Tangtu AutoCAD - diajar gampang

Ieu mangrupikeun kursus anu dirancang pikeun diajar AutoCAD ti mimiti. AutoCAD mangrupikeun parangkat lunak paling populér pikeun desain anu dibantuan ku komputer. Éta mangrupikeun platform dasar pikeun daérah sapertos rékayasa sipil, arsitéktur, desain mékanis sareng simulasi. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu idéal pikeun ngamimitian, terang prinsip rarancang teras dilarapkeun kana parangkat lunak khusus dina disiplin nangtung sapertos Revit (Arsitéktur, 3D Max), Revit MEP (Éléktromekanis / Plumbing), Téknik Sipil (Struktur, Advance Steel, Robot ), Topografi sareng padamelan sipil (3D Sipil).

Éta kalebet panjelasan léngkah-léngkah paréntah utama anu 90% desain na diwangun dina AutoCAD.

Naon anu anjeun bakal pelajari?

  • Paréntah AutoCAD
  • AutoCAD 2D
  • Dasar-dasar AutoCAD 3D
  • desain print
  • Paréntah léngkah-léngkah

Saha éta?

  • Siswa CAD
  • Murid rékayasa
  • Modél 3D

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.