Naon bakal administrasi darat kahareup? - Cadastral visi 2034

Nyarankeun cara eta bisa jadi administrasi tanah di 2034 moal sigana hiji gagasan gampang, upami urang ningali kumaha loba parobahan geus kajadian éta 20 taun tukang. Sanajan kitu, latihan nyaéta usaha kadua dina naon geus 20 2014 taun saméméh Cadastre. Geus dibayar saeutik perhatian ka pernyataan ieu mungkin gaduh ongkos batur hiji lembaga atawa malah hiji sakabéh bangsa.

2034 pikir nu lahan bakal dimekarkeun sarta diropéa ku warga sukarela hurung profan. Tapi nu ditiup pemetaan ngamutahirkeun sateuacan urang terang OpenStreet Peta, nu geus putting kana sual naha a institut cartographic kedah aya atawa mun dina sumberdaya kami nganggo ngamajukeun pemetaan kolaborasi antara siswa jeung nu dedicated ukur keur meta normatif, sarta update inputs base bisa dilawan salaku imagery modél rupa bumi jeung satelit konsisten diropéa deui rutin.

visions Cadastral pikeun kahareup 20 taun

Cadastre parobahan konseptual ilaharna leuwih pajeulit, saprak kagunaan na anu stricter ti pemetaan skala séjén. sambungan na jeung hukum, fiskal, mun nyieun interdependence ékonomi mah ukur aya di informasi tapi proses. Najan kitu, salaku pemetaan bisa jadi dying dina periode pangalusna maranéhanana kamulyaanPikeun extent téknologi anu democratized jeung sarat ngalaporkeun nu dijieun sacara real-time, anu rigor of precision, teguh profésional jeung metodologi aliran asupkeun résiko teu minuhan sarat tina hiji paménta teu bisa balik. Salaku conto, hayu urang marios sabaraha ensiklopedi yén urang meuli barudak urang ayeuna, aranjeunna ngagunakeun nyieun tugas harian maranéhna; atanapi sabaraha muridna cicing di perpustakaan sakola pikeun ngalengkepan karya na; sanajan patarosan sanesna gaduh Wikipédia, usability, update kolaborasi jeung kasaluyuan ku search engine Google geus ngirim sakabéh pustaka pikeun museum.

aspék séjén mertimbangkeun dina masalah taneuh, nyaéta kanyataan yén kaayaan kontekstual antara nagara teu sarua dina prioritas. Pikeun nagara Éropa geus boga sinyalna pikeun pajeg milik Anjeun dumasar kana 100% di tingkat nasional jeung karir layanan sipil standardized nyaeta modeling urgent dina tilu jeung opat dimensi. sagemblengna kaayaan sabalikna di nagara mana sinyalna masih 2D lengkep, completeness Tangtu geus tinggaleun jaman jeung luhur kabeh dimana parobahan pulitik ngakibatkeun PHK tina tim tanaga ahli ngalaman, anu bisa leungit profesionalisme maranéhanana ku cara nyokot on teuas drive na informasi -anu henteu ngabalukarkeun urang seuri- meunang ka partake tina seuneu mayoral diantara kapentingan sejen nyiar mupus ngambah korupsi.

A visi kahareup 20 darat taun teu dimaksudkeun pikeun janten alungan dumasar conjectures atanapi pernyataan ngalawan aya. Rada mangka grounded di common sense of prakték alus geus aya pamakéan latihan na tren anu ahli ngadeteksi ruteu teu bisa balik. Tapi urang teu kudu aturan kaluar nu trend bisa ngakibatkeun diangkat nyokot potong kompas; salaku hal di loba konteks di Afrika mana warga indit ti teu nyaho teleponi wireline ka telepon mobil tina generasi panungtungan. Éta naha model kawas Catastro nyocogkeun-pikeun-Tujuan aranjeunna keur dilebetkeun dina wacana anu ngahambat sacara éngkolusi dina masalah ieu; pikeun paménta jutaan sipat anu kedah judul sareng nampi warga hiji di gunung anu langkung milih judul kalayan ukuran «leuwih atawa kirang tepat»Tapi dimana aya wates anu diatur sareng tatanggana; tinimbang teu ngagaduhan nanaon sareng ngaharepkeun politikus anu sanés anu nawiskeun anjeunna hal anu gampang-gancang deui.

Hiji pernyataan kana 20 taun di leungeun visioner a - loco bisa nyieun conceptualizes salah System Management Harta NasionalBuka mun konsultasi umum, kalayan konsep hak, larangan jeung tanggung jawab saméméh maranéhna ngahontal timbul salaku baku a; madman yén kalawan Kamampuh sahiji dampak pangaturan sarta sababaraha tirani geus bisa mupus metode konvensional lamun euweuh waktu efisiensi garansi, waragad, traceability sarta transparansi. Nalika pembela sahiji metodeu konvensional boga kasempetan pikeun meta, éta bakal jadi iklan formal (sertipikat tradisi jeung kabebasan) dina akun tina sipat nyata sakumaha aksés kiwari ditawarkeun ku bank, sarta bakal mikir nyokot jalan ka perantara dina urus ngaliwatan jandela traceability Ali-express sacara real waktu.

