arsip pikeun

rékayasa

CAD rékayasa. software rékayasa sipil

Bentley Systems ngumumkeun akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan parangkat lunak rékayasa infrastruktur, dinten ngumumkeun akuisisi SPIDA Software, pamekar perangkat lunak khusus pikeun desain, analisa sareng manajemén sistem tiang utilitas. Didirikeun taun 2007 di Columbus, Ohio, SPIDA nawiskeun solusi parangkat lunak pikeun modél, simulasi ...

Amérika UAV EXPO AMERIKA

Tanggal 7,8, 9 sareng XNUMX Séptémber taun ayeuna, "UAV Expo Amérika" bakal diayakeun di Las Vegas Nevada - AS. Éta mangrupikeun acara perdagangan sareng konperénsi Amérika Kalér anu museur kana integrasi sareng operasi UAS komérsial sareng langkung seueur pameran ti batan acara drone komérsial anu sanés. Nyertakeun téma ...

Robotika Logika Fuzzy

Tina desain CAD pikeun ngendalikeun ku hiji perangkat lunak Fuzzy Logic Robotics ngumumkeun presentasi versi mimiti Fuzzy Studio ™ di Hannover Messe Industry 2021, anu bakal nandaan titik balik dina produksi robotic fléksibel. ➔ Nyered sareng ngaleupaskeun bagian CAD kana kembar digital 3D anjeun ngahasilkeun ...

Gersón Beltrán pikeun Twingeo Édisi 5

Naon anu dilakukeun ku ahli géografi? Lami-lami kami hoyong ngahubungi protagonis wawancara ieu. Gersón Beltrán nyarios sareng Laura García, bagian tina tim Geofumadas sareng Majalah Twingeo pikeun masihan sudut pandang na tentang géotéhnologi ayeuna sareng pikahareupeun. Urang mimitian ku naroskeun ka anjeunna naon anu leres dilakukeun ku Geographer sareng upami - sapertos seueur ...

Wawancara sareng Carlos Quintanilla - QGIS

Kami nyarios sareng Carlos Quintanilla, présidén Asosiasi QGIS ayeuna, anu masihan kami versi na tentang kanaékan paménta profesi anu aya hubunganana sareng geosains, ogé naon anu diarepkeun ku aranjeunna di hareup. Henteu aya rusiah yén seueur pamimpin téknologi dina sababaraha bidang -konstruksi, rékayasa, sareng anu sanésna-, "the…

Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Leica BLK360 Scanner Paket anyar diwangun ku scanner Imaging laser Leica BLK360, parangkat lunak desktop Leica Siklon REGISTER 360 (BLK Edition) sareng Leica Siklon FIELD 360 pikeun tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung nganggo konéktipitas anu lancar sareng alur kerja tina produk néwak kanyataan ...

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih sareng karya référénsi pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan séri terbitan anyar anu judulna "Inside MicroStation CONNECT Edition ", ayeuna sayogi dicetak di dieu sareng janten e-book ...

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupakeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikirkeun kota anu pinter atanapi digital dina kontéks kota ageung anu seueur pendudukna sareng seueur kagiatan anu aya hubunganana sareng kota ageung. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi infrastruktur. Faktor kanyataan yén henteu sadayana wates politik tungtungna tina garis lokal, ...

Kota digital - kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun téknologi sapertos naon anu ditawarkeun SIEMENS

Wawancara Geofumadas di Singapura sareng Eric Chong, Présidén sareng CEO, Siemens Ltd. Kumaha carana Siemens ngagampangkeun dunya gaduh kota anu langkung palinter? Naon tawaran luhur anjeun anu ngamungkinkeun ieu? Kota-kota nyanghareupan tantangan kusabab parobihan anu ditimbulkeun ku megatrén urbanisasi, perubahan iklim, globalisasi sareng demografi. Dina sadaya pajeulitna, aranjeunna ngahasilkeun ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Ngartikeun ulang Konsép Geo-Teknik

Urang hirup dina waktos anu khusus dina pasamoan disiplin anu parantos mangtaun-taun diageungkeun. Survei, desain arsitéktur, gambar garis, desain struktural, perencanaan, konstruksi, pamasaran. Pikeun masihan conto naon anu sacara tradisional ngalir; linier pikeun proyék-proyék saderhana, iteratif sareng sesah dikontrol gumantung kana ukuran proyékna. Dinten ayeuna, héran ...

STAAD - nyiptakeun paket desain anu hemat biaya dioptimalkeun pikeun nahan stres struktural - India Kulon

Tempatna di lokasi perdana Sarabhai, K10 Grand mangrupikeun gedong kantor panaratas anu netepkeun standar énggal pikeun ruang komérsial di Vadodara, Gujarat, India. Daérah éta parantos ningali pertumbuhan gancang gedong komérsial kumargi caketna sareng bandara sareng stasiun karéta lokal. K10 ngiring Konsultan VYOM salaku ...

Kami ngaluncurkeun Geo-Engineering - Majalah

Éta kalayan kapuasan pisan kami ngumumkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa pikeun dunya Hispanik. Éta bakal gaduh periodisitas triwulanan, édisi digital anu kontén kontén multimedia, unduh dina pdf sareng versi cetak dina acara-acara utami anu kalebet ku para protagonisna. Dina carita utama édisi ieu, istilah Geo-rékayasa ditafsirkeun deui, sapertos ...

Anu pangalusna tina BIM Summit 2019

Geofumadas ilubiung dina salah sahiji acara internasional anu paling penting anu aya hubunganana sareng BIM (Gedong Émbaran Maganement), nyaéta KTT BIM Éropa 2019, anu diayakeun di AXA Auditorium di kota Barcelona-Spanyol. Acara ieu diluluguan ku Pangalaman BIM, dimana dimungkinkeun pikeun ngagaduhan persépsi ngeunaan naon anu bakal datang dina sababaraha dinten ...