... ngan nguji poto Promark3

Anjeunna spent kursus anu Anjeunna ngalaman diucapkeun ka aranjeunnaKami seja tés antara Promark3 Magellan GPS, Mobile Mapper 6. Narikna, dina mode Survey bisa ngabentuk jaringan, jeung nu ngolah pos teu ngan hiji tim. Dina kaayaan ieu bisa boga perioda pondok accuracies 2 sentimeter bari maké MobileMapper pos-processing ngan ngalawan tim nu eta bakal butuh leuwih waktos submeter newak.

Situs dipilih éta hiji kota quaint kalawan topografi pisan teratur, has lemahna ieu. Sanggeus manggihan hiji tempat dimana urang mangaruhan kirang noise tina adil, urang mimitian prosés.

jalma 2

Urang poho yén ieu perlu kudu dahar beurang, budak, pisan accu, sanajan cuaca éta gélo, dina dinten kahiji tina badai Agatha dijieun bencana di sababaraha nagara Amérika Tengah. Tempo saliwatan kuring nyarankeun ngawaskeun ruksakna panempo dilaksanakeun ku Segeplan ... Beu, éta Aranjeunna geus maju babaturan ieu saprak panungtungan waktu kuring dipariksa.

Sateuacan urang ngamimitian ngawangkong ngeunaan hasil teknis, kuring ninggalkeun sababaraha poto naon teu ngomong laporan teknis.

na ieu

Salaku I masihan ieu flown on eBay ...

... Kuring sumpah yén salah sahiji alat ieu migunakeun sirah ka ngawas impregnating awéwé kedah leumpang teu ...

GPS promark

Alloh nulungan abdi, sakumaha anu hal ieu ... sarta kuring inget ...

aduh! na kuring poho deui ...

sentadito

Na yén sentadito compa ...

urang ngalakukeun

- ... anjeun pikir Anjeun bade mayar ieu?

- mmm ... meureun masihan kami dahar beurang

- Tapi lamun maranehna geus tilu sore!

miara

Balik que lindo!

Sarerea baris coba éta ipod sarta ninggalkeun urang ningali dadasar ieu.

... tur tiis anjeun lakukeun.

... pará, anjeun ngan boga qeu tingali pasir anu sakumaha anu.

Muhun, sambungan kabel ieu rada lila. Anu weruh lamun gawéna hadé batan sabuk sapi.

sapi sambungan kabel

2 balesan pikeun "Nguji Promark3 ... ngan poto"

  1. Hello Marco.
    Anjeun teu tiasa; Mobile Mapper 6 teu ngarojong postprocessing hartina anjeun moal bisa newak data sakumaha Rover jeung nu lajeng tiasa pos-olahan dumasar aparat sejenna éta salaku basa.

    Ti garis Map Mapper, aranjeunna ngan ukur ngadukung postprocessing: The Mobile Mapper Pro, Mobile Mapper CX, Mobile Mapper 100 sareng ProMark.

    Wasalam

  2. soré alus, abdi heran lamun peuden mantuan kuring kaluar tina ragu a. Tingali abdi boga GPS Promark rtk 3 na 6 navegardor magellan mapper mobile na hayu atuh nyaho lamun aya cara ngagunakeun duanana sakumaha base (promark) jeung Rover jeung browser nu. Puediera lamun tiasa ngawartosan kumaha konfigurasi geus rengse

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.