Tapi hey, bari maneh gélo ngaidentipikasi jalma di nagara anjeun, kuring balik deui ka naon ieu ceuk dina paragraf mimiti tulisan ieu, yén pernyataan Cadastral 2034 nyaéta taun kadua ti naon Cadastral 2014, anu rék ngamimitian ngawangkong.

Sateuacan Cadastre 2014

Cadastre relatif anyar, dibandingkeun jeung pendaptaran Land, nu dumasar kana Konci nu gaduh loba abad of konsolidasi dina dasar prinsip pendaptaran anu transcend hukum intelektual, jati, komérsial atawa. Tujuan tina persetujuan Cadastre sumping telat formulir kalawan shifts paradigma contextualized hartina bumi pikeun manusa: conquests, perang, pajeg, industrialisasi, computerization; Sajaba ti éta, lambak évolusi model ekonomi geus dibawa téhnik manajemén informasi jeung ngaronjatkeun operasi rarasaan anu dugi ka urang kawas buah teka.

infographic The summarizes nu paradigms utama nu geus kagungan pendaptaran Land, dina waktu nu beda:

  • assessment paradigma sarta pajeg tanah, Sareng hiji prioritas taneuh sakumaha hiji kabeungharan pusaka feodalisme. Ieu teu heran nu pendekatan ieu geus lumangsung lila di Amérika Latin, tempo yén komo sanggeus jaman kamerdikaan nagara ieu dina Spanyol, modél ékonomi tetep adaptasi feodalisme sumping kalawan kolonisasi. Dina grafik komputer ieu mangrupa potongan mimiti teka, nu cadastre fiskal salaku aplikasi dasar.
  • pasar darat ParadigmaKalawan hiji évolusi kanyamanan jeung hartina bumi. Ieu sumping jeung revolusi industri antara 1800 na 1950. Loba yayasan Palasik bumi neruskeun ngandelkeun nu paradigma pasar darat, ku kituna potongan disadiakeun dina waktos anu di cadastre légal salaku aplikasi lawanna ka sisi pajeg.
  • administrasi darat paradigmaSareng pandangan lahan sakumaha sumberdaya a. Ieu sumping kalawan visions anyar rekonstruksi perang, ngan saloba lembaga publik éta renovations metot, kaasup pendaptaran Land. Ieu nya taun penting pikeun ngalirkeun média buku dumasar kayaning mikrofilm pendaptaran na Cadastral lamun pangaruh daya internasional dirojong modérnisasi téhnik cadastral utamana jeung kapentingan kaamanan nasional pakait jeung Perang Tiis. Hasilna, potongan taneuh modernizes mékanisme assessment ékonomi mimitian ti model basajan dina konteks Anglo-Saxon jeung kompléks dumasar kana ongkos ngagantian sarta ngagambarkeun kurva depreciation persist nepi ka poé ieu di loba nagara Amérika Latin.
  • paradigma ngembangkeun sustainableJeung tanah salaku sumberdaya umum kawates. Ieu dilahirkeun jeung revolusi informasi, awal dasawarsa 80, dimana kamungkinan parabot digital bisa ngaganti peta jeung catetan digital, asumsina consultations sarta interaksi jeung stakeholder lianna inpormasi cadastral. Nya kitu, integrasi interest antara pendaptaran Land saluareun kolaborasi jeung data bursa, nyederhanakeun keur warga ku prosés integral tina. Ieu anu terakhir kajantenan tina perversions anu kedah ngumpulkeun sadayana dina lambaran lambar lambarBorges»Bahkan ideu nempatkeun kabel antara Cadastre sareng Registén sahingga aranjeunna nyambung. Ngartos yén multifinitasitas aya dina integral tina ranté nilai administrasi darat sareng henteu dina tahap néwak parantos nyeri ka dinten ieu; nepi ka cilaka warga yén naon anu diarepkeun nyaéta jasa anu langkung saé.

