Amérika UAV EXPO AMERIKA

Tanggal 7,8, 9 sareng XNUMX Séptémber taun ayeuna ayeuna bakal diayakeun di Las Vegas Nevada - USA anu "UAV Expo Amérika".  Éta mangrupikeun acara perdagangan sareng konperénsi Amérika Kalér anu museur kana integrasi sareng operasi UAS komérsial sareng langkung seueur pameran ti batan acara drone komérsial sanés. Éta kalebet topik ngeunaan konstruksi, tanaga sareng jasa umum, Kehutanan sareng pertanian; Infrastruktur sareng Transportasi; Tambang sareng Aggregat; Jasa darurat sareng kaamanan umum; Kasalametan; sareng Topografi sareng kartografi

Salaku tambahan, éta kalebet jejer ngeunaan tantangan sareng kasempetan anu ditepikeun ku COVID-19, bentang pangaturan, integrasi aman tina UAS dina rohangan udara, sareng téknologi UAS anu ngaganggu.

Sakedik langkung ti 100 peserta pameran ti sakumna dunya bakal nampilkeun inovasi, produk sareng solusi anu aya hubunganana sareng drone, konstruksi, énergi, pertanian, infrastruktur, angkutan, réspon darurat atanapi kartografi. Saperti dina édisi sanés acara hébat ieu, éta bakal nampilkeun sési nangtung industri anu ngatasi tantangan unik sareng kasempetan unggal industri, ogé prakték pangsaéna pikeun integrasi sareng operasi drone anu aman sareng épéktip.

Tujuan tina acara éta nyaéta pikeun narik pangguna anu resep kana industri UAV, nyayogikeun komunikasi anu cekap antara para profesional sareng pamimpin masing-masing produk anu dipidangkeun. Kukituna, nyiptakeun kasempetan sambungan dimimitian, sareng negosiasi pikeun akuisisi solusi atanapi produk anu adaptasi sareng kabutuhan. Topik jero anu patali sareng patarosan ieu dibahas dina konperénsi:

  • Naon anu lumangsung sareng peraturan FAA?
  • Kumaha cara drone ngagancangkeun bisnis anjeun?
  • Iraha urang bakal ningali ékosistem UTM anu terintegrasi?
  • Kumaha carana pendekatan organisasi pikeun nyiptakeun program drone dina skala?
  • Naon hartosna Jauh Jauh pikeun masa depan langit?
  • Kumaha persépsi masarakat ngeunaan drone mangaruhan adopsi?
  • Kumaha organisasi kedah ngitung ROI UAV?
  • Naha aya pendekatan prakték anu paling saé pikeun ngamankeun kaamanan kelas perusahaan?
  • Naon hartosna ngalaksanakeun drone anu nganggo aplikasi AI sareng ML?
  • Kumaha operator tiasa langkung ngitung nilai téknologi drone dina hal produktivitas, gampang digunakeun sareng kameunangan?

UAS anu pangsaéna ti kelas tina panyadia solusi terkenal di dunya dipamerkeun dina paméran, mastikeun cara anu éfisién pikeun meunteun sareng ngabandingkeun solusi. Kegiatan dinten-dinten kasebat dibagi sapertos kieu: 7 Séptémber: Pra-konperénsi, demonstrasi sareng bengkel sareng ti 8 Séptémber 9: Programan konperénsi sareng paméran.

 ¿NAHA NGADENGKEUN ACARA INI?

Mimiti, gaduh rohangan pikeun tukeur ideu sareng para pamimpin industri sareng industri mangrupikeun salah sahiji alesan anu mimiti naha kahadiran dina acara éta kedah diperhatoskeun. Kumaha ieu sumping kana pamekaran solusi sareng produk pikeun ningkatkeun kagiatan atanapi prosés anu dilakukeun analis unggal dinten.

Alesan sanésna nyaéta kamungkinan hubungan sareng pamimpin sareng ngamajukeun élmu di daérah anu diperyogikeun. Teras, urang tiasa nyarios yén jenis acara ieu penting pisan pikeun ngajantenkeun téknologi pangénggalna, ngamajukeun demonstrasi sareng ngahasilkeun kamungkinan kontrak atanapi aliansi. Dina konperénsi éta, pamimpin, propésional atanapi pamekar tiasa ningalikeun pra-rékaman kamampuan produkna sareng nunjukkeun naon anu diciptakeunana.

