¿Urang nempatan total stasiun robotic?

Sababaraha poé katukang urang tadi paguneman pikaresepeun ku sobat ngeunaan pamakéan geofumado keur kiwari kuring mere reflectance, sarta lamun a pitulung robotic kuring sababaraha cara pikeun ngaleutikan waktu. Di dieu kuring nyimpulkeun ditambahan omongan.

padika survei cadastral A stasiun robotic mun nelepon.

Dina pondok, éta mangrupakeun tim nu boga pungsi teang kana udagan sorangan, ku scanning dugi ka manggihan eta. Ieu dianggo ku stasiun beus operasi manual ti mana prisma anu lokasina.

Tiap merk geus boga Toys nu ngadamel ieu pangalusna Kuring geus katempo dina ieu anu Pokus.

Sokkia teu terang upami Anjeun tos boga reflectance tapi Topcom, duanana bagian tina Ashtech.

Lamun teu make eta.

Dina survey konvensional, sakumaha dina kasus tanah, abdi ningali saeutik pamakéan, sahenteuna pikeun dua alesan:

1. Bisa jadi slow. Naon kajadian éta lamun operator daun parabot tingkat stasiun, kempelan manual nyokot jeung daun prisma anu nyangka tim manggihan sababaraha kejutan bakal. Hiji éta aparat nu nyapukeun dina arah jarum jam, nepika manggih prisma, sarta lamun ieu gerak dina arah nu lalawanan pikeun tiap titik bakal nyapu péngkolan ampir lengkep.

Sugan, sakumaha sobat nu cenahna kuring geofumadoLamun tim ieu kapaksa dianggo ku frékuénsi UHF sensor klik, sangkan nyapukeun gancang 4 quadrants, jadi anu bakal nempatkeun prisma anu lajeng ngan ngalakukeun nu nyapu di kuadran éta. Ieu bakal ngahemat loba waktu.

2. Ieu moal aman. kriteria ieu smoked sabagean pamikiran nagara mana kuli téh mahal jeung bisa nyimpen bouncers. Ku kituna, juru ukur jadi operator nu stasiun jeung ogé leumpang prisma, ogé ngeusi tripod dina pangawal sorangan, tungtungna, dina kuma. Tapi kriteria ieu teu berlaku ka nagara-diomongkeun Spanyol yen biaya Mayar bouncer a relatif lemah sareng dimana kontras jeung nagara maju, maling total stasiun kajadian jeung boga hiji vigilante pakarang salajengna.

Lamun maké éta jaringan.

Pamakéan anu sacara praktis nya ningali sorangan reflectance. Ieu pungsionalitas nu mawa stasiun modern, sacara éléktronik nyeken hiji sakabéh aréa ogé radar, teras ieu olahan salaku bolong tilu diménsi. bisi bakal contona, hiji karya nu keur dilakukeun wangunan masif, motong, ngeusi; ku nyapu di 6 am kana kaayaan awal, nangtung dina titik anu sarua, dina 5 pm di 5 itungan volume menit bakal ngahasilkan bakal boga.

Ogé pikeun digawé pohara husus, kayaning nu ngabuburit announcing dina kaca sagi genep (parusahaan anyar ogé Intergraph meuli).

padika survei cadastral

Lamun salah sahiji poe ieu, pamaréntah AS hires nyieun studi unggal welt ngabogaan irung tina Jorge Washington ... pasti aya robot téh idéal.

Balesan keur 7 "Urang nempatan total stasiun robotic?"

  1. Jaja teh salam raffled

  2. Batur bisa ngawartosan upami total stasiun robotic boga pilihan ngagunakeun sacara manual pikeun beroperasi dina
    total stasiun robotic kudu boga idin atawa Sajaba mésér program a.

  3. Pagina unggulan di brosa cadang abdi hadé ti surfing na galecok dina kaca ieu. Gening!

  4. «... nalika tingkat kematangan parantos ngahontal élévasi ageung, éta ditulis pikeun tingkat éta, waktosna teu disiksa dina blog anu teu nyayogikeun ekspektasi éta. »

    Kuring ngarasa sami.

  5. Éta kamungkinan yén assertiveness mangrupikeun konsép ti mana urang sadayana diajar diajar dina kahirupan ieu. Kuring sorangan, kusabab ieu alesan kuring meunang sababaraha koméntar siga kitu; Kuring henteu deui sedeng aranjeunna, abdi langkung saé mikaresepna.

    Tur upami datang appreciations lamun tingkat kematangan geus ngahontal élévasi teuing, ieu ditulis keur tingkat eta, waktos aya anu leungit nuturkeun blog anu teu papanggih ekspektasi maranéhanana.

    ARIN WHOIS database nu bisa jadi khianat jeung recidivism ku leuwih ti eusi dina leuwih ti hiji ngawengku, dina leuwih ti hiji CMS.

  6. Ieu mangrupakeun blog-Malo jarang dipake dina rasa nu nyebutkeun Florentino Fernñandez

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.