Cadastral 2014

Dina konteks dimungkinkeun timbul Cadastre 2014. Dina pertengahan nineties Féderasi Internasional Surveyors (Gbr) ngajadikeun salah sahiji bets pangalusna anjeun pikeun ngarevitalisasi peran na, ngarojong inisiatif nu jengkar naon kudu pendaptaran Land dina 20 taun salajengna. Nu jadi marga urang mertimbangkeun amalan pangalusna sarta tren nya éta keur dilaksanakeun di sakuliah dunya keur manajemén darat; ku proyéksi naon bisa jadi Catastro di 2014.

makalah mucunghul hiji yayasan filosofis keur loba dinten bisa sigana teuing atra, kumaha urang ngobrol ngeunaan 1994, waktos nalika prakarsa mimiti na diterbitkeun dina 1998. Pikeun 1994 éta ngan jangji Windows 95 kami dipaké Windows 3.11 pikeun grup, AutoCAD R13 anu simulasi jandéla teu resep pisan sateuacan biasa R12 layar poek, Microstation SE dina Clipper ustation Palasik ngajalankeun on exhuberantes tapi alat-alat mahal Intergraph; software bébas ieu fallacy of kutu buku jeung karya Internét tina disebut portals kawas Yahoo, Lycos, ngagumbirakeun na AltaVista nu kudu diakses ti hiji cafe Internet atawa screech tina modem nu disambungkeun kana telepon landline.

Ulah aya résiko sounding deukeut munculna ti bola kristal, latihan kudu dumasar kana amalan aya pangalusna sarta deukeut visioner sahiji tempat mekar subjek cadastral dina watesan proses, parabot, wengkuan jeung linking aktor numbu ka Téritori.

The Cadastral 6 2014 pernyataan.

1. kaayaan lengkep wewengkon kaasup hukum publik sarta palarangan

Pendekatan ieu ngajantenkeun ka Cadastre konvensional ngan ukur ningali bagian tina kanyataan, dina kaayaan logika sapertos pendaptaran formalitas atanapi prioritized over fiskal. Ieu nunjukkeun yén cadastre museurkeun peranna kana "fakta", kalayan fotona kumaha hal-hal di daérah, milari tetep inpormasi anu diropéa formalitas sareng informalitas. Salaku tambahan, konsép kasampurnaan, ku kituna rohangan-rohangan angkasa anu aya antara wates-wates tempat, sapertos jalan-jalan, sungai, pantai, jsb. Éta tiasa dimodelkeun logika anu sami sareng gedong dina kanyataanana anu terus-terusan, nyegah harta éta teu terus nyuhunkeun obat anu asupkeun daérah panggunaan di hareup.

Wengkuan sanésna tina pernyataan ieu nyaéta ngahubungkeun data non-properti, anu mangaruhan domain, pangangguran, pendudukan atanapi pembuangan sipat-sipat éta. Éta nunjukkeun yén prasarana data spatial anu nyayogikeun jasa sareng data sapertos dilindungan, daérah résiko, rencana manajemén darat, sareng anu sanés, kalebet aturan anu janten hubungan spatial sareng sipat-sipatna sapertos épék anu katingali dina iklan formal atanapi bahan dina waktos pejabat kedah ngadamel kualifikasi atanapi masihan lisénsi. Dina standar ISO-19152, pernyataan ieu mempermudah hubungan pihak anu kabetot dina kanyataanana daérah dina dua hubungan akronim RRR (Hak, Watesan, Tanggung jawab) sareng data "non-properti" ieu disebut obyék teritorial.

Ngan dina véna sarua, pernyataan séjén 5 anu digedékeun di dokumen anu diwanohkeun ku Cadastral 2014 1998 di Gbr. Conto template ditémbongkeun dina katuhu nyaéta logika file tipe administrasi Folio Cadastre kalawan manajemén data master dina realities nu mungkin beda diantara lembaga anu sajarahna dicokot yén data kalayan élmu optik béda, mastikeun interoperability jeung kamerdikaan légal ku logika manajemen master data pikeun nguatkeun prinsip legitimasi:

  • Sajumlah unik nasional dihasilkeun tata ngaran dumasar 36,
  • ciri maranéhna fisik ti Cadastre, ciri légal na ti formalitas / hal nu teu resmi sarta irregularity ngabejaan, ciri normatif maranéhanana sarta stakeholder.
  • prosedur ngabejaan dibere (residing) dina pernyataan misi béda tapi teu ditampi terminasi atanapi ditarikna.
  • ngabejaan konsistensi pikeun béda antara realities alam jeung hukum.

Handap hasil tina LADM panggih ditémbongkeun salaku:

  • Ékstrak prosedur dumasar dina aktor prosés transactional terpadu jeung kapentingan pikeun alesan prioritas of paperwork patali atawa transparansi basajan ka warga anu mangrupa museurkeun acquiring hiji asset.
  • Hasil tina hubungan hukum (dipikawanoh formal-didaptarkeun kitu jeung kitu teu formalized), kalawan kamungkinan ningali saluran tina tradisi baheula, kadaptar salaku nagara bagian aktif tapi ditingali.
  • Hasil pangwatesan spasi tipe affectations / liability.

