arsip pikeun

GPS / Equipment

Alat-alat na aplikasi pikeun surveying na cadastre

Warta ngeunaan HEXAGON 2019

Hexagon ngumumkeun téknologi anyar sareng ngenalkeun inovasi pamaké na di HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerat ieu solusi dikelompokkeun dina Hexagon AB, anu gaduh posisi anu péngkolan di sénsor, software sareng téknologi otonom, dikelompokeun dina konferensi téknologi anu opat dintenna dina The Venetian di Las Vegas, Nevada, USA. UU ...

6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Dinten ieu kami nampilkeun eBooks sarta publikasi ngartos kamajuan téhnologis dina widang geo-rékayasa sarta dampak na dina kahirupan sapopoe. Kabéh lengkep bébas sarta gampang pikeun ménta pilihan. Nyanghareupan tumuwuhna gancang tina téhnologi dilarapkeun ka aréa geospatial, hal anu penting tetep diropéa pikeun kontribusi kuli urang neruskeun gaduh ...

téhnologi Geospatial, peran sarta pentingna dina struktur IT di Departemén Perhubungan.

téhnologi geospatial. Katimu salaku sakabeh téhnologi dipaké pikeun acquire, ngatur, nganalisis, visualize sarta nyebarkeun duanana data sarta informasi ngeunaan lokasi hiji obyék, geus transcended konsepsi awal miboga neng diwangun dasarna tina GIS, GPS jeung Jauh sensing (RS Inggris) incorporating pamadegan munculna téknologi anu ngagunakeun hiji komponén ...

Léngkah keur ngahasilkeun peta maké drones

Generating peta maké téhnik ieu bisa jadi masalah gede, salah masalah sapertos kitu kritis kalayan konsékuansi tina leungitna bulan berharga gawé mangpaat lamun anjeun boga euweuh pangalaman saméméhna dina ieu tugas. Pendiri Aerotas Mapping System nyarita dina artikel di POB ...

georeference intrinsik

Nalika urang maca rupa-rupa téori nu ngarojong komunikasi ngalibatkeun pemetaan duanana salaku elmu keur ngagambarkeun fénoména geografis kayaning seni méré informasi ieu estetika diperlukeun, kami sadar yén waktos urang hirup ngawengku sababaraha lampah dina kahirupan sapopoé dimana ieu kami nganggo georeference salaku aksi ...

bagian produk Babandingan

Geo-cocog ngumpul di hiji tempat, sadaya nilai produk révisi GIM Internasional jeung hydro International. Geo-matching.com mangrupa situs web bebas pikeun produk hardware profésional sarta software dina widang geomatics, hydrography tur disiplin patali. Urang rék mingpin datang urang ngaliwatan Maze of ...

Microstation: koordinat Impor Excel na annotations

MicroStation koordinat Excel

Kasus: Kuring geus diangkat kalawan data GPS Promark 100, sarta ngagunakeun aplikasi GNSS pos-processing anu ngamungkinkeun kuring boga komputer ieu ngirim informasi jeung Excel. The kolom ditandaan dina konéng anu koordinat wétan, kalér jeung catetan masing-masing; sejenna nyaeta ngan informasi patali postprocessing nu. Masalah: I merlukeun yén pamaké ...