Google Maps on Mobile Mapper 6

Sarta mikir yén technicians abdi walked Toys ieu ampir sataun, Ka rengse sangkan kuring yen manehna teu ngarti sarta aranjeunna pikaresep tetep jeung keur. Muhun, hayu urang nempo kumaha carana nempatkeun éta ngagunakeun pasangan GPS Mobile Mapper 6, abdi miharep nempatkeun digawekeun ku basa Promark 3 na postprocessing kalawan Mobile Mapper Kantor.

Taya postprocessing, tim ieu kawas browser nanaon. kalawan postprocessing ketukan up Trimble Juno SC.

Google Maps mobile mapper Ngan mun rendang éta, urang bakal coba pikeun nyambung ka Google Maps, ngagunakeun readme nu dijieun Jonathan Draffan dese April taun ka tukang.

Nyambung ka Internet

MobileMapper 6 brings tilu cara pikeun nyambung ka Internet:

  • Bluetooth, nu paling praktis sakumaha bisa dilakukeun via handphone atawa sakumaha sababaraha kénéh nelepon anjeunna telepon.
  • Nyambung ka USB ka hiji PC nu boga aksés Internét via ActiveSync. Ieu bisa mangrupa netbook, 300 dollar maranéhanana, sarta USB Alcatel layanan kiwari paling pausahaan nyadiakeun tipe modem telepon.
  • Jigana boga sambungan VPN sejen tapi boga pamanggih kumaha gawéna. A karunya nu Toys ieu teu kaasup sambungan nirkabel sejenna, sakumaha nu bisa ngawula ka salaku modem nirkabel.

Ngundeur Google Maps

Google Maps mobile mapper Jang ngalampahkeun ieu, buka sumberdaya Google mobile dina kaca http://m.google.com. Sistim nu otomatis sadar yen nu nuju logging di ti Windows Mobile, tur pilihan pikeun ngundeur ditembongkeun.

Ditanya sababaraha kali authorize ngundeur tur instalasi, tapi kirang ti hiji menit geus dipasang. Anjeun tiasa ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun lapisan salaku:

Aktipkeun GPS éta.

Google Maps mobile mapper Ka ieu kedah ngan bisa dipigawé ti menu nu: Pilihan> Aktipkeun GPS.

Pikeun nyetel eta up, janten Pilihan> Setup GPS. Anjeun bisa ninggalkeun alternatif Diurus ku Windows, tapi bisa jadi hadé lamun port husus diaktipkeun.

Urang bakal make COM1 na 9600.

Héran, kalawan tombol biru on pojok, Anjeun klik sarta mawa anjeun ka katuhu jeung posisi anjeun dina, sareng precision kabayang transparan mungkin kasalahan nurun sakumaha langkung satelit téh. Input ragrag ampir leuwih kantor kuring, kalayan satelit éta narima ti kajelasan jandela tapi kalawan saeutik statik gaduh eta bisa ningali kumaha eta dimimitian spinning nyobian méré posisi hadé dina lingkup nepi ka 20 méter.

Jumlah katuhu luhur satelit Anjeun keur nempo hiji dipintonkeun. Merenah pikeun meunang di mobil, urang gé ningali naon kajadian ka pos-prosés data direbut.

56 balesan pikeun "Google Maps tina Mobile Mapper 6"

  1. pantun, upami kuring kungsi dua GPS mobilemapper6, Anjeun bisa make salah sakumaha basa jeung lian pikeun ngumpulkeun data?

  2. mana eta mangrupa GPS ditulungan boga presicion sarua nu 6 mapper mobile. hatur nuhun

  3. dealer Ashtech atanapi Topcom di nagara Anjeun.

  4. Dupi anjeun ngawartosan abdi dimana maranéhna bisa masihan kuring kode nu activacionn hiji telepon mapper 6 ieu leungit jeung abdi gaduh kode teh, hatur nuhun

  5. Simkuring teu écés nepi lamun boga aranjeunna dina kolom nu misah, jadi Anjeun kudu ningali lamun kudu concatenate.

    Mira link ieu:

    Pikiran anjeun, anjeun kedah saluyukeun pormat perpuluhan, ku sabab AutoCAD henteu ngartos salah ébut pamisah éta. Anjeun ngarobih kana setélan régional dina panel kontrol Windows.