Lamun data asalna tina sistem misi pendaptaran darat, Regularization pendaptaran atawa skéma husus, unggal jalma bisa bakti ngaoptimalkeun alesan misionaris maranéhanana sarta warga atanapi pamaké proses a tiasa dipercanten yén data ieu téh kabeneran pamungkas. Ti tab realitas légal bisa janten tampilan sarupa logika lambar sabenerna mibanda varian kayaning liens, mortgages atanapi tumbu ka rékaman lianna kayaning dagang, intelektual, Kaamanan Minat sarta Kitu ogé lamun consulted dina objék kanyataanana administrasi ngalakukeunana darat légal nu ogé geus kapangaruhan pamangku kapentingan / pangwatesan disababkeun kana harta dipikaresep. Di tingkat lembaga wewenang sakabeh hal ieu kedah ditingali tanpa palarangan, upami kawijakan disatujuan fokus kana efisiensi transactional jeung beubeulahan ti chiefdoms antara lembaga umum jeung warga aktor saharita salaku notaris, munisipalitas, curator urban atawa juru ukur. Nangtukeun naon ieu bisa jadi di aksés kabuka pikeun warga kasebut kakara hiji masalah ngeunaan transparansi politik jeung Profitability, sabab bisa jadi bébas naon dina luhureun (master data), kalawan sésana kabur Vérsi sarta karanjang balanja pikeun mempermudah generating hiji sertipikat saharita kalawan data profilna.

2. Taya pemisahan antara peta jeung rékor

pernyataan ieu téh leuwih ti atra, najan 1994 éta impian, tempo yén usaha pangalusna dipikawanoh nempo hiji CAD nyangkut ku hyper-link ka rékaman spaceport, sarta diantara nu awon dina shapefile nu mana maranéhna teu bisa nyieun sawah guru keur loba mun loba hubungan, kayaning sipat mibanda sababaraha boga atawa boga kalawan sababaraha pasipatan; ku kituna nami hiji boga kedah ngulang saloba rékaman sakumaha sakapeung muncul dina wewengkon ieu ... tanpa bade kana rinci ngeunaan watesan tersirat jeung 16 ngan bit.

Pasti, pernyataan ieu nandaan tungtunan anu pikaresepeun ngeunaan tema geospatial anu diterapkeun dina administrasi darat. Sanaos diinget yén pamanggih awal nyaéta pikeun ngarujuk ka "henteu pisah antara data Cadastre sareng data pendaptaran Land" sareng henteu ngan ukur "cadastral map - card".

Ieu ogé masihan beurat kana interoperabilitas sareng standarisasi data geografis ti undang-undang sanés anu, salaku "obyék teritorial sah" mangaruhan panggunaan, domain atanapi penjajahan kana sipat-sipat; logika klasik basis data anu ngalaan jasa pikeun infrastruktur data spatial sareng kawijakan interoperabilitas sareng aturan antara modél. Panginten masalah anu nguntungkeun dina ieu nyaéta kematangan standar OGC dipencet ku perangkat lunak gratis sareng kedul ditampi ku perangkat lunak proprietary.

3. Modeling diganti peta cadastral

The ningkat prestasi ieu materialized dina standar ISO-19152, pilari tempo kesederhanaan hubungan (RRR) antara kelas nu mangrupakeun kanyataan fisik (jalma, topografi), realitas dimodelkeun (satuan administrasi Unit spasial) sarta sumber inpormasi ngarekam (sumber).

Keur disada gampang ngomong, jeung grafik dina katuhu sigana basajan. Sanajan mawa nu ka ISO pikeun palaksanaan eta janten nu leuwih kompleks tinimbang disangka di kedah awal. Usaha munggaran disebut Cadastre Core Domain Modél (CCDM), Engke disebut LADM réngsé jadi hiji ISO 2012.

Sareng bisi aya anu ngira yén hiji ISO henteu mungkin, kami anu maca Cadastro 2014 dina taun-taun mimiti éta terang yén perda semantik perlu - sareng masih tetep tangtangan. Bacaan anu munggaran ngahasilkeun kabingungan tina headline sareng istilah, khususna pikeun anu mangrupakeun leguleyos semantik sareng anu langkung resep ditaroskeun tinimbang kontéksualisasi ku nyerat hiji glosari. Conton, kecap "cadastre - cadastre" teu dianggap narjamahkeun kusabab kontéks sapertos Holland, Cadastre mangrupikeun Pendaptaran; nalika aranjeunna nyandak standar éta, nyebatna "administrasi darat" anu teras ka Spanyol disada pikaresepeun sapertos "pamaréntahan darat"; Nunjukkeun yén ieu sigana ngan ukur permukaan sareng sanés hubungan sadayana, Aenor nerjemahkeun éta salaku "Pentadbiran Territorial", anu di seueur nagara mangrupikeun istilah anu trite sareng vitiated pakait sareng manajemén lembaga. Conto sanésna mangrupikeun istilah "bungkusan" yén pikeun Anglo-Saxon teu bisa dileungitkeun tapi dina kontéks anu diomongkeun Spanyol biasana diskriminasi pilemburan sareng henteu ngalaksanakeun perbaikan sapertos anu dituduhkeun ku kode sipil.

