Nguji Jumlah Stasion Sokkia Romadhon 630RK

Kuring geus ngan dimimitian ningali model kieu, jadi kuring miharep papanggih latihan formal keur technicians evangelise dina warta maranéhanana. estaciontotalsokkiark Sajauh kami geus ngagunakeun Set520K, Mana anjeunna ngalaman diucapkeun.

workshop bakal masihan di tungtung Méi 2010 boh dina Honduras atanapi Él Salvador. Mun batur aya dina lingkungan jeung rék nepi ka tujuan, anjeun wilujeng sumping.

Lamun bisa teu tanggal ieu, teu batur ninggalkeun suratna sabab kami rencana pikeun ngalakukeun sejen engké.

Anu hartina Sunda

Kuring datang ti reflectorless, nu hartina anjeun bisa nyandak maca salaku méteran jarak jeung kalawan henteu kawajiban ngagunakeun prisma. Ieu gunana, lantaran dina karya well-rencanana nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahemat salah sahiji bouncers, abdi teu nyebutkeun yén dua sabab batur urang kudu mantuan mawa tripod nu. dina survéy cadastral urban atawa rékayasa proyék, mun bounce kaluar objék aya mangrupakeun kaunggulan badag.

Anu hartosna K

éta keyboardAtawa naon mangka disebut keyboard ditingkatkeun. hurup nu mawa éta sakabéh alat sagigireun kenop keyboard fungsi dasar tur ngawengku panel tambahan tina angka na ogé ngalayanan pikeun nuliskeun aksara. Pasti, ieu brings di 630RK Séptémber tunggal keyboard dina hiji sisi, teu saperti 520K, najan technicians ngawartosan teu ningali manehna kaunggulan dua kali keyboard greatest iwal aranjeunna dilatih.

Varian modél kieu nyaéta:

  • Set230RK3
  • Set330RK3
  • Set530RK3
  • Set230RK
  • Set330RK
  • Set530RK
  • Set630RK

Beda antara grup kahiji jeung kadua (diantarana) nyaéta 3, nu hartina hiji 3R laser sahingga diteangan nepi 350 méter tanpa prisma jeung ka 800 kalawan miniprism. Sedengkeun sejenna mangrupakeun 2 kelas laser, 200 méter reflectance mun nanaon sejenna. Ieu signifikan pikeun ngaronjatkeun akurasi, candak waktos gancang, sanajan kuring nyarankeun ka anjeun nyandak katingal di méja komparatif total stasiun némbongkeun éta deui.

Tim ieu (3 Series) anu bisa disebutkeun tingkat hardware langkung mantap, sanajan kamajuan di tingkat software, utamana dina nempokeun nyah. laser ngabogaan finer, darajat precision nyandak titik sakumaha tepi ka beam, sudut témbok hiji, sanajan kalawan halangan di hareup salaku kawat atawa pointer rungkun. Iconography mintonkeun fitur di handap nu brings tim ieu, di antarana kuring bakal ngajelaskeun sahenteuna dua:

estaciontotalsokkiark_3

estaciontotalsokkiark_4

Offset dua titik, Tempo yen dina kasus nyokot titik di hiji sudut hiji imah (c) bisa ditempatkeun tiwu condong, nunjukkeun yén kami moal offset dua titik (A jeung B) jeung asupkeun jarak anu dua titik ieu kami nyaho tina tiwu. Ku kituna, komputer nu ngadeteksi nu titik C.

gambaran

itungan aréaTim ieu tiasa koordinat nepi ka 50 3D, ngitung wewengkon éta. Ieu metot, upami ukuran radial atawa nalika urang boga hiji gagasan di wewengkon éta dicokot saméméh datang ka kabinét download tur digambar polygon nu.

harga:

Anu bakal gumantung kana distributor lokal, salaku rujukan kuring parantos konsultasi Froogle, sareng nilai anu nembongan ka abdi mah deukeut US $ 7,000. Tapi ngaklik tumbu anu masihan kuring nilai anu leuwih luhur, moal kedah kaasup aksesori.

estaciontotalsokkiark_5

Sokkia boga distributor taun tiap nagara, tapi jeung kebangkitan jualan online, kitu exclusivity ieu diluted. Dina panempoan kuring, dua kutub, dua prisms na tripod a, sakuduna leumpang di sabudeureunKusabab bandara. Ka ieu kudu ditambahkeun waragad adat clearance (sugan ngeunaan $ 150) jeung pajeg jualan, gumantung kana nagara.

Beuli online kalawan dealer diidinan, mayar parangko, sarta etceteras teu jadi praktis. Ieu ends up ninggalkeun jaminan leuwih mahal jeung rumit. alat-alat dipaké nyaéta lotre yén tempat ilaharna ditungtungan parah.

Hal ieu dianggap yen hiji distributor lokal kedah di nu rentang harga, meureun malah AS $ 8,000. Kedah harga unik nu luhur sabab geus euweuh kompetisi. Pikeun anu aya (Muhun, aya teu loba tapi aya) Dealers anu ngajual di tingkat régional, luar nagara maranéhanana anu digambarkeun, jeung sagala jaminan hukum na harga langkung kalapa.

manual A Ngagunakeun stasiun total kieu Anjeunna digawé ku Leopoldo Hernandez sarta timnya.