  6. Alus soré:

    Kuring boga koordinat ieu dina Excel na AUTOCAD kudu lulus aranjeunna salaku polyline teu sakumaha favpr aranjeunna ku batur mantuan kuring Hatur nuhun

    Coco X MAGNA KULIT sareng MAGNA

    781.226,87 696.972,52
    782.098,45 697.680,20
    782.098,45 697.680,20
    781.278,65 697.032,19
    781.376,36 697.144,70
    781.376,36 697.144,70
    782.005,90 697.586,35
    782.098,45 697.680,20
    781.577,82 697.328,29
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.005,90 697.586,35
    782.098,45 697.680,20
    782.070,37 697.651,59
    782.143,03 697.724,21
    782.221,09 697.797,72
    782.370,62 697.947,72

  7. Nu teu leungeun geus katingal, Ieu kumaha atuh nyaho.

    ordo summarily Ieu:
    -Get program pemetaan mobile
    -Create konfigurasi zone Anjeun
    -creating file .map ngandung lapisan
    -Create lapisan SHP nu nyimpen data (plot, jalan, tanda, jeung sajabana)
    -Capturar data lapisan dipikaresep.
    data -Download

    Pemetaan sélulér nyaéta program anu nyayogikeun Mobile Mapper, éta tiasa nyiptakeun file .map sareng file .shp, teu gaduh seueur fungsionalitas sanés nyandak data. Upami anjeun badé maca hal-hal sanés tina inpormasi anu dipoto anjeun kedah ngaunduh lapisan shp sareng nganalisa aranjeunna nganggo program CAD atanapi GIS.
    pilihan sejen nyaeta ngagunakeun program sejen dibayar sakumaha ArcPad atanapi Cartopad yen mungkin gaduh leuwih fitur.

  8. Anjeun ningkatkeun postprocessing data akurasi anjeun ngalawan base sejen, ngeusian program Mobile Mapper Kantor, Sakali dipasang titik lemah sareng tanggung jawab néangan basa caket dieu lamun komputer disambungkeun ka internét.

    Anu bakal nyieun data diangkat kudu akurasi hadé.

  9. sae pisan sr dinten geo .. Abdi hoyong terang prosedur pikeun hcer hiji ngaleupaskeun mol .. kalawan manual 6 mapper brings hijina dasar tapi teu bisa manggihan operasi pasti ie nyetak, baca azimuth anak, koordinat na, konvergénsi ... jeung sugan soloequipo a tiasa ngalakukeun eta tanpa ngabogaan hiji basa .. hatur nuhun sateuacanna mexico Tabasco attentions nya ..

  10. Hello, abdi gaduh 2 6 mobile mapper, tapi maranéhna boga sababaraha gelar tina kasalahan, kayaning ngaronjat akurasi?, Abdi peryogi naon program tambahan ??

  11. Émut yén titik anu diala dina kolom ngagaduhan kasalahan tanpa postprocessing kirang langkung 2.50 méter. Sakali ditunda anjeun bakal ngagaduhan kasalahan kirang langkung 1.00 méter.

    Kéngingkeun ideu, yén titik munggaran anjeun nyaéta di mana waé diameterna 5 méter. Bunder kadua diaméter 2 méter.

    Lamun anjeun buka camp deui, titik anjeun mana nya bunderan sarua.

  12. tingali kuring gaduh mapper mobile 6 sanaos tanpa anu sanésna patarosan kuring nyaéta lamun kuring meunang titik tina rupa bumi sareng saatos dinten kuring balik ka bumi anu sami bakal kuring gaduh poin anu sami? Sareng precision naon anu anjeun kéngingkeun ku postprocess? sareng upami kuring parantos kéngingkeun titik dina postprocess sareng uih deui ka kolong mah bakal kéngingkeun poin anu sami? Upami anjeun tiasa ngawalon kuring, kuring nganuhunkeun pisan

  13. Henteu masalah ngeunaan watesan, tapi utiliti sareng jinis data anu aya hubunganana.
    Contona, anjeun tiasa gaduh lapisan parcels, ieu bakal tipe polygon, tapi upami Anjeun hoyong ngadaptar ogé bisnis bakal lapisan sejen tur dina hal ieu bakal titik, upami anjeun hoyong ngadaptar ruteu toilét karéta nu ocuparás a linestring tipe lapisan anyar.

    Éta rasa ngabogaan lapisan béda.

    Pikeun nyieun tukang peta anjeun kudu nganggo Mapper Kantor Mobile:
    Parabot> Kasang tukang Maps
    Di dieu Anjeun nambahkeun raster atawa vektor lapisan nyangka mun boga peta tukang sakali anjeun boga eta siap unggah deui kana GPS maké
    File> Unggah kana GPS> Kasang tukang Peta

  14. hi hayang nyaho naon lapisan nu watesan kuring lamun nu aria geografis atawa Jumlah badan nu bisa ngadaptar pikeun tiap lapisan. atawa istilah sanésna lamun kuring make lapisan sejen, di sawatara titik I bakal nyebutkeun GPS mah moal bisa ngadaptar hiji éntitas dina hiji lapisan; Kuring boga mamang ieu sareng manual teu jelas kuring ngan nyebutkeun yén kuring bisa nyieun lapisan anyar jeung hayang ningali dimana abdi tiasa peta latar.