Éta pisan naon anu didaptarkeun ISO-19152, pikeun standarisasi semantik tina "domain." Sanaos kakurangan tina dokumén praktis anu ngadasarkeun filsafatna sareng pituduh palaksanaanana; nunjukkeun yén modél UML henteu gampang payu ka produsén kaputusan anu ngarepkeun hasil ahir pikeun warga.

Di dieu kudu ngijinkeun eta korelasi na bédana antara LADM jeung ISO-19152.

The LADM dilahirkeun visi hiji global dina amalan jeung engke tren 20 taun di Administrasi Land. The LADM aya dina cara filsafat a.

ISO 19152 dihasilkeun tina sosialisasi di sakuliah dunya nepi ka ngabakukeun nu semantik Manajemén Land. ISO mangrupakeun norma panawaran filsafat LADM.

Dina subjék ieu nyoko kudu nulis, tinimbang hiji pendekatan ka UML model sarta nyoko téhnologi optik pikeun artikel na tulak dina acara; eta bakal hasil narik deui usaha on nyoko dina tingkat prosés, systematization tina pangalaman tur lila-pangalusna pikeun mempermudah dina makers kaputusan tingkat diobral. Pikeun masalah éta, aya conto kawas Honduras, nu ngadopsi ampir sakabéh filsafat LADM dina Sistim PASTI-SINAP na tanpa sanggeus study di kawijakan publik, pikeun kanyataan basajan keur dumasar kana CCDM ti 2005 geus diwenangkeun hiji continuity metot sanajan instability yén nagara ieu geus ngalaman di taun panganyarna 15; atawa kasus kawas Nikaragua tanpa némbongkeun ngalawan palaksanaan standar, sakabéh engine SIICAR inferensi ngakibatkeun nyoko tingkat ampir 2 tina minuhan standar.

4. Cadastre dina format fisik bakal hal jaman baheula

Hasil tina modeling ieu sareng ulang pamikiran tina format fisik anu dampak ngadeukeutan di wewengkon kayaning tata ngaran cadastral timbul. Di jaman kuno, kenop pendaptaran darat éta urutan nepi ka 30 digit, geocoding sarta fitur administrasi mingled; sanajan éta layeut pikeun pamaké dina lembaga, pikeun pamaké tungtung éta bagong jeung pikaresepeun lamun paling jalma digit éta enol hiji. Salaku conto, dina pamadegan nomenclatures maranéhanana kaasup lamun harta éta désa; Upama hal ieu kajantenan bisa dipertimbangkeun salaku pakotaan identitas praktis robah saprak jumlah komposit éta teu sarua. Teuing logika nu sumping ti manajemen format fisik, teras inget yen mimitina konsép urban-désa ieu pakait sareng ukuran print tina peta final, nu cores skala 1 desa ieu perlu: 1,000 bari pikeun skala désa 1: 5,000 atanapi 1: 10,000.

Mikir format digital jadi marga pikeun megatkeun schemes ieu, pamikiran anu nambihan nilai ka warga anu perlu hiji angka nu panggampangna tur modeling dimana harta hiji kudu neruskeun miara identitas maranéhanana sanajan change of munisipalitas ku modifying wates intermunicipal, sanajan -informal ngarobah situasi formal anak, sanajan ngarobah characterization urban-désa na. Henteu éta widang ieu euweuh perlu, tapi lamun aya di tabel atribut, bisa jadi robah iraha wae tanpa obyék pikeun ngarobah idéntitas na; iwal, tangtu robah nu ngalibatkeun modifying géométri na.

Ogé mibanda ieu métode leuwih efisien of identifying timbul, sabab dipaké dina sistim saperti paspor, prosedur, piring tutumpakan (misalna). angka 30 angka bakal romantis; urang bisa mibanda aya warna mobil, jumlah tina panto anjeun boga, jumlah tina roda, sangkan na malah kamungkinan jumlah kali boga anjeun geus miboga kelamin dina korsi deui; Tapi piring mangrupa digit leutik sarta sababaraha prihatin; polisi lalulintas mangrupakeun memori goréng tur ngawengku gampang apal jumlahna tapi mobil bakal ngagancangkeun; lajeng jadi unchangeable dina jangka waktu nu salami éta kandaraan sarua. Aya muncul métode bisa ngarobah a dumasar numeris 10 angka angka (base 10) ka kombinasi kode tina ieu sapuluh angka na hurup tina 26 Alfabét (base 36);

