Anjeun egeomates

Situs fokus kana promosi sumberdaya
Geo-Téknik

Kusabab 2007 ngamajukeun parabot, métode jeung disiplin anu dikandung dina #CAD #GIS #BIM

Koleksi anu lengkep dina Kursus Geo-Teknik - ku AulaGEO

geospasial ahli

  1. ArcGIS - dasar QGIS
  2. Canggih ArcGIS Pro
  3. Élmu Data
  4. Wéb GIS + Arcpy
  5. QGIS
  6. Blénder - Modél kota

nagara karya ahli

  1. Jauh pangersa
  2. Google Earth
  3. Analisis cai HEC-RAS
  4. Modél Recap
  5. InfraWorks
  6. Adun - Modél Kota

sipil karya ahli

  1. AutoCAD
  2. Tingkat Sipil 3D 1
  3. Tingkat Sipil 3D 2
  4. Tingkat Sipil 3D 3
  5. Tingkat Sipil 3D 4
  6. InfraWorks

3D modeling ahli

  1. Sketchup
  2. 3Ds Max
  3. Modél Recap
  4. Arsitéktur Revit
  5. Panemu Nastran
  6. Blénder - Modél kota

BIM struktural ahli

  1. Struktur Revit
  2. Robot Struktural
  3. Steel sateuacanna
  4. Métodologi BIM
  5. BIM 4D- NavisWorks
  6. InfraWorks

barang Lifecycle ahli

  1. Workbench Ansys
  2. Dasar CREO Paramétris
  3. Paramétris CREO Canggih
  4. CREO Paramétris ansys
  5. 3D print
  6. Panemu Nastran

BIM MEP ahli

  1. MEP - Sistem Plumbing
  2. MEP - Sistem Listrik
  3. MEP - Sistem HVAC
  4. Métodologi BIM
  5. BIM 4D- NavisWorks
  6. Panemu Nastran

BIM operasi ahli

  1. BIM - 5D Quantity take-off
  2. Aliran kerja BIM - Dynamo
  3. Arsitéktur Revit
  4. Métodologi BIM
  5. Pengantar Kembar Digital
  6. BIM 4D- NavisWorks

utm kalkulator
Geografis ka UTM
pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

utm kalkulator
UTM a geografis
pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

utm kalkulator
UTM a Google Earth
pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

egeomates jangkauan global

150.000 datang unik datang ka dieu unggal bulan ti Google
ngareklameukeun di dieu
+ 40.000 pengikut on saluran média sosial.