Bentley Systems ngumumkeun akuisisi SPIDA

Akuisisi Parangkat Lunak SPIDA

Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rékayasa infrastruktur, dinten ngumumkeun akuisisi SPIDA Software, pamekar parangkat lunak khusus pikeun desain, analisa sareng manajemén sistem tiang utilitas. Didirikeun taun 2007 di Columbus, Ohio, SPIDA nyayogikeun solusi parangkat modél, simulasi sareng manajemén data pikeun perusahaan listrik sareng komunikasi sareng panyayogi rékayasa na di Amérika Serikat sareng Kanada. Integrasi SPIDA dina parangkat Lunak rékayasa OpenUtilities Bentley sareng layanan cloud kembar digital jaringan bakal ngabantosan nantang tantangan transisi kana sumber énérgi anu énggal, sapertos muatan listrik, panggunaan sasarengan tiang kutub pikeun ngadukung ékspansi 5G jaringan broadband sareng modérenisasi, sareng pengerasan jaringan listrik pikeun ngajaga reliabiliti sareng daya tahan.

Kembar digital kisi tiasa nyayogikeun utiliti kalayan répréséntasi geospasial anu immersive sareng tepat direkayasa tina transmisi sareng distribusi asetna, ngagabungkeun kisi pinter sareng analisis struktural sareng 3D sareng 4D realitas fisik nalika éta beroperasi. Solusi kembar jaringan digital Bentley's OpenUtilities ngaktipkeun operator listrik sareng produser pikeun nganilai perdagangan sareng kasempetan jaringan, anu ayeuna ngalangkungan sumber panyimpenan tradisional, tiasa diperpanjang sareng énergi. Nalika aranjeunna nyayogikeun jasa pikeun nyumponan paménta. Kembar digital ngamajukeun manajemén kasehatan aset ku konvergénsi IT, OT, sareng ET (modél rékayasa sareng simulasi) pikeun ngungkit sumber data infrastruktur IoT sareng analytics prediktip pikeun ningkatkeun kaamanan, kinerja, sareng reliabilitas. Kalayan ditambahan SPIDA, jangkauan kembar digital jaringan ayeuna tiasa diperpanjang ka struktur kutub utiliti sareng jaringan, nyayogikeun "batu terakhir" infrastruktur kritis kritis pikeun énergi vital sareng komunikasi.

Perusahaan utiliti listrik anu terkemuka, kalebet Ameren, EPCOR, Nashville Electric Service (NES), sareng Southern California Edison (SCE), mendesain efisiensi sareng daya tahan sistem overhead na nganggo parangkat lunak SPIDA. Larutan tihang utiliti SPIDA kalebet SPIDAcalc pikeun néwak, modél sareng ngaoptimalkeun pangiriman overhead sareng aset distribusi kanggo beban struktural. SPIDAsilk pikeun nganalisis kabel bending sareng desain tegangan pikeun pasipatan fisik sareng lingkungan pikeun instalasi konduktor anu akurat sareng tegangan kabel; sareng SPIDAstudio, platform dumasar-awan anu séntral ngalacak sareng ngatur kaayaan aset sareng kaayaan fisik sistem hawa.

Nalika ékspansi gancang sumber énérgi anu tiasa diénggalan teraskeun sareng aya paménta pikeun panggunaan kandaraan listrik, infrastruktur jaringan kami beuki seueur teuing, sareng pikeun masang broadband anu diaktipkeun 5G, tiang utiliti Pamirsa jaringan henteu berharga pikeun infrastruktur maju anu berkelanjutan, "Saur Alan Kiraly, wakil presiden senior, jaringan sareng kinerja aset, Bentley Systems.

Akuisisi Parangkat Lunak SPIDA, sanaos henteu penting pikeun hasil kauangan Bentley, bakal nambihan 26 kolega di Amérika Kalér. 7 Mil Advisors mamatahan manajemén sareng shareholder SPIDA ngeunaan transaksi éta.

Visi kami sareng SPIDA teras-terasan pikeun nyayogikeun solusi anu lengkep sareng terbuka pikeun ngajaga sareng ningkatkeun kasihatan sareng integritas asét sareng infrastruktur infrastruktur komunikasi pangguna kami. Dina tim Bentley, kami ngarepkeun ngagancangkeun solusi Grid Digital Twin, anu ngungkit kaahlian domain industri urang sareng ngasupkeun analisis struktural SPIDA. Pangguna SPIDA ayeuna sareng pikahareupeun tiasa percanten pisan pikeun ngamangpaatkeun kembar digital jaringan nalika aranjeunna ningkatkeun, ngarobih, ngagedékeun sareng ngatur sistem hawa na. Brett Willitt, Présidén Parangkat Lunak SPIDA

Naon éta hartosna?

Hatur nuhun kana akuisisi anyar Bentley Systems ieu pikeun ningkatkeun performa sareng tahan jaringanna, éta cocog sareng jasa awan (DT) kembar digital -Open Utilities- anu ditawarkeun ku buta téknologi ieu. Gabungan ideu sareng sistematisasi prosés ieu ngamungkinkeun ngatasi tantangan-tantangan énggal anu aya hubunganana sareng énergi bersih / tiasa diperbarui, ogé ningkatkeun analisis struktur alat-alat anu aya hubunganana sareng palayanan publik.

Bentley beuki ngandelkeun téknologi pikeun pangwangunan rohangan anu komprehensif sareng sustainable. Pentingna kamajuan jenis ieu nyaéta ngagaduhan prasarana anu idéal pikeun panerapan sareng konéktipitas anu leres pikeun jasa 5G sareng penguatan jaringan listrik sareng daya tahanana dumasar kana waktos. Kaputusan bijaksana Sistem Bentley parantos dibayangkeun dina naékna harga saham na saprak taun ka tukang. Anu nunjukkeun yén éta bakal terus tumuh sareng terus mekar, adaptasi solusi na pikeun kanyataan révolusi industri ka-4 ieu.

Kami bungah ngabagéakeun kolega anyar kami ti SPIDA ka Bentley Systems sareng OpenUtilities, sareng kami ngarepkeun neraskeun ngahijikeun sareng globalisasi parangkat lunak SPIDA, anu parantos dikenal salaku insinyur distribusi kakuatan anu teu dipercaya dina karya pentingna pikeun ningkatkeun kinerja. Kinerja jaringan sareng ketahanan . »Ian Kiraly, wakil presiden senior, jaringan sareng kinerja aset, Bentley Systems.

Ngeunaan Bentley Systems 

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) nyaéta perusahaan perangkat lunak rékayasa infrastruktur. Kami nyayogikeun parangkat lunak anu inovatif pikeun mayunan infrastruktur dunya, ngadukung ékonomi global sareng lingkungan. Solusi parangkat lunak anu ngarah ka industri urang dianggo ku para ahli sareng organisasi sadaya ukuran pikeun rarancang, pangwangunan sareng operasi jalan sareng sasak, jalan karéta sareng transit, cai sareng cai limbah, padamelan umum sareng utilitas, gedong sareng kampus. Sareng fasilitas industri. Penawaran kami kalebet aplikasi basis MicroStation pikeun modél sareng simulasi, ProjectWise pikeun pangiriman proyék, AssetWise pikeun jaringan sareng kinerja aset, sareng platform iTwin pikeun infrastruktur kembar digital. Sistem Bentley padamel langkung ti 4000 kolega sareng ngahasilkeun pendapatan taunan langkung ti $ 800 juta di 172 nagara. www.bentley.com

 

 

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.