Anjeun egeomates

Situs fokus kana promosi sumberdaya
Geo-Téknik

Kusabab 2007 ngamajukeun parabot, métode jeung disiplin anu dikandung dina #CAD #GIS #BIM

Koleksi anu lengkep dina Kursus Geo-Teknik - ku AulaGEO

geospasial ahli

  1. ArcGIS - dasar QGIS
  2. Canggih ArcGIS Pro
  3. Élmu Data
  4. Wéb GIS + Arcpy
  5. QGIS
  6. Blénder - Modél kota

nagara karya ahli

  1. Jauh pangersa
  2. Google Earth
  3. Analisis cai HEC-RAS 1
  4. Analisis cai HEC-RAS 1
  5. Modél Recap
  6. Adun - Modél Kota

sipil karya ahli

  1. AutoCAD
  2. Tingkat Sipil 3D 1
  3. Tingkat Sipil 3D 2
  4. Tingkat Sipil 3D 3
  5. Tingkat Sipil 3D 4

3D modeling ahli

  1. Sketchup
  2. 3Ds Max
  3. Modél Recap
  4. Arsitéktur Revit
  5. Panemu Nastran
  6. Blénder - Modél kota

BIM struktural ahli

  1. Struktur Revit
  2. Robot Struktural
  3. Beton bertulang sareng waja
  4. Métodologi BIM
  5. BIM 4D- NavisWorks

barang Lifecycle ahli

  1. Workbench Ansys
  2. Dasar CREO Paramétris
  3. CREO Paramétris panengah
  4. Paramétris CREO Canggih
  5. 3D print
  6. Panemu Nastran

BIM MEP ahli

  1. MEP - Sistem Plumbing
  2. MEP - Sistem Listrik
  3. MEP - Sistem HVAC
  4. Métodologi BIM
  5. BIM 4D- NavisWorks
  6. Panemu Nastran

BIM operasi ahli

  1. BIM - 5D Quantity take-off
  2. Aliran kerja BIM - Dynamo
  3. Arsitéktur Revit
  4. Métodologi BIM
  5. Pengantar Kembar Digital
  6. BIM 4D- NavisWorks

utm kalkulator
Geografis ka UTM
pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

utm kalkulator
UTM a geografis
pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

utm kalkulator
UTM a Google Earth
pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

egeomates jangkauan global

150.000 datang unik datang ka dieu unggal bulan ti Google
ngareklameukeun di dieu
+ 40.000 pengikut on saluran média sosial.