Sababaraha panginten heran, saha anu tiasa ngiringan kana acara ieu: Pamilik Aset sareng Operator, EPC (Téknik / Pengadaan / Konstruksi), AEC (Arsiték / Insinyur / Konstruksi), Surveyor, Pamingpin Téknologi, Manajer Proyék, Patani sareng Konsultan Pepelakan, Tanggepan Mimiti sareng Hukum Penegak hukum.

RESURSOS

Dina halaman wéb konperénsi, aranjeunna tiasa ngakses sababaraha wéb anu gratis pikeun aplikasi UAV. Sababaraha judul seminar ieu nyaéta: "AI Drones: Ngagabungkeun UAVs Intuitif Kana Aliran Kerja","Ngalaporkeun real-time: Pangaruh UAV kana kaamanan umum”. Kasempetan pikeun ningkatkeun élmu sareng terlibat sareng garapan alat akuisisi data ruang anu berharga ieu. Salaku tambahan, halaman wéb anu aya hubunganana sareng édisi anu sateuacanna tina konperénsi ogé diunggah dina wéb, upami aya anu resep ngaresensi eusi ieu.

REGISTER

Waragad pikeun konperénsi beda-beda gumantung kana tanggal anu dipilih sareng jinis kahadiran antara $ 150 dugi ka $ 895, anjeun tiasa milih diskon grup. Aya Pas lengkep, Hiji dinten, Droneresponders, sareng lebetna ngan ukur ka showroom. Éta ogé tiasa diparios dina halaman wéb acara ku ngaklik di dieu.

Pas gratis atanapi gratis ngan ukur sayogi pikeun daérah paméran, dimana anjeun bakal ngagaduhan aksés ka daérah anu téknologi komérsial UAS paling inovatif sareng penting di dunya ditingalikeun, ogé anu parantos didamel ku paguron luhur di " Paviliun Universitas ”. Salaku tambahan kana hal di luhur, pangakuan kana "Paméran Aula Pameran" diaku, anu bakal ngagaduhan program pendidikan pikeun sadaya pemirsa. Jalma anu ngagaduhan lolos gratis bakal tiasa ngaraosan sési jejaring sareng pamiarsa sareng anu ngurus jabatanana.

Masih mungkin pikeun ngirim inpormasi pikeun ilubiung dina paméran sareng ogé salaku bagian tina panyatur acara. Kedah diperhatoskeun yén Dewan Penasihat sareng anu tanggel waler pikeun Konperénsi lumangsung, taliti diajar sadaya usulan pikeun kamungkinan panyatur atanapi panyatur dina édisi ieu.

STANDAR KESELAMATAN

Kami terang yén kami masih rentan katular ku COVID-19, éta sababna organisasi parantos nyandak tindakan kaamanan anu ketat pikeun sadaya anu hadir, sahingga sadayana lumangsung dina lingkungan anu séhat sareng bébas résiko.

Diantara tindakan pancegahan anu diperhatoskeun diantarana: larangan kontak fisik, pendaptaran tanpa kontak, jarak sosial, beberesih rutin, kabersihan tangan, paningkatan kaamanan pangan, panutup wajah wajib (panggunaan topéng), sareng ogé mumpuni pikeun nyayogikeun pertolongan cemas .

Ngeunaan ORGANISER

Komérsial UAV Expo Amérika ditepikeun ku Komérsial UAV News sareng diayakeun ku Diversified Communications, produser acara global anu ogé ngatur Komérsial UAV Expo Éropa (Amsterdam, Walanda), GeoBusiness Show (London, UK) sareng Geo Week, anu kalebet ti International Lidar Mapping Forum, SPAR 3D Expo & Conference sareng AEC Next Expo & Conference. Anjeun tiasa didatangan jaringan sosialna kanggo inpormasi lengkep dina dinten-dinten payun: LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTubejeung Instagram.

Untungna pikeun taun ieu Twingeo sareng Geofumadas ilubiung salaku pendukung acara, nyayogikeun acara anu lega pikeun sadayana anu minat. Kami bakal mawa anjeun sadaya inpormasi anu mimiti.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.