Gaia GPS pikeun moto ruteu GPS, iPad jeung mobile

Kuring diundeur hiji aplikasi pikeun iPad nu geus ditinggalkeun kuring leuwih ti wareg kudu nu kungsi ngalakukeun ku tracking GPS lajeng nembongkeun eta online atawa kalayan Google Earth.GPS dina peta google

Éta Gaia GPS, hiji aplikasi nu waragad ngan sababaraha dollar 12 tapi geus jadi hanca pikeun ponsel kalawan Apple OS na Android. kamampuhan na buka saluareun motret jalur a, salaku pelengkap pikeun everytrail.com bisa nembongkeun poto, ruteu on Google Maps komo ngekspor ka GPX pikeun pamakéan ku browser konvensional sarta kml pikeun nembongkeun eta di 3D on Google Earth.

Hayu urang marios di jéntré naon anu bisa dilakukeun ku kaulinan ieu.

GPS dina peta google

1. Navigasi jeung iPad

aplikasi téh ngan pikeun nurunkeun éta, sakali dipasang ngamungkinkeun Kabiasaan béda ampir cukup keur naon kuring kungsi di ekspektasi abdi:

  • Anjeun tiasa nyieun ruteu, nunjukkeun mun anjeun ngamimitian, mun anjeun ngareureuhkeun nyekel jeung nalika neruskeun.
  • Latar bisa ditampilkeun atanapi Buka Street Maps peta topographic kalawan sinyalna global.
  • Éta bisa ditampilkeun leuwih 10 juta titik dipikanyaho kayaning gunung, pameuntasan walungan, komunitas sarta titik lianna dipikaresep.
  • The GPS henteu gumantung kana lamun euweuh sambungan Internet, terus moto komo deployment gambar nembongkeun mung naon di cache.
  • Pikeun nyegah hal ieu, anjeun bisa nyimpen hiji wewengkon salaku mosaic gambar pikeun nembongkeun eta tileada malah offline.
  • Toko sapanjang jalur chart tur count statistical unggal titik newak, anjeun tiasa balik ningali sacara real waktu; kalawan data kayaning koordinat geografis atanapi UTM, speed ayeuna, rata speed lalampahan, luhurna dpl, jarak, jrrd


Kalawan pangalaman iPad geus leuwih hadé ti dina télépon, ukuran deployment tur betah pamakéan ramo kana interaksi. Lajeng, jalur nu bisa disimpen na redeploy pikeun analisis iraha wae.

Pangalusna, anjeun tiasa ngajalankeun di tukang, jadi bisa balik gawe dina fitur séjén jeung iPad atanapi di hibernating kaayaan. Iraha wae eta diaktipkeun, sarta jalur eureun atawa dimimitian nu anyar tanpa loba mémori atawa pamakean batre.

2. Deployment on Google Maps.

Keur kitu, Anjeun perlu ngadaptar di everytrail.com, kaasup ku logging kalawan Facebook pamaké. Mangka ti jalur iPad keuna tur pilihan ékspor dipilih; Eta disimpen salaku file anyar dina perjalanan abdi; sami tiasa publik atawa swasta.

Di dieu nu najongna, bisa ditampilkeun maké Google Maps lapisan di latar tukang, naha view satelit, lega, peta atawa hibrid.

GPS dina peta google

Garis beureum mangrupa jalur direbut. Dina grafik ditémbongkeun dina profil celeste profil jalur jeruk jeung speed perjalanan di kilometer per jam. Oge kasimpulan on lalampahan ieu kuring dijieun tina 13 14 kilométer menit dina serelek ampir 400 méter.

bagan ieu bisa ngajalankeun video salaku inklusif sakumaha ditémbongkeun di handap, sanajan Sigana badag dina garis.

¿Precision GPS iPad?

Lumayan, éta kawas browser nanaon. 3 6 na walks diantara méter; anjeun tiasa jelas ningali dina gambar nembongkeun; sanajan tangtu kudu nyobaan motret statically nya éta aya dina kendaraan di laju ngeunaan 50 kilométer per jam na dina sababaraha kasus bédana ieu nyobian ngarobah kali newak ku jarak atawa detik. pimp di jalan, nempo yén bédana badag kalayan stroke nu Google boga di wewengkon paling non-urban nagara Amérika Latin.

