Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Ngabuburit BLK360 Scanner

Paket anyar diwangun ku alat panyekaran pencitraan laser Leica BLK360, software desktop Ngabuburit Siklon ngadaptar 360 (BLK Edition) sareng buku Sikil Bumi Leica FIELD 360 pikeun tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung kalayan konektipitas lancar sareng workflows ti Leica Geosystems reality capture product to Autodesk computing reality and solution solution. Kalayan pakét ieu, Leica Geosystems bakal nawiskeun produksi awan titik, sedengkeun téknologi Autodesk ngonsumsi data.

"Kami parantos dina perjalanan sareng Autodesk pikeun demokrasi bentang néwak kanyataan ku gabungan software sareng téknologi sensor" ...."Paket anyar ieu nyayogikeun aliran konsumsi konsumsi anu lancar sareng ningkat pikeun konsumén urang kalayan konéksi langsung kana ékosistem Autodesk." Faheem Khan, Wakil Présidén Survey Solusi di Leica Geosystems.

Aliran kerja anu saderhana ngadukung kontrol scan, pre-pendaptaran opsional sareng geotagging dina kolom. Éta kalebet pendaptaran anu scalable, otomatis sareng aliran kerja kontrol kualitas anu ngintegrasikeun sareng solusi néwak realitas Leica Geosystems anu séjén, sapertos Leica CloudWorx plug-in pikeun produk Autodesk.

"Salila taun, Leica Geosystems sareng Autodesk parantos ngabagi visi anu umum pikeun disayogikeunmasihan profésional industri kana pangalaman data anu saé-sampurna, anu ku urang teruskeun, ” saur Bryan Otey, sutradara Autodesk Reality Solutions. "Ekosistem téknologi Autodesk méré tim proyék pangabisa ngagunakeun inpormasi langkung éfisién ti desain ka konstruksi. Tina data jang nyokot gambar ka konsumsi, ieu mangrupikeun hubungan penting pikeun konsumén urang. "

Kami ningali evolusi téknologi, ngalangkungan téknologi raksasa ieu, teras urang ngarepkeun kamajuan anu bakal datang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.