  15. Anjeun hartosna peta wates internasional ti Kosta Rika?

    Naon desmenuzaste yén?

  16. Kuring ngagaduhan Magellan di Kosta Rika, kuring parantos junun "ngabongkar" peta nagara Garmin; Ayeuna kuring kedah dipasang dina peta latar tempat nganggo Mobile Mobile Mapper 3.4 atanapi 2.7; tapi kuring ngaraos gélo nyobian milarian éta online. Anjeun henteu terang dimana kuring kéngingkeun éta.

    hatur nuhun,

  17. Éta kedah ditampilkeun. Coba ngarobih format poin, sabab dina AutoCAD pormat standar aya sababaraha titik anu ampir katingali.

  18. versi saméméhna mun mapper mobile oficce mésér 6 pantun sarta lamun anjeun bener maneh boga alat pikeun ngékspor SHP mun DXF payel. Kuring make alat jeung nyieun file DXF tapi lamun kuring nempo eta kalawan otomatis CAD mintonkeun teu kuring. sabab moal nembongkeun salaku dipintonkeun dina ofice mapper mobile. Kuring dijieun file mun anjeun nganggo pamakéan alat CAD otomatis tapi lamun kuring teu bisa ningali.

  19. Hatur nuhun nu klarifikasi Jigana éta pisan jelas, hatur nuhun pisan

  20. Abdi ningali kabingungan. Naon anu anjeun ukur nganggo alat snap bakal tepatna, hanjakalna yén Google Earth henteu gaduhana sareng ukuran anu anjeun laksanakeun perkiraan naon anu ditingali ku panon anjeun sareng beurit anjeun tiasa ngahontal, éta ogé kapangaruhan ku pendekatan anu anjeun gaduh. Henteu mangrupikeun Mobile Mapper Office 6 anu hadé pikeun ieu.

    Google Earth pikeun ngagambarkeun data, Mobile Mapper Office nyaéta pikeun ngabayangkeun sareng data postprocess. Tapi teu aya anu anjeun ukur aya akurat sabab program ieu kanggo éta.

    Pikeun ngalakukeun ngédit, pangukuran, judul sareng jarak jarak, sareng sajabana, anjeun kedah nganggo Mikrostasi, AutoCAD atanapi gvSIG, anu gaduh pilihan topologi pikeun jepret. Kuring ngajamin yén pangukuranna moal sami sareng anu dipasihkeun ku Google Earth sareng Mobile Mapper Office, tapi bakal pangukuran anu tepat (ukur, sanes kanyataan dina bidang).

    Kuring ogé kudu netelakeun yen Teu sami program "Mobile Mapper 6 Office" anu hadir sareng alat MM6 anyar tinimbang "Mobile Mapper Office" anu sateuacana dijual ku alat anu sateuacanna. Nu pangheulana ngagaduhan kamampuan kanggo ékspor ka dxf ku kituna anjeun tiasa damel file ku program CAD.

  21. bener alus lamun kuring teu écés sual abdi tanda ieu ratus opat puluh titik sareng mapper mobile GPS. arratre ka google bumi jeung titik ieu bisa ningali jarak panjang antara titik kalayan herraminta tina google anu ngamungkinkeun ieu. Saterusna kuring bisa meunang kantor ofice 6 mapper mobile anu ogé ngamungkinkeun kuring mun muka titik medi sarta jarak antara titik. jeung tétéla kuring ngukur jarak jeung kantor GPS rupa-rupa dina hiji atawa dua méter pikeun tiap ukur dina hubungan ukuran kalawan program google eart. Patarosan abdi nu ti ukuran ieu leuwih dipercaya. Dupi anjeun ngabayangkeun nu bisa mawa titik ieu dina AutoCAD na nalika ngukur jarak antara titik I terang ukuran lianna. naon nu bakal matak paling dipercaya sadaya.

  22. Ngarespon kana patarosan anjeun béda:

    >> Gumantung kana sumber gambar, seueur Eropa sareng Amérika Serikat pisan tepat tapi di nagara Hispanik aranjeunna parantos dugi ka 30 meter. Mapper Mobile tanpa postprocessing masihan akurasi meter 2.50, sareng postprocessing caket dina jalur bawah tanah.

