Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D

Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan Blénder. Salah sahiji program multiplatform open source anu pangsaéna sareng gratis, didamel pikeun dimodelkeun, dilakukeun, animasi sareng generasi data 3D. Ngaliwatan panganteur saderhana anjeun bakal tiasa kéngingkeun élmu anu diperyogikeun pikeun nyanghareupan proyék desain 3D anu munggaran. Éta diwangun ku 9 téoritis sareng tilu pelajaran praktis, kalayan anu proyék akhir tiasa dihasilkeun sareng kota dijantenkeun ngagunakeun peta OSM anu nyata.

Naon anu anjeun bakal pelajari?

  • Modél Blénder
  • Impor data tina OpenStreetMap ka Blénder
  • Modél kota sareng permukaan di Blénder

Saha éta?

  • Désainer arsitéktur sareng rékayasa
  • Modél gim
  • Realitas modél

inpo leuwih

One Reply to “Curso de Blender – City and landscape modeling”

  1. Prsh, jam i interesuar per nje kurs ne Blender, ju lutem me ktheni nje prgjigje?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.