Kursus Google Earth: ti dasar dugi ka tingkat lanjut

Google Earth mangrupikeun parangkat lunak anu sumping pikeun ngarobih cara urang ningali dunya. Pangalaman ngurilingan hiji lingkungan nalika tapi ku ruang lingkup pendekatan ka bagian mana waé dunya, saolah-olah urang aya di dinya.

Ieu mangrupikeun kursus anu saé, ti dasar balayar dugi ka ngawangun wisata XNUMXD anu dipandu. Dina ieu, saurang propésional ti élmu sosial, jurnalistik atanapi guru bakal muka pikiran pikeun ngamanfaatkeun alat ieu pikeun presentasi anu langkung saé. Anjeun ogé tiasa mendakan ideu énggal pikeun latihan sareng proyek sareng muridna nganggo aplikasi rékayasa, géografi, sistem inpormasi géografis atanapi kadésre. Salaku tambahan, kursus éta ngagaduhan tingkat anu maju ngajelaskeun béda-béda interaksi Google Earth sareng daérah cadastre, sistem inpormasi géografis sareng rékayasa.

Kursus na kalebet data anu dianggo dina penjelasan (gambar, file CAD, file GIS, file Excel, file KML), ogé parangkat lunak anu dianggo pikeun latihan unduh gambar anu georeferensina sareng ogé pikeun konversi data.

Naon anu bakal aranjeunna pelajari?

  • Ngagunakeun alat Google Earth tina dasarna
  • Candak wisata anu dipandu
  • Arahkeun dina 3 diménsi
  • Georeferénsi gambar di Google Earth
  • Unduh gambar georeferénsi
  • Impor kana data Google Earth CAD, GIS, Excel
  • Nyiapkeun data dina ArcGIS sareng AutoCAD kanggo dianggo di Google Earth

Saha éta?

  • Guru
  • Profesional ti daérah sosial
  • Komunikator sosial
  • Pangguna géografi sareng sistem inpormasi géografi
  • Pamaké parangkat lunak CAD

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.