    >> Kuring teu ngarti sual anjeun lianna. Mobile Mapper Kantor teh software Anjeun pake pikeun nyieun postprocessing, moal tim a.

    >> Anjeun tiasa ditunda Mobile Mapper program naon baé nu dijalankeun dina Windows Mobile, kayaning ArcPad, Excel, Kecap, PowerPoint, jsb

    >> Mobile Mapper Kantor (program) ngidinan Anjeun pikeun ngékspor data ka DXF, sarta maranéhanana bisa ningali poto eta sareng AutoCAD.

  23. medicon nu leuwih akurat salah dijieun kalayan google eart atawa dijieun kalawan ofice mapper mobile

  24. pantun alatan kuring teu bisa ditandaan trails kalawan titik diimpor ti kantor GPS Maper mobile tapi ngan ku titik ti kerangka ieu

  25. Abdi tiasa diimpor titik ti kantor mapper mobile pikeun autocad

  26. hi program séjén abdi tiasa install GPS abdi mobile mapper

  27. Hello Google Maps tina pemetaan mobile 6 Anjeun bisa dipaké di nagara mana wae.

  28. Hello bisa nyieun panalungtikan upami Sakur PERZONAS ngabogaan MM6 kuring bisa ngirim THE mobile MAPPER OFICCE TO mail mah nu ka abdi SALIO ruksak THE CD AND I gaduh sababaraha Catetan A georeferencing tina garis transmisi IN Perkakas tapi teu abdi tiasa ningali nanaon TANPA kantor.

  29. Hello nuhun pikeun méré COREEO Daniel AND ngirim Anjeun manual pamaké dina PDF

  30. Hai Daniel relatif gampang lamun Anjeun nyadiakeun kuring surélék anjeun Kuring moal ngirim sababaraha émbaran pikeun anjeun pikeun neuleuman hiji saeutik

  31. Kuring ngan meuli MM6. Kuring geus teu rotted calibrate kompas, Kuring geus diusahakeun leuwih 20 kali, saran naon?
    Simkuring teu ngarti ogé kumaha carana ngagunakeun alat. Beuli ngangkat titik, polylines na ruteu. Saha weruh atawa bisa nulungan kuring jeung sababaraha tutorial alus?

    Hatur nuhun.

  32. pantun I geus teu mungkin pikeun ngundeur kantor mapper 6 mobile tina arah aranjeunna masihan kuring lamun batur boga nanaon serius cukup babagi sareng abdi email abdi grateful'll cicing raulartola1@gmail.com

  33. Hayu urang moal pegat, naon kajadian téh nya éta anu kirang diwangun URL.

    Coba ieu:

    ftp://ftp.promagellangps.com/

    Softwarena dipisahkeun, kuring karesep. Anjeun tiasa ngaunduhna tina Internét, tapi kode aktifitas postprocess kedah dipésér.

  34. hi abdi hoyong uninga ogé lamun beuli ngawengku GPS kantor mapper monile 6 sabab Kuring meuli didieu di Honduras jeung tétéla éta toko nu ngajual kuring ayeuna hayang ngajual kantor pikeun kuring eta dina dollar 100

  35. Hello tétéla numbu téh ka handap atawa teu aya tapi hatur nuhun pikeun ngawalon sababaraha alamat lianna dimana anjeun tiasa octener.

  36. Hai I boga GPS 6 pemetaan mobile tapi beuli teu kaasup kuring disk ofice mapper mobile sual abdi naha Anjeun tiasa ngundeur haratis ti internét atawa kudu dibeuli jeung sual kuring lianna nyaéta lamun abdi tiasa nganggo 6 pemetaan kantor mobile na google eart mun nyieun peta.

  37. Anjeun tiasa ngundeur data dikumpulkeun jeung MobileMapper 6 langsung ka PC wae tanpa software husus.
    Salam na hatur nuhun.

  38. Ieu hébat geus maneh anu ngumbar ka mamang.
    hatur nuhun

  39. Anjeun kudu ngalakukeun eta lalaunan, di tempat nu datar, péngkolan parabot sakumaha eta nanyakeun anjeun.

  40. Sampurasun aya anu tiasa ngabantosan kuring teu tiasa ngaktifkeun GPS mobil kuring sareng hoyong calibrate kompas ngirim kuring pesen ieu "sumbu horisontal horisontal mangga cobian deui" kuring peryogi bantosan

  41. Sampurasun, aya anu tiasa ngawartosan kumaha cara ngatasi masalah ngamuat file bentukna kana mobilemaper 6,, cocog sareng ramalan tina .map sareng bentuk file, tapi éta masih nunjukkeun kuring yén kasalahanana teu kabeneran ,, kuring nganggo utm 15n dina datum wgs84 ...

