Sakabéh ngeunaan GPS jeung alat-alat

Halaman ieu mangrupikeun kasimpulan kasar tina topik anu kalebet dina situs ieu ngeunaan GPS sareng Peralatan. Éta henteu ngandung pembaruan anu pangénggalna.

Upami anjeun henteu tiasa mendakan naon anu dipilari, anjeun tiasa parios anu paling anyar ditugaskeun pikeun kategori atanapi tag ieu:

GPS / Equipment

  Deui ka indéks

GPS Mobile Mapper, Promark sarta séjén

mapper mobile

babandinganana tim
total stasiunestaciontotalsokkiark Tés Jumlah Stasion Sokkia Romadhon 630RK
Manual sarta kursus
pabrik
Geoinformatics greats thumb iklan Geo
ngolah data pikeun CAD / software GIS
Jeun Aplikasigoogle bumi 

 

 

GPS dina alat-alat mobileGPS ipad
 artikel sejenna nu nyebut GPS jeung alat-alat 

 

Deui ka indéks

13 Balesan kana "Sadayana perkawis GPS sareng alat-alatna"

  1. Hello Cesar
    Kuring ngarti kaayaan anjeun, nalika topografi pisan terjal sabenerna kajadian situasi uncomfortable ieu, anjeun nyebutkeun éta sagi opat sarta Tempat a CORS di unggal vertex, urang kedah kasampak di sababaraha fitur rupa bumi lianna pikeun masihan pendapat, tapi kuring bakal masihan titik kuring pandang ningali lamun nanaon mantuan, salah CORS di tempat pangluhurna sarta tempat di antara mungkin geus cukup, saprak 20 km nyaéta jarak pondok ka alat-alat GNSS tur nambahkeun repeaters strategis dina tempat pangluhurna nyobian nutupan wewengkon mana aya taya jangkauan. Pikeun ngamangpaatkeun naon geus anjeun boga, éta bakal nice uninga lamun ku kasempetan jeung rekening Internet mobile di sawatara wewengkon, sugan bisa nerapkeun kombinasi NTRIP + radio. Teu nanaon atuh ninggalkeun mail abdi, info@acnovo.com

  2. pamundut ka forum
    gaduh hiji wewengkon dumasar 30000 hektar ngabentuk sagi opat di 20000 m 15000 m per samping, di hucu gaduh ERP net R9 Trimble (ERP, permanén Station nyukcruk) jeung hartina 1 ERP, topografi internal tina sagi opat anu terjal (cukup bukit), kondisi ieu ngajadikeun GPS pikeun digawe sareng Rover RTK sinyal trimble R10 geus leungit, mangka pikiran pikeun nempatkeun sinyal GPS radio repeater. query nyaeta nu dina sambungan pangalusna pikeun RTK Surveying, sambungan radio dina séri atanapi di paralel.

  3. Hello! Kuring diusahakeun pikeun nempatkeun hiji tukang georeferenced gambar Topcon GPS GR5 kolektor jeung Abdi teu tiasa visualize. Kamarana atuh?

  4. Hello dulur, kuring boga GPS Ashtech 120 kuring jadi nyangkut ka layar mimitian Espectra aya cara pikeun ngareset atawa ngalereskeun eta

  5. Hai guys peryogi kauninga kumaha abdi tiasa ngalakukeun atawa solusi naon keur masalah saeutik badag ieu.
    Kuring ngagaduhan GPSMAP 62 SC. Kuring ngalakukeun survey kalayan poin sareng poto sababaraha sasak sareng jalur karéta api ayeuna kuring henteu tiasa unduh poto atanapi naon waé, kumaha kuring tiasa ngalakukeun atanapi program naon anu digunakeun pikeun ieu, poto-poto parantos koordinat ogé henteu kaluar pikeun tiasa nyandak google ka meart lamun éta abdi tiasa ngarepkeun anjeun ngabantosan kuring hatur nuhun pisan.

  6. lei sabudeureun batur anu ngaklaim yén .sp3 (esfemeris tepat) file bisa dibikeun ka Rinex travez BERNESE sofware. patarosan éta mungkin? sarta lamun dimungkinkeun pikeun tempat Anjeun undeur software nu. Kuring diasupkeun kaca asu ieu link:

    http://www.bernese.unibe.ch/ Tapi Kuring geus teu kapendak installer nu. Batur bisa ngabantu kuring netelakeun naha ieu mungkin atanapi No.- beforehand hatur nuhun sadayana.

  7. Hai Diego, epoch teu nyaho cukup méré anjeun sababaraha saran.

    Fausto, parios tanggal komputer sareng komputer anjeun. Abdi henteu kedah masihan anjeun masalah. Naon versi software anu anjeun pake?

  8. Kuring peryogi kauninga kumaha ieu lumangsung ku software MSTAR potsproceso Magellan Promark X to date jeung teu bisa nyieun karya méré kuring kasalahan dina kaping almanac anu ayeuna make software ieu ambéh kuring bisa ngajelaskeun naon anu lumangsung kedah pitulung.
    Wasalam

  9. Abdi hoyong gaduh hiji pamadegan ngeunaan L1 epoch GPS pikeun ngangkat topographic 10 akurasi alus tur ngabandingkeun jeung Mobile Mapper 10. hatur nuhun

  10. Éta tim anu saé pisan, sareng karugian anu anjeun henteu salawasna milarian dukungan nalika anjeun ngalaman karusakan. Éta gumantung kana kota dimana anjeun cicing, tapi sacara umum di Amérika Latin aranjeunna gaduh posisi anu langkung handap pikeun Sokkia, Leica sareng Topcon

  11. Halo sayang, abdi ti Argentina sareng kuring hoyong terang naon pendapat anu pantes pikeun mérek kidul sareng total stasiun. Di dieu aranjeunna henteu pati dikenal, janten kuring hoyong terang, upami aranjeunna parantos nyobian, naon hasilna anu dipasihkeun ku aranjeunna ... pikaresepeun pikeun ngagaduhan pendapat ti batur anu parantos gaduh pangalaman damel sareng mérek ieu.
    ti geus hatur nuhun pisan.
    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.