arsip pikeun

GPS / Equipment

Alat-alat na aplikasi pikeun surveying na cadastre

Amérika UAV EXPO AMERIKA

Tanggal 7,8, 9 sareng XNUMX Séptémber taun ayeuna, "UAV Expo Amérika" bakal diayakeun di Las Vegas Nevada - AS. Éta mangrupikeun acara perdagangan sareng konperénsi Amérika Kalér anu museur kana integrasi sareng operasi UAS komérsial sareng langkung seueur pameran ti batan acara drone komérsial anu sanés. Nyertakeun téma ...

Warta ngeunaan HEXAGON 2019

Hexagon ngumumkeun téknologi anyar sareng mikawanoh inovasi para pangguna dina HxGN LIVE 2019, konperénsi global na pikeun solusi digital. Konglomerat leyuran ieu dikelompokeun dina Hexagon AB, anu ngagaduhan posisi anu pikaresepeun dina sénsor, parangkat lunak sareng téknologi otonom, ngatur konperénsi téknologi na opat dinten di The Venetian di Las Vegas, Nevada, AS.

Warta téknologi dina Geo-rékayasa - Juni 2019

  Kadaster sareng KU Leuven bakal kolaborasi dina pamekaran INDE di Saint Lucia Bahkan saatos seueur usaha, dina sektor publik, panggunaan inpormasi geospasial anu langkung jembar / bijaksana dina tata pamaréntahan sapopoé, kabijakan publik sareng prosés nyandak kaputusan. parantos tetep kawatesanan. Dina upaya ngabantosan ...

Geotech + Dronetech: Ulah maneh kudu leungit

Tanggal 3 sareng 4 April taun ieu 2019, Fairoftechnology - perusahaan Spanyol, anu berbasis di Malaga, ngatur sagala rupa kajadian anu aya hubunganana sareng téknologi - ngondang sadaya kolega geoengineering pikeun ilubiung dina acara anu hébat, dimana aranjeunna aranjeunna bakal nunjukkeun seueur inovasi dina taun-taun ayeuna. Fairoftechnology, ngagaduhan sababaraha ...

6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Dinten ieu kami bakal masihan anjeun ebook sareng publikasi pikeun ngartos sateuacanna téknologi dina bidang géo-rékayasa sareng pangaruhna kana kahirupan sapopoe. Sadayana gratis sareng gampang pikeun kéngingkeun pilihan. Nyanghareupan kamekaran téknologi vertikal anu dilarapkeun ka daérah geospasial, penting pikeun tetep diénggalan sahingga kontribusi tenaga kerja urang teras-terasan ngagaduhan ...

Téknologi geospatial, peran sareng pentingna dina struktur IT di Dinas Perhubungan.

Téknologi geospatial. Dikandung salaku sakabeh téknologi anu digunakeun pikeun moto, ngatur, nganalisis, ngabayangkeun sareng nyebarkeun data sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng lokasi hiji obyék, éta parantos ngalangkungan konsepsi awal na tina triad anu hakekatna tina GIS, GPS sareng Persépsi Jauh (RS di Inggris) ngagabungkeun téknologi anu muncul anu nganggo komponén ...

Léngkah keur ngahasilkeun peta maké drones

Generasi peta anu ngagunakeun téknik ieu tiasa janten masalah ageung, salah sahiji masalah éta penting pisan ku akibat kaleungitan mangpirang-pirang damel anu manpaat nalika anjeun henteu ngagaduhan pangalaman sateuacanna dina ieu tugas. Pendiri Sistem Pemetaan Aerotas nyarios ka kami dina tulisan POB ...

Georeferénsi intrinsik

Nalika urang maca téori anu béda-béda anu ngadukung komunikasi anu dibutuhkeun ku kartografi, duanana salaku élmu pikeun ngagambarkeun fénoména géografis sareng salaku seni pikeun masihan inpormasi ieu éstétika anu diperyogikeun, urang sadar yén momen hirup urang kaasup sababaraha tindakan dina kahirupan urang sadidinten. dimana kami nganggo georeferénsi salaku tindakan ...

Babandingan Babandingan Produk

Geo-cocog konséntrasi dina hiji tempat, sadaya nilai tinjauan produk tina GIM International sareng Hydro International. Geo-matching.com mangrupikeun halaman wéb ngabandingkeun produk mandiri pikeun perangkat keras sareng propésional parangkat lunak dina bidang géomatik, hidrografi, sareng disiplin anu patali. Kami hoyong mingpin pengunjung kami ngalangkungan labirin ...

Saran 5 ngeunaan kasalametan anu Tim survéy

Hésé ngayakinkeun bos nalika éta; yén alat anu kedah dipésér kedah diasuransikeun ngalawan maling, karusakan sareng kacilakaan. Éta tiasa kahartos dina conto anu munggaran, ku patarosan sapertos: Upami alat-alatna engké bakal disumbangkeun ka kotamadya, naha henteu langkung saé aranjeunna mayar asuransi? Ngalawan maling? Naha ieu teu masihan anjeun kasempetan ...

Microstation: koordinat Impor Excel na annotations

MicroStation koordinat Excel
Kasus na: Kuring gaduh data anu dikumpulkeun sareng GPS Promark 100, sareng ku nganggo aplikasi post-processing GNSS anu ngagaduhan unit-unit ieu, éta ngamungkinkeun kuring ngirimkeun inpormasi ka Excel. Kolom anu ditandaan konéng nyaéta koordinat wétan sareng kalér sareng anotasi masing-masing; sésana mangrupikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng post-processing. Masalahna: Kuring butuh pangguna pikeun ...