Conto konversi dasar dumasar 10 36 nyaeta 0311000226 hartosna 555TB6. Ieu ngandung harti yén kalawan ngan 6 digit bisa ngarojong nepi ka sapuluh miliar sipat unik, ngajaga ukuran sarua (6 digit). Salaku automation tiasa ngadamel konvérsi ieu sareng hubungan ngalawan angka saméméhna; keur kode warga mangrupakeun ranté pondok, kode internal bisa masked fitur atawa ngan saukur sababaraha padeukeut nasional. Pikeun nguji kumaha ieu jalan, abdi nyarankeun link ieu google.

http://www.unitconversion.org/numbers/base-10-to-base-36-conversion.html

5. Karya gabungan antara pausahaan swasta jeung publik

Trend ieu gaduh pangaruh anu hadé dina modél kemitraan swasta-swasta, badé ngalih ka sektor swasta kana aspék-aspék anu sanés mangrupikeun bisnis sustainable pikeun lembaga umum. Dina taun-taun séjén, Cadastre ngadamel survey lengkep di sawah, kalayan brigades jalma anu disewa ku lembaga; ayeuna pisan gampang pikeun outsource operasi éta. Nya kitu, ékstraksi digitalisasi sareng data tina rékaman fisik, ngajantenkeun séktor swasta ngalaksanakeun padamelan anu kasebat "samentawis" atanapi sahenteuna upami aranjeunna dieksekusi saé, ngan ukur dilakukeun sakali, ngahindarkeun investasi dina alat anu janten usul sareng waktosna.

Sanajan kitu, eta mangrupakeun tantangan dina nu aya jauh kana systematize dumasar gradualism sarta resiko. Mindahkeun hiji bank hareup-kantor Sigana pisan gampang jeung ampir kapaksa, tapi nganterkeun resi inpormasi merlukeun jaminan sejenna henteu ngan kaamanan tapi tanggung jawab legal tur administrasi.

6. investasi Cadastre bakal recoverable

Artikel moal masihan deui, sarta kami mudahan noél anjeunna dina masalah upcoming. Tapi dasarna prinsip ieu dumasar kana newak inpormasi, hijrah ti fisik ka digital atawa pangwangunan sistem badag anu dipigawé sakali. Sarta eta geus dipigawé ogé. Saterusna update operasi jeung evolusi teu merlukeun gajian ti organisasi internasional, tapi kudu jadi dina Asép Sunandar Sunarya ti ulang investasi sumberdaya dihasilkeun tina inovasi dina produk jeung jasa anyar.

pernyataan Cadastral 2034

2014 pikeun assessment kumaha éta perjalanan, kamajuanna, tur papanggihan anyar mertimbangkeun naon anu datangna di 20 taun di handap pisan.

Dina review ieu aranjeunna dianggap milestones anu impacted revolusi informasi di darat, salaku conto basa jeung spasial infrastruktur data, geolocation intrinsik masarakat; Nya kitu visions anu dibikeun minat anyar salaku Cadastral Land Manajemén, wewengkon Pamaréntahan jeung naon bisa diperkirakeun dina pamikiran kahareup nu disaluyukeun ngajarkeun maksud.

Jadi 6 6 pernyataan anyar jeung patarosan timbul. Kawas Cadastre 2014, éta mangrupa tapsiran dumasar kana konteks naon anu geus lumangsung. Sababaraha nagara geus nungkulan sela dasar ngadopsi sababaraha tren ieu, kusabab kuatna sarta paménta anu geus nungtut leuwih di pasar anjeun; ieu irradiate on batur anu bisa ngahemat kebat tina conventionality. Batur, ngabogaan pangabutuh dasar bakal tetep nyobian ngeusian hutang tina pernyataan Cadastral 2014.

1. Mensura akurat

masalah nu aya jadi heubeul nu Borges ngumpulkeun eta ti dating sumber ti 1658:

Dina éta Kakaisaran, Seni tina Biologi Kelautan sarta Akuatik attained kasampurnaan misalna yén peta a Propinsi tunggal nempatan hiji sakabéh kota, jeung peta Kakaisaran, hiji sakabéh Province. Kana waktu, peta ieu Unconscionable teu puas, sarta kartografer Guilds struck a Peta ti Kakaisaran, nu éta ukuran ti Kakaisaran jeung coincided kalawan eta.

Kirang addicted ka Study of Biologi Kelautan sarta Akuatik, generasi Nuturkeun dipikaharti yén ieu dilated Peta éta gunana teu tanpa Impiety eweh Inclement Sun sarta Winters. Dina deserts of Jawa Barat, masih ruruntuhan Tattered of Peta yen, dicicingan ku Sato na Beggars; sakuliah nagara aya relic sejen tina Disiplin Kecap.

Salawasna éta geus perhatian hiji, utamana dina konteks dimana eta poho yen leuwih penting gaduh sakabeh ku atribut precision dikawasa, nu boga ngan hiji sapotong jeung ultra-precision. Kalawan kemungkinan téhnologis ayeuna, pernyataan ieu nunjukkeun yen masalah ieu mangrupa dipikaresep umum di 20 taun hareup; sarta hususna dimana sinyalna surpassed Téritori na ngan kabetot dina ngaronjatkeun akurasi maranéhanana.