33 balesan pikeun "Sokkia Romadhon Jumlah Tés Station 630RK"

  1. Baturan dia!
    Sababaraha tiasa ngabantosan abdi sareng total set630rk stasiun ieu.
    Kuring ngahaja sakedik waktos sareng kuring parantos susah waktos nyirian atanapi tonggong sareng éta, fungsina dua koordinat anu dilakukeun pikeun ngalegaan lini sareng maneuh teu gabarito atanapi ponto dessa extensão.

    aya anu diaktipkeun ??

    obrigado

  2. halo

    svp komen pangatur la langue d'une stasiun sokkia sareng topcon

    salam kana

  3. MINHA ESTAÇÃO APPEARS UM E97, QUALSERIA ATAWA PROBLEMA, MAIS ESSE ERRO KAYA NAMPANG UNTUK FEZ PERTAMA YANG MENYUKU, MUNGKULIS NAO APPEARS MAIS, NORMALLY. JAWABU AGUARDO. FREE

  4. Mairan la langue ngarobah stasion Sokkia du chinois au Français 510 Ngeun englais

  5. sabab sudut horizontal ka ngukur titik hiji ceunah E90 sarta teu ngukur

  6. Kuring boga stasiun Sokkia Romadhon Jumlah 630RK; na kuring kudu ngaktipkeun Oset, sabab teu masihan kuring sasmita, sarta kuring perlu mantuan abdi, sakumaha abdi ngalakukeun.

  7. carita ku total stasiun Sokkia Siapkeun brand 650rx I kasalahan (e024) jeung jarak teu maca kuring, lamun maca sudut horizontal sarta nangtung. Abdi tiasa ngalakukeun pikeun ngaleungitkeun kasalahan misalna teu disebutkeun dina manual tur nyieun euweuh komentar. batur bisa ngabantu atuh mangga, hatur nuhun!

  8. Kuring teu acan ningal dina Internét loka anu nunjukkeun cara ngalakukeun éta. Hal anu paling pikaresepeun nyaéta anjeun konsultasi sareng supplier yén alat di nagara anjeun.

  9. Kuring boga dua Romadhon Sokia 630RK
    ASKU AYA NU UPDATE SOFTWARE INTERNAL ATAWA ATAWA TEU TAPI UPDATES TO INSTALL ATAWA FORMAT
    Teuing ngahargaan mantuan Anjeun

  10. Hai Abdi hoyong batur mun ngawartosan naon kajadian nalika total stasiun Sokkia E530 191 ngabejaan atuh naon dina nalika éta kajadian

  11. Hai alus soré.

    Kuring milarian topografis, modél sokkia 630 atanapi sokkiacx105 nyaéta ngirim kaluar ti Spanyol. Anjeun kedah buru-buru, dua batré tripod .POR PLEASA nyuhunkeun kutipan.

    salam

  12. Kuring heran lamun ogé ngajual suku cadang, perlu keyboard pinuh pikeun stasiun 630r.

  13. carita ku total stasiun Sokkia Siapkeun brand 650rx I kasalahan (e024) jeung jarak teu maca kuring, lamun maca sudut horizontal sarta nangtung. Abdi tiasa ngalakukeun pikeun ngaleungitkeun kasalahan misalna teu disebutkeun dina manual tur nyieun euweuh komentar. batur bisa ngabantu atuh mangga, hatur nuhun!

  14. good morning

    Éta uninga kumaha abdi ngarobah basa jumlahna stasiun Sokkia 550X

    Gracias

  15. Hai soré alus sual abdi: Kumaha carana abdi tiasa atanapi I ngadamel kanggo layar pikeun canbiar Spanyol total stasiun abdi SOKKIA Romadhon 630 RK3 sateuacanna bakal ngarojong agradesco teuing atuh.

  16. 650RX peryogi manual, sabaraha abdi hoyong dina basa Spanyol

  17. Nunda ngalengkepan manual Pikeun stasiun, ringkesan kasajarahan moal dipikaharti

  18. Kumaha kuring ngaganti bahasa dina layar tina stasiun Sokkia 630rk?

  19. Kumaha carana kuring kéngingkeun total stasiun manual sokkia nyetél 630 rk dina basa Spanyol.

  20. Muhun, aya sababaraha hal saeutik ningali aya:

    1 Upami anjeun ngagaleuh adaptorna, éta nganggo CD, anjeun kedah pasang supir.
    2 Upami henteu, sareng anjeun gaduh Windows 7, éta kedah Plug & Play.
    3 Anjeun kedah pariksa yén palabuhan leres; Anu dilakukeun ku:

    Mimitian, panel kontrol, Sistem sareng aya anjeun milih manager alat.

    Pilarian di Pelabuhan (LPT & COM) kanggo anu parantos nyarios: USB anu saé ka Serial Comm

    Pilih setélan canggih, sareng pastikeun kacepetan transferna nyaéta dina 33600 bps sareng nomer port COM 1

    Ieu kedah dianggo, sakapeung anjeun kedah-klik katuhu dina palabuhan sareng milih milarian parobahan. Nanging, janten Plug & Play, parobihan kedah diakui langsung.

