Kursus Geologi Struktural

AulaGEO mangrupikeun usulan anu parantos diwangun mangtaun-taun, nawiskeun sababaraha rupa kursus latihan anu aya hubunganana sareng topik sapertos: Géografi, Geomatik, Téknik, Konstruksi, Arsitéktur sareng anu sanés anu ditujukeun dina bidang seni digital. Taun ayeuna, kursus Struktural Geology dasar dibuka anu ...

Bentley Systems ngumumkeun akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan parangkat lunak rékayasa infrastruktur, dinten ngumumkeun akuisisi SPIDA Software, pamekar perangkat lunak khusus pikeun desain, analisa sareng manajemén sistem tiang utilitas. Didirikeun taun 2007 di Columbus, Ohio, SPIDA nawiskeun solusi parangkat lunak pikeun modél, simulasi ...

Amérika UAV EXPO AMERIKA

Tanggal 7,8, 9 sareng XNUMX Séptémber taun ayeuna, "UAV Expo Amérika" bakal diayakeun di Las Vegas Nevada - AS. Éta mangrupikeun acara perdagangan sareng konperénsi Amérika Kalér anu museur kana integrasi sareng operasi UAS komérsial sareng langkung seueur pameran ti batan acara drone komérsial anu sanés. Nyertakeun téma ...

ESRI Vénézuéla sareng Edgar Díaz Villarroel pikeun Twingeo Édisi 6

Pikeun ngamimitian, patarosan anu saderhana pisan. Naon Lokasi Kecerdasan? Lokasi Kecerdasan (LI) kahontal ngalangkungan visualisasi sareng analisis data geospasial pikeun ningkatkeun pamahaman, pangetahuan, nyandak kaputusan sareng prediksi. Ku nambihan lapisan data, sapertos demografi, patalimarga, sareng cuaca, kana peta pinter, organisasi ...

IMARA.EARTH ngamimitian anu ngitung dampak lingkungan

Pikeun Majalah Twingeo édisi ka-6, kami gaduh kasempetan pikeun wawancara Elise Van Tilborg, Co-founder IMARA.Earth. Startup Walanda ieu nembe kéngingkeun Planet Challenge di Copernicus Masters 2020 sareng komitmen ka dunya anu langkung lestari ngalangkungan panggunaan positip lingkungan. Slogan aranjeunna "Visualisasikan dampak lingkungan anjeun", sareng aranjeunna ...

Carita wirausaha. Geopois.com

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo ieu kami muka bagian anu khusus pikeun wirausaha, waktos ieu giliran Javier Gabás Jiménez, anu parantos dikontak ku Geofumadas dina kasempetan anu sanés pikeun jasa sareng kasempetan anu ditawarkeun ka masarakat GEO. Hatur nuhun kana pangrojong sareng pangjurung komunitas GEO, kami tiasa nyusun rencana kami ...

UNFOLDED: platform anyar pikeun manajemén data spasial

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo, kami tiasa masihan rasa naon platform anyar pikeun manajemén data spasial anu ditawarkeun Unfolded Studio. Platform inovatif ieu anu, ti saprak 1 Pébruari 2021, parantos ngajantenkeun jalma nyarioskeun perkawis poténsial anu ditawarkeun pikeun penanganan sareng manajemén ageung ...

Diploma - Ahli Struktural BIM

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain struktural, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain struktural dina siklus desain anu béda, analisis sareng susunan ...

Jauh Sensor - Special 6. Édisi TwinGeo

Édisi ka genep Majalah Twingeo aya di dieu, kalayan téma sentral "Remote Sensors: a disiplina that seek to Position dirinya in the modeling of urban and rural reality". Ngalaan aplikasi data anu diala ngalangkungan sensor jarak jauh, ogé sadayana inisiatif, alat atanapi berita anu aya hubunganana sareng néwak, ...

Gersón Beltrán pikeun Twingeo Édisi 5

Naon anu dilakukeun ku ahli géografi? Lami-lami kami hoyong ngahubungi protagonis wawancara ieu. Gersón Beltrán nyarios sareng Laura García, bagian tina tim Geofumadas sareng Majalah Twingeo pikeun masihan sudut pandang na tentang géotéhnologi ayeuna sareng pikahareupeun. Urang mimitian ku naroskeun ka anjeunna naon anu leres dilakukeun ku Geographer sareng upami - sapertos seueur ...

Diploma - Ahli Daur Hidup Produk

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain mékanis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain paramétrik dina siklus modélna anu beda, analisis sareng simulasi ...

Diploma - Ahli Operasi BIM

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang perencanaan konstruksi, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain sareng anggaran dina bédana ...

Diploma - Ahli padamelan ahli

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang padamelan sipil, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain karya sipil dina siklus akuisisi anu béda, desain ...

Geomomén - Émosi sareng Lokasi dina hiji aplikasi

Naon Geomomén? Revolusi industri kaopat parantos ngeusi kami kamajuan téknologi anu hébat sareng integrasi alat sareng solusi pikeun ngahontal rohangan anu langkung dinamis sareng intuitif pikeun pangeusina. Kami terang yén sadaya alat sélulér (telepon sélulér, tablet, atanapi smartwatch) sanggup nyimpen seueur inpormasi, sapertos detail bank, ...

Diploma - Ahli damel darat

Tangtu ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang penginderaan jauh, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi inpormasi teritorial sareng siklus akuisisi, analisis sareng pembuangan anu sanés ...

Diploma - Ahli Geospatial

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang Sistem Informasi Geografis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar ngahijikeun inpormasi geospasial dina siklus anu béda-béda tina akuisisi, analisis sareng ...