Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku-buku cut-ujung sareng rujukan profésional pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan édisi énggal publikasi anu judulna "Di jero MicroStation CONNECT Edition" , ayeuna sayogi dicitak di dieu sareng salaku buku éléktronik dina www.ebook.bentley.com

Set tilu volume museurkeun kana pamekaran anu solid ngeunaan dasar MicroStation sareng ngiringan pendekatan salangkah-léngkah anu kalebet conto-conto dunya sareng latihan anu nyata. Publikasi anu ngadidik pamaca ngeunaan cara ngagunakeun dasar desain 2 MikroStation sareng netepkeun pondasi pikeun pangajaran maju. Séri éta tiasa dipendakan dina Amazon Kindle (jilid I, II, sareng III) sareng Apple (jilid I, II, sareng III). Seri buku ngagaduhan salaku alat belajar anu kuat sareng pituduh acuan gancang pikeun siswa, pamula, sareng prakték profésional.

Seri buku ngagambarkeun kauntungan tina ngagunakeun Konsep Élmu sareng ngabahas fitur tina MicroStation CONNECT Edition, kalebet kamampuan CAD anyar sareng kakuatan sareng versatility pikeun akurat, modél, dokumén sareng visualisasi desain anu beunghar ku sadaya jinis sareng skala. . MicroStation CONNECT Edition nyaéta pikeun para profesional anu damel dina sagala disiplin dina proyék-proyék infrastruktur tina sagala rupa.

"Kami resep nawiskeun judul Bentley Institute Press anu lami-lama ieu, anu bakal ngabantosan insinyur ngajumpuk dina produktivitas bari damel sareng MicroStation. Para ahli ti Bentley, Samir Haque, Smrutirekha Mahapatra, sareng Shaylesh Lunawat parantos ngahijina taun-taun pangalaman sareng pelajaran anu diajar nyerat tilu jilid ieu. Kuring ngarepkeun yén sadaya pamiarsa séri ieu bakal tiasa ningkatkeun penguasaan MicroStation CONNECT Edition sareng ningkatkeun karier ku buku ieu. " Vinayak Trivedi, Wakil Présidén sareng Diréktur Global, Bentley Institute

Jilid I dimaksudkeun pikeun pangguna anu peryogi terang dasarna parangkat lunak sareng ngajelaskeun kumaha nyetél lingkungan gambar. Jilid II nungtun pamiarsa ngalangkungan prosés nyiptakeun unsur sareng ngarobih unsur ngagunakeun sababaraha kamampuan. Jilid III ngenalkeun alur kerja canggih sapertos nyiptakeun sél sareng panempatan, lukisan annotation, refering refering, komposisi lambaran, sareng percetakan.

Sobre el autor

Samir haque
Samir Haque nyaéta insinyur sareng ilmuwan sareng derajat dina biologi, biokimia, rékayasa listrik sareng fisik. Anjeunna dimimitian di CAD salaku panaliti di UCLA, dimana anjeunna nganggo MicroStation pikeun mendesain bagian 3D pikeun ékspérimén dina pesawat rohangan pikeun panalitian fisika otot sareng pengamanan otot. Haque ogé nganggo software pikeun map otak dina 3D dina Brain Research Institute. Sapanjang 23 taun katukang sareng Bentley, Haque parantos ngalatih rébuan pangguna dina MicroStation sareng parantos nyerat sababaraha manual dina software. Haque ayeuna ngawasi ngembangkeun PowerPlatform, mingpin manajemén produk sareng tim jaminan kualitas.

Wengi Buah

Lunawat Shaylesh ngagaduhan gelar Sarjana Téknik ti Universitas Pune. Anjeunna ngamimitian karir dina manufaktur alat pertahanan, sateuacan damel di Bentley ti 2008 dugi ka 2019 janten manajer panulisan téknis. Dina posisi ieu, Lunawat tanggung jawab ngahasilkeun rupa-rupa manual dina MicroStation sareng aplikasi Bentley anu sanés.

Smrutirekha Mahapatra
Smrutirekha Mahapatra ngagabung Bentley di 2016 salaku panulis téknis sareng mingpin tim dokuméntasi PowerPlatform. Sateuacan gabung Bentley, Mahapatra mangrupikeun arsiték sareng rupa-rupa firma dina desain kompleks industri, gedong komérsial, sareng rumah sakit. Sapanjang karir arsitéktur, anjeunna nganggo sababaraha alat CAD pikeun pangiriman proyék. Mahapatra ngagaduhan gelar AA pikeun manajemén énergi ti Kirsch Center pikeun Studi Lingkungan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.