2. Hidayah objék, Watesan jeung tanggung jawab

Ieu mangrupa évolusi naon geus digedékeun di Cadastral 2014 jeung varian batan ukur hubungan spasial antara objék diwengku légal dina enggon bisa jadi ngalegaan objék kalawan model sorangan. Hiji sateuacanna dina jangka waktu conto teh ngadaptar tina rezim Special yén sababaraha nagara geus boga; Kuring keukeuh, saluareun keur hubungan antara lapisan, anjog ka palaksanaan téhnik objék pendaptaran ieu nu ngajamin sajarah maranéhanana, legitimasi, sholat kabetot tur sadia nalika dipaké dina qualifying pihak.

Ku kituna éta hiji badarat congcot kaanggo hiji lolos bandara dimodelkeun naon éta; wewengkon nu leuwih ti hukum publik, tapi ku bédana nu tumpang tindih dina loba perkebunan hukum swasta, mibanda sajarah anu mangrupakeun hukum nu dinyatakeun hiji boga saha lembaga nu ngoperasikeun tanggal efektip géométri spasial na ( d) sarta eta ngan bisa dirobah ku urus a.

3. Kamampuhan pikeun ngokolakeun 3D

Ieu leuwih ti atra. Sajauh wawakil tilu diménsi geus sakitu legana alphanumerically. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal hiji apartemen di condo nyaho tegalan konci na panggung konstruksi set, jumlah tina munara, tingkat jeung nomer susun.

Trend di Digital na SmartCities geus mawa mékanisme kembar modeling dimensi tina fungsionalitas software pikeun manajemén asset (Cadastre jero rohangan). Tapi saluareun ngagambarkeun ieu, Cadastral 2034 ceuk diurus; hartina, nerapkeun téknik pendaptaran pikeun Ngamutahirkeun henteu ngan toél jeung ngahapus tapi transaksi nu pakait sareng siklus hirup; dilahirkeun, géométri na geus direbut, ieu samodel aranjeunna asupkeun prosés sapopoé operasi manusa, mutate, komo maot.

Ieu bakal ngalibetkeun kapasitas manajemén nyoko 3D sahiji metodeu anyar newak informasi, leveraging téhnik kiwari aya salaku titik awan tapi kalawan fitur pikeun mantuan ngaidentipikasi objék kalawan model infrastruktur saderhana sarta model rupa bumi digital.

4. update real-time

Bari eta aub dina administrasi darat master wangunan anu terpadu, éta bakal perlu aliran sequential nu tiasa paralel. Salaku conto, bank kudu bisa ngalebetkeun KPR a tanpa notaris salaku perantara; Total nyaéta pamaké otorisasi kana sistem jeung anu boga kontrak jeung warga, anu authorizes nu Lien on milik anjeun. Ku tebih plating pamaréntah ka urut bisa nempatkeun recorder di nyaeta ku ngaklik hiji tombol narima pendaptaran dugi anjeunna meunang capé keur ditanya lisensi sabab Hurt ramo-Na, baris nempatkeun anjeun dina jalan na utusan prestasi ka éntitas empowered di bank. Logika sami manglaku ka aktor sejenna ayeuna aub dina urus a, kayaning curator urban, juru ukur, notaris, munisipalitas, jsb Sedengkeun palaku anu terpadu, pamutahiran nu bakal sacara real waktos na kompetisi bakal ladenan pangalusna.

Lajeng lahan bakal diropéa ku urang di titik dimana maranéhna ngalaksanakeun transaksi.

Ieu hurung gélo, tapi éta naon geus kajadian jeung bank. Saméméhna, bank ngaluarkeun (ngarambat ha, kawas kartu tiket) kartu na kapaksa buka bank mun mundur duit, lajeng duit anu mésér, sarta lamun urang tadi nyatu urang bisa buka deposit bank atawa canned susu handapeun ranjang. Dinten muka rekening bank na meunang kartu debit sarta konci pikeun menata Internét; henteu panjang retire di bank, tapi di hiji ATM; akun anjeun diropéa sacara real waktu mun anjeun balanja dina bisnis naon, online atanapi nransfer ka pihak katilu dina telepon anjeun bari anjeun dina taksi teh.

Tren nunjuk di dinya, yén pangguna asup kana akun National Registry Registry, sareng ningali perumahan perumahan anu anjeunna gaduh, upami anjeunna hoyong hipotik anjeunna tiasa ngalakukeun langsung sareng bank, upami anjeunna hoyong ngajual éta anjeunna tiasa ngalakukeun langsung, upami anjeunna hoyong ngatur lisénsi gedong atanapi ijin operasi ... sapertos kajadian di bank !. "Siga Uber," ieu teu tiasa dihentikan ku pejabat pendaptaran cadaster-arkéka, sanés ogé kanu notarial. Kantun peryogi pasar; nepi ka prosés anu ditataan, kaamanan sareng parantosan inpormasi dikuatkeun; Model bisnis anu kaganggu bakal dihijikeun sareng solusi dumasar warga salaku prioritas.

