arsip pikeun

Kursus AulaGEO

Kursus Geologi Struktural

AulaGEO mangrupikeun usulan anu parantos diwangun mangtaun-taun, nawiskeun sababaraha rupa kursus latihan anu aya hubunganana sareng topik sapertos: Géografi, Geomatik, Téknik, Konstruksi, Arsitéktur sareng anu sanés anu ditujukeun dina bidang seni digital. Taun ayeuna, kursus Struktural Geology dasar dibuka anu ...

Revit Kursus MEP - Pamasangan Pipa

Nyiptakeun modél BIM pikeun pamasangan pipa Naon anu anjeun bakal pelajari Gawé kolaborasi dina proyék multi-disiplin anu ngalibetkeun proyék-proyék pipa Model unsur-unsur khas sistem plumbing Ngartos operasi logis sistem dina Revit Anggo alat-alat routing manual sareng otomatis tina pipa Laksanakeun desain ku ...

Revit Kursus MEP - Pamasangan Mékanis HVAC

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana panggunaan alat Revit anu ngabantosan kami dina ngalaksanakeun analisis énergi gedong. Kami bakal ningali kumaha ngalebetkeun inpormasi énergi dina modél kami sareng kumaha ékspor inpormasi ieu pikeun pangobatan di luar Revit. Dina bagian pamungkas, urang bakal merhatoskeun pikeun nyiptakeun sistem logis ...

Revit Kursus MEP pikeun Sistem Listrik

Tangtu AulaGEO ieu ngajarkeun panggunaan Revit pikeun modél, ngararancang sareng ngitung sistem listrik. Anjeun bakal diajar damel kolaborasi sareng disiplin sanés anu aya hubunganana sareng desain sareng pangwangunan gedong. Salila ngembangkeun kursus urang bakal merhatoskeun konfigurasi anu diperyogikeun dina proyék Revit pikeun tiasa ngaéksekusi ...

Quantity take off BIM 5D course using Revit, Navisworks and Dynamo

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana nimba jumlah langsung tina modél BIM kami. Urang bakal ngabahas sababaraha cara pikeun nimba jumlah nganggo Revit sareng Naviswork. Ékstraksi itungan métrik mangrupikeun tugas penting anu dicampur dina sababaraha tahapan proyék sareng ngagaduhan peran penting dina sadaya dimensi BIM. Salila kursus ieu anjeun bakal diajar ...

Tangtu Excel - trik canggih sareng CAD - GIS sareng Macros

AulaGEO nyandak kursus anyar ieu dimana anjeun bakal diajar kéngingkeun langkung seueur tina Excel, dilarapkeun ka trik sareng AutoCAD, Google Earth sareng Microstation. Éta kalebet: Konversi koordinat tina géografis kana proyéksi di UTM, Konversi koordinat desimal kana derajat, menit sareng detik, Konversi koordinat datar kana bantalan sareng jarak, Kirim ti Excel ka Google Earth, ...

Tangtu 3D Sipil - Spésialisasi dina padamelan sipil

AulaGEO nampilkeun sakumpulan 4 kursus ieu anu disebut "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha carana ngatur parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu sareng ngalarapkeunana kana proyék anu béda sareng situs konstruksi. Janten ahli dina parangkat lunak éta sareng anjeun bakal tiasa ngahasilkeun karya bumi, ngitung bahan sareng harga konstruksi sareng ...

Tangtu ArcGIS Pro - nol ka tingkat lanjut sareng ArcPy

Naha anjeun hoyong diajar kumaha ngagunakeun alat anu disayogikeun ku ArcGIS Pro, mimitian ti mimiti? Kursus ieu kalebet dasar tina ArcGIS Pro; éditan data, metode pilihan dumasar-atribut, nyiptakeun zona dipikaresep. Teras kalebet ngadigitalkeun, nambihan lapisan, ngédit tabel sareng kolom dina atribut. Anjeun ogé bakal diajar nyiptakeun simbul ...

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, analisa sareng simulasi (1/3)

CREO mangrupikeun larutan 3D CAD anu ngabantosan anjeun ngagancangkeun inovasi produk supados anjeun tiasa nyiptakeun produk anu langkung saé langkung gancang. Gampang diajar, Creo nyandak anjeun lancar tina tahapan desain produk anu pangheulana ngalangkungan manufaktur sareng sajabina. Anjeun tiasa ngagabungkeun fungsionalitas anu kuat sareng kabuktosan sareng ...

Kursus Masonry Struktural sareng ETABS - Modul 7

Dina kursus AulaGEO ieu, éta nunjukkeun kumaha nyiapkeun proyek bumi nyata sareng témbok batu masonry struktural, nganggo alat perhitungan struktural anu paling kuat di pasar. Parangkat lunak ETABS 17.0.1. Sagala anu aya hubunganana sareng peraturan dijelaskeun sacara rinci: Peraturan Desain sareng Pangwangunan Struktural Masonry Gedong R-027. sareng ieu ...

Kursus CSI ETABS - Desain Struktural - Kursus Spésialisasi

Ieu mangrupikeun kursus anu diwangun ku pamekaran teoritis sareng praktis anu canggih tina Tembok Masonry Struktural. Sadayana anu aya patalina sareng peraturan bakal dijelaskeun sacara rinci: Peraturan Desain sareng Pangwangunan Struktural Masonry Gedong R-027. Ieu bakal ngajelaskeun fénoména sapertos pangaruh kolom pondok, anu dilarapkeun ka Tembok Masonry sareng ...

Kursus Masonry Struktural sareng ETABS - Modul 5

Kalayan kursus ieu anjeun bakal tiasa ngembangkeun proyek bumi asli sareng Tembok Masonry Struktural, nganggo alat anu paling kuat dina pasaran dina perangkat lunak itungan struktural ETABS 17.0.1 Sadayana anu aya hubunganana sareng peraturan dijelaskeun sacara rinci: Peraturan Desain sareng Konstruksi Wangunan Masonry Struktural R-027. sareng anu terakhir nyaéta ...

Kursus Masonry Struktural sareng ETABS - Modul 6

Kalayan kursus ieu anjeun bakal tiasa nyiapkeun proyek bumi asli sareng témbok masonry struktural, nganggo alat perhitungan struktural anu paling kuat di pasar. ETABS 17.0.1 Software Sadayana anu aya hubunganana sareng peraturan dijelaskeun sacara rinci: Peraturan Desain sareng Konstruksi pikeun Struktural Masonry Gedong R-027. sareng anu terakhir bakal dibandingkeun sareng ...