Twingeo ngaluncurkeun Edisi ke-4 na

Geospatial? Kami parantos sumping sareng kareueus sareng puas dina edisi ka-4 Majalah Twingeo, tepat dina waktos krisis global éta, sawaréh, parantos janten supir kana parobahan sareng tantangan. Dina hal urang, urang terus diajar - tanpa eureun - tina sagala manpaat anu ditawarkeun alam semesta digital sareng pentingna ...

Leica Geosystems ngagaduhan pakét scanning laser 3D anyar

Scanner Leica BLK360 Paket anyar diwangun ku scanner gambar laser Leica BLK360, software desktop Leica Cyclone REGISTER 360 (BLK Edition) sareng Leica Cyclone FIELD 360 kanggo tablet sareng telepon. Konsumén tiasa ngamimitian langsung kalayan konektipitas lancar sareng alur kerja tina produk néwak realitas ...

Salian énggal kanggo siri publikasi Bentley Institute: Inside MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku-buku buku canggih sareng rujukan profésional pikeun kamajuan rékayasa, arsitéktur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial sareng pendidikan, parantos ngumumkeun kasadiaan édisi énggal anu judulna "Jeroeun Edisi Konéksi MicroStation ”, ayeuna dicét di dieu sareng salaku ebook…

GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun modél inpormasi pikeun (BIM) solusi pikeun arsiték, parantos ngagedekeun kasadiaan BIMcloud salaku jasa di sakuliah dunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi ngeunaan parobahan ayeuna pikeun digawé ti bumi di Dina waktos anu sesah ieu, ditawarkeun gratis kanggo 60 dinten ka pangguna ARCHICAD liwat toko wéb anu énggal. BIMcloud salaku…

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupikeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikir kota-kota pinter atanapi digital dina kontéks kota-kota gedé sareng seueur pangeusi sareng seueur kagiatan anu aya hubungan sareng kota-kota gedé. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi prasarana. Faktor dina kanyataan yén henteu sadayana wates pulitik mungkas dina garis lokal,…

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, ku tebih hiji acara bakal dibatalkeun sareng anu sanésna disangka bakal timbul. Ngaduga naon anu tiasa kajadian dina sabulan komo sataun biasana dipigawe dina rencana investasi sareng perbelanjaan saparapat abdi kaitung saeutik, sanaos peryogi ngantunkeun ...

Geofumadas - tren dina waktos digital ieu

Kumaha Kamana Digital Ngabalikkeun Téknik Teknik Anjeun Nyambungkeun data data henteu ngan ukur dibahas, aranjeunna ogé tiasa jalan jalan dina proyék konstruksi. Ampir sadaya profésional rékayasa, arsitéktur sareng konstruksi (AEC) fokus dina milari cara anyar pikeun ningkatkeun margin sareng ngirangan tanggung jawab ...

Kota digital - kumaha urang tiasa mangpaatkeun téknologi sapertos naon nawaran SIEMENS

Wawancara di Singapura ku Geofumadas sareng Eric Chong, Présidén sareng CEO, Siemens Ltd. Kumaha carana Siemens ngajantenkeun dunya-kota langkung saé? Naon tawaran utama anjeun anu ngamungkinkeun ieu? Kota-kota nyanghareupan tantangan kusabab parobahan anu di laksanakeun ku megatrends urbanisasi, parobahan iklim, globalisasi sareng demografi. Dina kabeh pajeulitna, aranjeunna ngahasilkeun ...

Kembar Digital - Falsafah pikeun révolusi digital anyar

Satengah jalma anu maca tulisan ieu dilahirkeun ku téknologi dina pananganna, biasa dina transformasi digital salaku kanyataan. Dina satengah séjén kami anu resep yén kumaha umur komputer sumping tanpa ijin; naék panto sareng ngarobih naon anu urang lakukeun kana buku, tulak atanapi terminal primitip tina ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana "Kursus Ahli", museurkeun kompeténsi; hartosna aranjeunna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun studi kasus, langkung saé proyék proyék sareng ...