arsip pikeun

rékayasa

CAD rékayasa. software rékayasa sipil

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Kami hirup masihan waktos na confluence tina disiplin anu parantos dihijikeun salami sababaraha taun. Ukur, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Mere conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun sederhana, ateratif sareng hésé ngadalikeun proyék gumantung kana ukuran proyék. Dinten, heran ...

Urang ngajalankeun Geo-Engineering - Majalah

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa kanggo dunya Hispanik. Willta bakal gaduh périodik tilu bulanan, édisi digital dibéréskeun eusi multimédia, diundeur di pdf sareng versi citak dina acara utama anu ditutupan ku tokoh protagonis na. Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui, sapertos ...

Anu pangalusna tina BIM Summit 2019

Egeomates milu dina salah sahiji acara internasional pangpentingna patali BIM (Gedong Émbaran Maganement), hal ieu teh Éropa BIM 2019 Summit diayakeun di AXA bolay di Barcelona-Spanyol. Kajadian disusulkeun ku Pangalaman BIM, di mana anjeun tiasa gaduh persepsi ngeunaan naon anu bakal dugi ka poé ieu ...

Kamajuan sarta palaksanaan BIM - hal Tengah

Sanggeus geus di BIMSummit of Barcelona ngan minggu panungtungan geus seru. Tempo perspéktif béda, ti skeptis kana paling visioner satuju yén kami dina waktos husus tina revolusi di industri mimitian ti médan newak data ka integrasi operasi dina jangka waktu ...

Naha make kembar digital dina konstruksi

Sagalana di sabudeureun urang anu jadi digital. téknologi canggih sapertos kecerdasan jieunan sarta Internet tina Hirup (IoT) anu jadi bagéan beuki penting unggal industri, sahingga prosés gancang sarta leuwih efisien dina watesan ongkos, waktos na traceability. Lulus digital ...

kompeténsi Insinyur sipil nu kedah acquire pembina master

Lamun analisa cara nungkulan ngembangkeun subjék ieu, kuring langsung sumping ka kapikiran minggu hareup kuring salaku insinyur sipil; sanggeus upacara wisuda kuring megatkeun pikeun balik sarta didatangan nini kuring jeung pamanggih ngarasakeun sababaraha poé ti sepi. Kabeneran éta yén dina hiji poé, kuring narima palajaran sanggeus ...

Bentley Systems Expands nawarkeun rarancang jeung dokuméntasi wangunan beton ku acquiring S-kubus Futuretech

Anyar kamampuhan analisis canggih struktural beton, rarancang jeung dokuméntasi solusi Bentley Systems, dilebetkeun dinten ngumumkeun mangrupakeun akusisi ti dokuméntasi software jeung desain konstruksi beton dumasar di Sukabumi Company S-kubus Futuretech Pvt. Ltd. The ditambah aplikasi S-kubus Futuretech manjangan Bentley poéna husus kalawan ...

Allplan: 4 2017 ngajangjikeun awal anyar

Allplan presents solusi Allplan BIM 2017-1: Leuwih waktu keur kabutuhan poko - Loba perbaikan keur betah maksimum dina menata tugas jeung modeling 3D. - dioptimalkeun Data Exchange via IFC4. - Pilihan ageung sistem mendi threaded Allplan presents perbaikan anyar jeung kamajuan di Allplan BIM 2017 solusi na keur arsiték sarta ...