GPS dina peta google

Tangtu, moal sakabeh kasus ragrag jadi ogé jeung gambar tina Google Earth, moal sabab alat nu leungiteun precision, tapi kusabab gambar tina Google boga displacements antara 10 na 20 méter di padesaan tebih ti kota badag atawa topographies rada teratur mana nu kesederhanaan sahiji modél rupa bumi dipaké kapangaruhan georeferencing maranéhanana.

Edit sarta ékspor ka format sejen

Online ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun ruteu anyar, kaasup ngaklik dina peta tur edit nyered hucu; fitur séjén alus nyaeta nu bisa ti sababaraha jalur ngahasilkeun ngandung hiji anyar éta. Bad sabab bisa ngirim GPX, guna Gunung eta dina alat sejenna kayaning a Garmin, Magellan, titik Satelit Rasul, Blackberry, jeung sajabana Ogé ngarojong up file kaca GPX direbut kalawan sagala Navigator GPS.

Sajaba, éta bisa diékspor ka kml, dimana anjeun tiasa visualize 3D.

GPS dina peta google

Lumayan, aya aplikasi tangtu sejen tapi jigana mah nu pangalusna, dina pelengkap jeung fungsi tina ramatloka nu solves kudu unggah, nyieun, edit atawa nembongkeun GPX waypoint online tipe file atawa lagu.

Buka Everytrial.com

Buka GaiaGPS

7 balesan pikeun "Gaia GPS pikeun moto ruteu GPS, iPad jeung mobile"

  1. Eta teu terang nya, tapi ningali kaca Sigana ngajangjikeun.
    Aya akun atuh anjeun bakal.

  2. Hatur nuhun g! Anjeun ngan disimpen kuring 10 € hehe. Ayeuna Kuring nalungtik hiji aplikasi MotionX GPS disebutna. Disada akrab? Saur anjeun? Dina ieu lamun pikir Anjeun tiasa ngundeur peta pikeun offline. Salian exporting na importing lagu GPS.

  3. Henteu, aplikasi ieu sanés mangrupikeun anu pikaresepeun. Aya aplikasi anu disebut Offmaps 2

    http://itunes.apple.com/us/app/offmaps-2/id403232367?mt=8&ls=1
    http://www.offmaps.com/

    Versi cén 99 ngamungkinkeun anjeun ngundeur peta dua kota, tapi versi anu mayar, anu dijalankeun kanggo US $ 6 ngamungkinkeun anjeun ngaunduh sadaya peta anu anjeun pikahoyong. Saé pisan, sanés waktos nyalametkeun kahirupan abdi teu ka luar nagara kuring. Éta dasarna sami tina Jalan Street Open tapi kalayan kauntungan anu diundeur sacara lokal.

  4. Salam.
    Kami museurkeun aplikasi ieu iPad. Kuring geus nempo kaca anjeun sarta sigana nu versi dibayar brings sagala peta dunya. Ieu kitu? Tapi naon sih kapentingan kuring ieu keur sanggup pikeun ngundeur peta pikeun pamakéan offline, tapi kuring geus teu katempo deui, sarta lamun kudu mayar tambahan. Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun.

  5. La. Vérsi Lite henteu ngidinan Anjeun pikeun ngukur ruteu panjang.
    Katepatan GPS telepon sélulér ampir sapertos anu sami navigator Garmin. Antawis jarak radius 3 sareng 6 sakitar dina jarak anu anjeun candak.

    Sanaos kuring parantos parantos tés sareng kuring ningali yén tim ieu ngeusian gerak di jalan jalan, supados tiasa mendakan langkung pas. Cukup ngamimitian éta sareng nyandak poin, upami aranjeunna caket pisan éta ngahasilkeun informasi anu distorsi.

  6. Salam!
    adi kuring boga hiji cel LG GT540 kalawan android na boga GPS.
    Patarosan abdi, kumaha akurat nyaéta ukur statik? Meuli cel sarua. hehehe !! Kuring narik loba perhatian cel ku GPS nanaon sejenna.
    Na yén béda anu signifikan aya diantara Gais GPS na Gaia GPS Lite?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.