arsip pikeun

Kursus AulaGEO

#GIS - ArcGIS Pro sareng QGIS 3 tangtosna - sami dina tugas anu sami

Diajar GIS nganggo kadua program, kalayan modél data anu sami Peringet Kursus QGIS asalna didamel dina basa Spanyol, nuturkeun pelajaran anu sami sareng kursus bahasa Inggris anu populér Diajar ArcGIS Pro Gampang! Kami ngalakukeun éta pikeun nunjukkeun yén ieu sadayana tiasa dimungkinkeun nganggo parangkat lunak kabuka; salawasna dina basa Spanyol Teras, sababaraha pangguna ...

#GIS - Sistem Inpormasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalangkungan latihan praktis Sistem Émbaran Geografis nganggo QGIS. -Sakabéh latihan anu tiasa anjeun laksanakeun dina ArcGIS Pro, dilakukeun nganggo perangkat lunak gratis. -Impor data CAD ka GIS -Atimasi dumasar-itungan-itungan Dumasar aturan -Tata letak Printer -Koordinat impor tina Excel -Tunjuk tips -Georeferensi Gambar Sadaya file ...

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural nganggo perangkat lunak Advanced Steel Design. Rancang yayasan anu lengkep, kolom struktural Balok, rinci Rencana Kuantifikasi sareng desain Instruktur ngajelaskeun aspek penafsiran gambar struktural sareng kumaha cara ngalaksanakeun modél tilu diménsi. Kumaha cara nyiptakeun tata letak cetak dipedar sareng saeutik demi saeutik ngartos ...

# Modél Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap sareng Regard3D

Ngadamel modél digital tina gambar, nganggo parangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun sareng interaksi sareng modél digital. -Nyiptakeun modél 3D nganggo gambar, sapertos téknik fotogrametri drone. -Gunakan perangkat lunak gratis About3D sareng MeshLab -Damel nganggo AutoDesk Recap, -Damel nganggo Bentley ContextCapture, -Generate point cloud ...

#GIS - Advanced ArcGIS Pro Kursus

Diajar ngagunakeun fungsionalitas canggih ti ArcGIS Pro - parangkat lunak GIS anu ngagentos ArcMap Diajar tingkat canggih ArcGIS Pro. Tangtu ieu kalebet, aspek canggih ArcGIS Pro: Penanganan gambar satelit (Citra), basis data Spasial (Geodatabse), Manajemén awan titik LiDAR, Publikasi kontén sareng ArcGIS Online, Aplikasi pikeun ...

#BIM - Kursus Teknik Struktural nganggo Revit

  Pitunjuk desain praktis sareng Modeling Informasi Gedong anu ditujukeun pikeun desain struktural. Ngagambar, ngararancang sareng ngadokumentasikeun proyék struktural anjeun ku REVIT Asupkeun médan desain sareng BIM (Modelling Information Modelling) Ngawasa alat gambar anu kuat Jantenkeun témplat anjeun sorangan Ékspor pikeun program perhitungan Jantenkeun sareng dokumén rencana ...

#GIS - ArcGIS 10 Kursus - ti mimiti

Anjeun resep GIS, janten di dieu anjeun tiasa diajar ArcGIS 10 ti mimiti sareng kéngingkeun sertipikat. Kursus ieu 100% disiapkeun ku panyipta "blog Franz", upami anjeun parantos nganjang ka halaman éta anjeun bakal terang yén upami anjeun badé diajar, upami henteu, lakukeun sateuacan ngamimitian. Ngawengku latihan sareng buku: Fundamentals of GIS. Leres…

#GIS - Kursus Geolokasi pikeun Android - nganggo html5 sareng Peta Google

Diajar ngalaksanakeun peta google dina aplikasi sélulér anjeun nganggo phonegap sareng google javascript API. Dina kursus ieu anjeun bakal mendakan kumaha ngadamel aplikasi sélulér nganggo Google Maps sareng phonegap. Cocog pikeun pamula. Naha anjeun hoyong diajar kumaha ngembangkeun aplikasi mobile sareng nambihan peta ti Google maps API? Google Maps mangrupikeun server aplikasi kanggo ...

