arsip pikeun

Kursus AulaGEO

#GIS - Sistem Inpormasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalaksanakeun latihan prakték Sistem Informasi Geographic ngagunakeun QGIS. -Luruh latihan anu anjeun tiasa lakukeun dina ArcGIS Pro, didamel nganggo parangkat lunak gratis. -Import data CAD ka GIS -Atribusi dumasar kana tematisasi -Nyutan dumasar-Kaayaan -Litakan percetakan -Komunikasi koordinat tina Excel -Carrying scan -Georeference gambar Sadaya file ...

#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design. Désain gedong Yayasan anu lengkep, kolom struktural balok, Rencanana Rencanana sareng Rarancang kuantitas Réktor ngajelaskeun aspék interpretasi gambar struktural sareng kumaha éta tiasa dilakukeun dina modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana ngadamel desain cetak sareng laun ngartos ...

# Modél Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap sareng Regard3D

Jieun modél digital tina gambar, nganggo perangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyieun sareng berinteraksi sareng model digital. -Create model 3D nganggo gambar, sapertos teknik fotogrammétri sareng dron. -Gunakeun perangkat lunak gratis Regard3D sareng MeshLab -Dipasangkeun nganggo AutoDesk Recap, -Jadi éta nganggo Bentley ContextCapture, -Titikna titik awan ...

#GIS - Advanced ArcGIS Pro Kursus

Diajar nganggo fitur canggih tina ArcGIS Pro - GIS anu ngagentos ArcMap Diajar tingkat canggih ArcGIS Pro. Kursus ieu kalebet, aspék canggih ArcGIS Pro: Manajemén Gambar Satelit (Imajinasi), Dataran Spatial (Geodatabse). Manajemén Awan LiDAR Point, Publishing Eusi sareng ArcGIS Online, Aplikasi pikeun…

#GIS - Kursus ArcGIS 10 - ti mimiti

Anjeun resep GIS, janten di dieu anjeun tiasa ngalenyepan ArcGIS 10 ti ngagoréng sareng nampi sertipikat. Kursus ieu mangrupikeun 100% anu disiapkeun ku panyipta "El blog de franz", upami anjeun parantos ngadatangan halaman éta anjeun bakal terang yén upami badé diajar, laksanakeun sateuacan ngamimitian. Ngawengku latihan sareng buku: Dasar GIS. Leres ...

#GIS - Kursus Geolokasi pikeun Android - nganggo html5 sareng Peta Google

Diajar kumaha nerapkeun peta google dina aplikasi mobile anjeun nganggo phonegap sareng google javascript google Dina kursus ieu anjeun bakal mendakan cara ngadamel aplikasi mobile nganggo Peta Google sareng phonegap Cocog pikeun pamula. Naha anjeun badé neuleuman kumaha carana ngamekarkeun aplikasi sélulér sareng nambihan peta tina API Peta Google? Google Maps mangrupikeun pangladén aplikasi tina…

#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Pamasangan Saniter. Wilujeng sumping di Kursus Sanitasi Sanitasi ieu sareng Revit MEP. Kauntungan: Anjeun bakal ngawasaan ti antarmuka pikeun nyiptakeun rencana. Anjeun bakal diajar sareng anu paling umum, proyék padumukan nyata tingkat 4. Abdi bakal nungtun anjeun undak-undakan, kuring moal nganggap yén anjeun terang ngeunaan Revit, atanapi ngeunaan Sanitaria ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 1

Titik, permukaan sareng alignasi. Diajar ngadamel desain dasar sareng karya linier sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Surveying and Public Works Ieu mangrupikeun bagian mimiti tina kursus 4 anu disebat "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta kana bedana ...

# LAND - Google Earth Kursus - ti mimiti

Janten ahli Google Earth Pro anu leres sareng mangpaatkeun kanyataan yén program ieu ayeuna bébas. Pikeun individu, profésional, guru, akademisi, mahasiswa, jsb. Sadayana tiasa nganggo parangkat lunak ieu sareng nganggo dina widang anu pas. -------------------------------------------------- ---------------------------------------- Google Earth mangrupikeun perangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali pandangan satelit, tapi ogé ngalangkungan 'pandangan jalan', planet bumi urang. Ayeuna ...

#GIS - Modeling sareng nganalisis banjir - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS

Milarian poténsial Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun modeling saluran sareng analisa banjir #hecras Kursus praktis ieu dimimitian ti awal sareng dirancang ku léngkah-léngkah, kalayan latihan praktis, anu ngamungkinkeun anjeun terang dasar penting dina manajemén Hec -RA. Kalayan Hec-RAS anjeun bakal ngagaduhan kamampuan ngalaksanakeun nalungtik banjir sareng nangtukeun ...

#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS ti mimiti

Analisis banjir sareng banjir nganggo parangkat lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS mangrupikeun program Korps of Engineers Tentara Amérika Serikat, pikeun modél banjir di walungan alam sareng kanal sanésna. Dina kursus perkenalan ieu anjeun bakal ningali prosés pikeun ngawujudkeun modél hiji-diménsi, sanaos tina versi 5 ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 2

Assumplies, surfaces, cross section, cubing. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun kana Surveying and Public Works Ieu anu kadua dina hiji set kursus 4 anu disebut "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta kana bedana ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, sérpét bagian. Diajar nyiptakeun desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D diterapkeun ka Surveying and Public Works Ieu anu katilu dina set kursus 4 anu disebut "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta pikeun sababaraha proyék sareng ...

#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 4

Penjelajah, saluran sanit, plot, simpang. Diajar nyiptakeun desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Surveying and Public Works Ieu kaopat dina hiji set kursus 4 anu disebut "Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works" anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk hebat ieu sareng nerapkeun éta kana proyék anu sanés ...

#CODE - Kursus Pengantar Program

Diajar ka program, dasar tina program, flowcharts sareng pseudocodes, pamrograman ti Pangabutuh scratch: Kahayang diajar Nyaho kumaha carana masang program dina komputer Pasang program PseInt (Aya pelajaran anu ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun) Pasang program DFD pikeun nyiptakeun aliran ngalir (Aya pelajaran khusus anu anjeun…

#GIS - QGIS 3 tangtos léngkah ti mimiti

Kursus QGIS 3, urang mimitiankeun enol, urang langsung langsung ka tempat dugi ka ngahontal tingkat panengah, dina tungtungna sertipikasi dilélér. Sistem Inpormasi Geografi QGIS, mangrupikeun kursus anu dirancang ampir sadayana dina cara praktis. Éta ogé ngagabungkeun bagian téoritis anu minimum anu ngamungkinkeun para siswa ngadamel pangaweruh dina GIS, ...