  21. Kuring boga stasiun total Sokkia set610. combierte meuli kabel sérial kana VGA pikeun nyambungkeun komputer ka stasion. hal éta kuring henteu mikawanoh. mantuan pikeun dump data Sistim abdi jandéla 7

  22. Revísate link ieu, Mana diterbitkeun Topografi Galileo.
    Aranjeunna ngajelaskeun kumaha carana ngonpigurasikeun nu palabuhan.

    Serial COM port 1 kedah dina laju transfer bps 33600

  23. Éta masalah geulis umum, tapi teu lepat sumber Sokkia Windows sakumaha palabuhan manajemén dina laptop mindeng datang kana konflik, kawas desktop nu.
    Teu lamun batur geus junun ngajawab eta.
    Rk mawa kartu SD anyar, bringing masalah ieu bisa kabel nurunkeun aranjeunna geus ngaleungitkeun.

  24. Kuring boga stasiun total Sokkia rk, sarta geus nyusahkeun data diundeur abdi ka laptop jeung jandela 7 bakal aya sababaraha supir atawa sababaraha cara pikeun ngaktipkeun data hilir pisan hésé pikeun kuring kaluar unggal waktu ti karya ka kota ka leungit data kuring ngahargaan informasi nanaon. Richard

  25. Hai Carlos. Pikeun némbalan anjeun kedah nyarios dimana nagara anjeun.

    salam

  26. Kuring heran dimana abdi tiasa ngatur pikeun meunangkeun pamakéan manual total stasiun Sokkia, modél 630rk.de beforehand I hatur nuhun

  27. Gagasan anu henteu goréng. Pasar pikeun dijual alat di Mexico dimonopoli tapi penjualan palatihan, dukungan, perbaikan sareng jasa calibrasi mangrupikeun Ecué lega anu henteu dibéré sababaraha.

  28. Éta masalah anu cukup sering. Sacara umum éta dibere ku dua kaayaan:

    1 Naha kabel USB henteu ngan ukur ngirimkeun data tapi ogé tanaga, sareng éta kaseueuran pisan gampang ngarusak palabuhan atanapi kapal anu tiasa mendakan alat sambungan kabel. Anjeun kedahna katingali naha mungkin yén kabel éta rusak, dites dina mesin anu sanés.
    Dina kasus kabel sambungan serial, keur mindahkeun data tunggal boga masalah kitu.

    2 Alesan anu sanésna kusabab palabuhan USB gampang pisan dilebetkeun kana konflik, sabab aya sababaraha, éta parantos mekar pikeun modél transfer anu béda sareng unggal versi windowsna bakal pajeulit. Kusabab éta, sering pisan konflik dina mesin-mesin anu ngagaduhan Windows Vista atanapi Windows 7.
    Ideally ngundeur gawé dina Windows XP pituin, lain Win7 downgraded.

    Hapunten kuring teu tiasa ngalakukeun langkung ti ngajelaskeun masalahna. Tetep nganggo PC desktop pikeun diunduh kumargi laptop énggal henteu nganggo port serial. Tapi nginget yén kamungkinan kaleungitan padamelan kusabab anjeun henteu tiasa ngaunduh data, langkung saé uih deui kana kazaliman PC tiasa, mésér kabel séri atanapi teraskeun nganggo Windows XP.

  29. Hello dear kuring, Kuring keur ayeuna pilari di total stasiun kidul 320NTS ... tapi masalahna nyaeta teu bisa ngundeur data A LAPTOP..PARECE anu henteu mikawanoh sambungan kabel USB ukur narima ... Puerto rectangular (con ORIFIOS), ieu sigana ngan ieu komputer parabot ANTRIGUAS ... IF I bisa boga AYUFARME..O kirimkeun ka kuring ...

    Kuring geus diajarkeun TOPOGRAFO ... Ayacucho Peru

  30. Don Dear Sir:
    Kumaha damang? Nyaeta anjeun bisnis ayeuna?

    Kami wakil Amérika Latin pikeun kidul SURVEYING parusahaan.
    parusahaan urang geus kalibet dina pembuatan sarta ékspor surveying instrumen jeung asesoris.
    The ramatloka pausahaan urang anu di handap: http://www.southinstrument.es/
    Mangga wartosan kami lamun kudu ragu atanapi kasusah nanaon.

    compliments
    Alejandro

  31. Hello babaturan.
    Kuring ngagaduhan prihatin pikeun ngamimitian dina pangropéa alat pikeun topografi tapi kuring henteu terang saha anu kuring kudu ngahubungi, ayeuna kuring gaduh perusahaan alit anu dédikasi pikeun jasa topografi sareng proyék rékayasa integral, tapi kuring ngaharepkeun dilegakeun ku pandangan pikeun masihan jasa anu kuring nganggap perlu di Cancun Quintana Roo, Mexico.
    Kuring miharep bisa pituduh kuring ... hatur nuhun pisan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.