Dina hormat ieu prosés nu kiwari bisa beroperasi misah konvergen salaku pasar sipat (rental jeung jualan) dimana B2B sakumaha schemes AirBnb anu killing model konvensional sareng jangkauan global timer diayakeun ku pamaké tungtung; dying di jalan agén real estate, anu pangacara anu ngajadikeun kontrak, appraiser ngajadikeun ulikan kapasitas ékonomi, perusahaan nu ensures aman tur luhur sagala NANGTANG anu berjuang sangkan pajak.

Éta ogé bakal lumangsung yén sistem pendaptaran harta bakal ngahijikeun, pikeun ngadaptar "barang-barang anu aya pikeun pamasaran", ieu manglaku ka kaayaan sapertos harta alih (kendaraan), harta intelektual, barang komersial (perusahaan, saham), dina sarimbag " bisa dipasarkan ». Kanggo ieu, téknologi sakumaha BlockChain sarta kecerdasan jieunan baris ngamangpaatkeun kontrak calakan dina logika hiji objek kembar kanyataanana fisik digital kalawan sarua miboga cryptocurrency, ka extent nu securitization dijamin dina register mana pamaréntah euweuh balayar.

Lajeng, lahan-pendaptaran bakal diropéa sacara real waktu sakumaha geus kajadian di lingkung séjén tina kahirupan sapopoe.

Éta ogé masalah «humanization tina pendaptaran yén Pendaptaran Kadaster-Pendaptaran nyayogikeun sakedik kabutuhan di dunya». Éta sababna patarosanna: Naha éta Cadastre Konvensional siap patepang dina biaya, waktos sareng traceability peryogi pikeun 70% penduduk anu ngagaduhan hak harta? Sareng kami henteu hartosna ngadamel pangakuan daérah dina taun 50, tapi dina catetan catetan maksimum taun 6; sanaos ieu urang kedah ngiringan paradigma arus tina prosés pendaptaran kadaster, museurkeun kana naon anu nambihan nilai kanggo ranté Administrasi Tanah.

kituna urang tingal aspék ieu pakait sareng pernyataan ieu téh kudu global aya pikeun ngadaptar jalma nu teu boga kaitan idéntifikasi dipikawanoh ku hiji sistem resmi, kebon anu teu acan kadaptar kalawan jeung hubungan hak anu urang ieu kudu di tanah ieu. Ieu, teu disebatkeun yen di catastrado na aya a downgrade dahsyat tina hal nu teu resmi. Meunang pikeun ngajawab masalah ieu di 20 taun hareup ngalibatkeun ulang pamikiran sahiji metodeu disruptive pikeun ngurangan waktu, biaya na partisipasi gede tina populasi.

5. cadastral global sarta interoperable

Ngan éta. Standardizing ngamotivasi ku pasar, kalawan identifier obyék universal. Jeung dustbin 30 angka kode anu robah unggal waktu harta ieu ngeusi gunung.

6. Kamampuhan pikeun ngokolakeun wates ékologis

Ieu ngawengku pemetaan objék dijentrekeun, kayaning cagar alam anu dipikaresep téh internasional, hiji cagar of corals di laut.

Patarosan tina kalungguhan hareup kamungkinan tina Cadastre

Kalawan isu Catastro 2034 bahan perhatian global ogé éta timbul, nu bisa jadi éta Catastro ngahalangan, sarta lamun kitu bakal ditandaan paradigms anyar pikeun ngatur hubs informasi holistik dina lingkungan global beuki disambungkeun. patarosan ieu:

1. lawan darat. ¿Badé maénkeun peran dina Cadastral ngarekam informasi ieu?
2. kaamanan pangan. Bakal aya jadi minat associating objék di wewengkon ieu ciri sarta hubungan jeung manusa dina pamakéan, aksés sarta kasadiaan nu katuhu kana dahareun?
3. perubahan iklim. Bakal aya jadi dipikaresep di pendaptaran tina kabebasan hak kerentanan pakait sareng perubahan iklim?.
4. Cadastre riungan. Naon anjeunna tiasa na naon bisa jadi dina taneuh kolaborasi?
5. cadastre héjo. A katuhu dina wates ékologis?
6. cadastre global. Naon infrastruktur anu diperlukeun pikeun Cadastre global?


Gbr 2019 - Bandung

Cadastre fit-pikeun-Tujuan mangrupakeun kawas Uber. Geometers kudu meunang aub, sabab bakal kajadian sareng atawa henteu sareng urang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.