  42. pantun soré alus, ngan meuli MM6 jeung Abdi teu tiasa meunang laptop abdi nyambungkeun, sarta dijieun prosés sakumaha eta nandaan instructive dipasang di pemetaan mobile jeung sia, usik jeung uninstalling nu pemetaan mobile, balikan deui jeung sia, ngapdet ActiveSync jeung sia bisa batur nulungan abdi, porfavooorrrrr uuuurgeeeeeee abdi, email abdi century21mx @ Hotmail, aranjeunna ngarojong agradecere

  43. Tong ngahesekeun diri anjeun, pake program GIS. Aya nyatu sareng sakedap teras anjeun kedah muka aranjeunna.

  44. Ogé salaku sajauh I tingali, software ieu ngamungkinkeun ékspor ka DXF, najan di lakukeun sangkan leungit data pakait jeung SHP, nu disimpen dina .dbf nu.

  45. Data ngangkat GPS Mobile Mapper aya dina format shp, anjeun tiasa dianggo sareng sagala CAD program / GIS kayaning AutoCAD, ArcView, Microstation, gvSIG, jsb

    Mobile Mapper sanes program GIS mangrupakeun program pikeun data pos-processing dikumpulkeun kalawan GPS, méré akurasi hadé.

  46. Ayjuesu !! anu serius ieu
    sabab dianggap yén nalika kuring ngarékam titik «sareng dina waktos éta kuring di tempat kuring ngagaduhan koordinat dina layar» tapi
    lamun teu nulis dina kuduna, teu ningali dugi prosés volvere
    bentuk?
    Na hiji hal deui dina mapper kantor mobile ningali data lapangan dina layar, tapi sakumaha kuring tarik atawa diékspor ka CAD?
    atanapi kedah Kuring make hiji program tambahan pikeun ngarobah SHP mun DXF?

    Hatur nuhun sateuacanna!

    Salam!

  47. Ku teu sangka jadi, ngeusian kantor mapper mobile atawa gis program sejen nu bisa ditempo file sapertos .shp

  48. Hatur nuhun pikeun ngawalon!
    tapi mamang catchiest kuring ...
    lamun nanaon Kuring keur raising widang polygonal exis
    jeung ka ngahontal sagala warnet internét Abdi hoyong ningali koordinat
    tina apexes diangkat ¿abdi tiasa ngalakukeun nu langsung di GPS?
    Tanpa program tambahan nesecidad?

    Salam!

  49. Hello Fidencio.
    Ku motret data kalayan anjeun Mobile Mapper ieu perlu nu bakal nyieun hiji proyek kalayan extension .map, sarta layered kalawan extension .shp. Di posting Ieu dipedar di jéntré.
    Pikeun ngundeur data éta, anjeun kedah ngaleupaskeun kartu SD tina GPS, sareng nempatkeun kana PC, teras undeuran file-file na. Ogé via USB sareng ActiveSync.
    Ningali ieu data squatters Kantor software Mobile Mapper nu hadir kalawan nu meuli GPS, upami nu nuju bade ngadamel postprocessing, éta téh dipedar di pos ieu.

    Lamun hayang muka ngan di AutoCAD, anjeun kudu ngarobah payil kana bentuk DXF, éta bisa dipigawé kalayan loba program.

  50. Éta bisa nulungan kuring nyaho kumaha abdi tiasa ningali informasi koordinat
    nunjuk ka nyandak hiji GPS Mobile Mapper 6
    Abdi peryogi informasi ieu dina AutoCAD gambar.

    Gracias!

  51. Hello Mariano.
    Mobile Mapper 6, tanpa postprocessing sapertos browser anu mana waé. Data nyaéta antara méter radial 3 sareng 5.
    Hadé Éta mésér éta digabungkeun, kayaning a Promark3 jeung salah sahiji atawa leuwih Mobile Mapper 6.
    Promark make salaku dasarna, sarta séjén nyokot data, sarta tungtungna, postprocesas maké Mobile Mapper Kantor, maké salaku rujukan naon nyandak Promark bari anjeunna statis, sareng masihan precisions kurang ti hiji méter.

    Ku jalan kitu, nagara naon anjeun?

  52. megustaria nyaho leuwih jauh ngeunaan Maper 6 sakumaha eta dimaksudkeun mésér sababaraha keur kantor, gawé di catatsro euweuh deui keur ayeuna Salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.