arsip pikeun

Kursus AulaGEO

#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Tarik, ngararancang sareng dokumén sistem sistem anjeun sareng Revit MEP. Lebetkeun widang desain sareng BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong) Ngagunakeun alat gambar anu kuat Konpigurasikeun pipa anjeun nyalira sacara otomatis Ngitung sistem diaméteran penghaman udara mérek Nyiptakeun sareng dokumén jaringan listrik Anjeun Gawé laporan anu mangpaat sareng profesional Hadé…

#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas anu hébat ieu. Langkung seueur deui insinyur nganggo Model Solid kalayan metode elemen terhingga pikeun méréskeun masalah sapopoé dina kaayaan setrés, deformasi, transfer panas, aliran cairan, éléktromagnétisme, sareng sanésna. Kursus ieu ngalamar kumpulan kelas anu dimaksud ...

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Salaku gampang salaku ningali ahli ngembangkeun bumi - jelaskeun léngkah ku Diajar AutoDesk Revit ku cara anu gampang. Dina kursus ieu anjeun bakal diajar konsép Revit léngkah-léngkah nalika anjeun ngembangkeun bumi; Konstruksi konstruksi dina rencana sareng tingkat luhur, Yayasan, témbok sareng batu mezzanine, Pintu sareng jandéla, Bumbung, Sizing, Rincian ...

#BIM - Lengkep pastologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngerjakeun proyék nyata nganggo program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu saé mangpaat, ngalaksanakeun simulasi 4D, ngadamel usul desain konseptual, ngahasilkeun itungan mérek tepat pikeun perkiraan biaya sareng ...