#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Instalasi Saniter. Wilujeng sumping di kursus ieu ngeunaan Instalasi Saniter sareng Revit MEP. Kaunggulan: Anjeun bakal ngadominasi ti panganteur dugi ka nyiptakeun rencana. Anjeun bakal diajar ku paling umum, proyék padumukan 4 tingkat anu nyata. Kuring bakal pituduh anjeun step by step, kuring moal nganggap anjeun terang nanaon tentang Revit atanapi Sanitaria. ...

# LAND - Kursus 3D Sipil pikeun karya sipil - Tingkat 1

Poin, permukaan sareng alignment. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil Ieu mangrupikeun anu munggaran tina 4 kursus anu disebut "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar nanganan parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng diterapkeun kana anu sanés ...

# LAND - Google Earth Kursus - ti mimiti

Janten ahli Google Earth Pro sajati sareng ngamangpaatkeun kanyataan yén program ieu ayeuna gratis. Pikeun individu, propésional, guru, akademisi, murid, jst. Saha waé anu tiasa nganggo parangkat lunak ieu sareng nganggo éta dina bidangna nyalira. -------------------------------------------- ----------------- Google Earth mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun niténan ngaliwatan paningali satelit, tapi ogé ngalangkungan 'pandangan jalan', planet Bumi urang. Ayeuna…

#GIS - Modeling sareng nganalisis banjir - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS

Pilarian poténsi Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun modeling saluran sareng analisis banjir #hecras Kursus praktis ieu dimimitian ti mimiti sareng dirancang undak-usuk, kalayan latihan praktis, anu ngamungkinkeun terang dasar-dasar penting dina manajemén Hec -RAS. Kalayan Hec-RAS anjeun bakal ngagaduhan kamampuan ngalaksanakeun kajian banjir sareng nangtoskeun ...

#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS ti mimiti

Analisis jalan sareng banjir ku parangkat lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS mangrupikeun program tina Korps Insinyur Amérika Serikat, pikeun pemodelan banjir di walungan alami sareng saluran sanésna. Dina kursus bubuka ieu anjeun bakal ningali prosés pikeun ngawujudkeun modél hiji-diménsi, sanaos tina vérsi 5 ...

# LAND - Kursus 3D Sipil pikeun karya sipil - Tingkat 2

Majelis, permukaan, bagian silang, cubing. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil Ieu mangrupikeun kadua tina sakumpulan 4 kursus anu disebat "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha carana ngatur parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng diterapkeun kana anu sanés ...

# LAND - Kursus 3D Sipil pikeun karya sipil - Tingkat 3

Alignment canggih, permukaan, bagian cross. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil Ieu anu katilu dina sakumpulan 4 kursus anu disebat "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha carana ngatur parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng nerapkeun kana proyék anu sanés sareng ...

# LAND - Kursus 3D Sipil pikeun karya sipil - Tingkat 4

Katerangan, solokan sanitasi, plot, parapatan. Diajar nyiptakeun desain sareng karya linier dasar kalayan parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil. Ieu mangrupikeun kaopat tina sakumpulan 4 kursus anu disebat "Autocad Civil3D pikeun Survei sareng Pekerjaan Sipil" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar nanganan parangkat lunak Autodesk anu luar biasa ieu. sareng nerapkeun kana proyék anu sanés ...

#CODE - Kursus Pengantar Program

  Diajar program, dasar-dasar pemrograman, diagram alur sareng pseudokod, program ti mimiti Syarat: Kahayang diajar Diajar kumaha masang program dina komputer Pasang program PseInt (Aya pelajaran anu ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta) Pasang program DFD pikeun nyiptakeun alur (Aya pelajaran khusus anu anjeun badé ...

#GIS - QGIS 3 tangtos léngkah ti mimiti

Tangtos QGIS 3, urang mimitian jam enol, urang langsung ka titik dugi ka ngahontal tingkat panengah, dina akhir sertipikat dilélérkeun. Sistem Informasi Geografis QGIS, mangrupikeun kursus anu dirancang ampir sadayana dina cara praktis. Éta ogé ngagabungkeun bagian tioritis minimal anu ngamungkinkeun siswa pikeun ngadasarkeun élmuna dina GIS, ...