Tangtu surveying total stasiun

Ngan kiwari kami keur dimimitian tangtu kalawan nu urang miharep pikeun mawa kotamadya cadastre teknis na asosiasi kana suplement latihan maranéhanana, anu nepi ka kiwari pikeun alesan prioritas kungsi saukur cadastral. Tujuanana nya éta pikeun nyadiakeun jasa pikeun ménta inpo dipikabutuh pikeun desain proyék infrastruktur.stasiun-Total

Jumlah pastina nyaeta intensif di tilu dinten sabtu minggu ngalibetkeun sababaraha kurban pikeun duanana nu insinyur anu ngawengku masalah pikeun pamilon 25 anu dieureunkeun iinditan ka imahna hadir acara. Salaku dinten ieu urang bakal nyieun dua acara deui, lantaran kahiji ieu aimed di jelema nu geus dipake dina total stasiun handapeun pendekatan cadastral, tapi maranéhna ogé geus matak sababaraha anu asalna ti ngagunakeun theodolite konvensional.

pangalaman nu geus leuwih ti seru, test saliwatan pmitirá model anyar Sokkia 630 RXNu datang jeung plummet laser sarta alat USB pikeun ngundeur data jeung kartu SD. Ogé ningali hal metot campuran insinyur sipil ngalaman, technicians darat kalawan panjang-haul na siswana ku cakrawala ngajangjikeun lamun dicokot serius diajar hiji gelar universitas dina subyek ngembangkeun tererritorial.

Sanggeus genep bulan éta alus pikeun nempo sakabeh dawam nu nyusun tim kuring, outfitted dina hiji tempat babagi hiji hal jeung pangalaman maranéhanana jeung kapamilikan file ngabalukarkeun jarak di hubungan interpersonal na jealousy profésional. A karunya nu sataun hareup kudu decimate group ieu.

Balik ka kursus dina dinten kahiji, isuk geus nyieun freshening di lapangan ngabuktikeun yén total stasion nu sumping ka acara anu fit, sarta yén pamilon nyadiakeun eupan balik dina pamakéan pakakas nu. Sore eta ngawengku hiji subyek teoritis on infrastruktur, usefulness na keur lalaki keur berinteraksi jeung alam di ngembangkeun sustainable na surveyors dasar kudu nyaho aspék; dasarna naon jalan, sistem kokotor jeung cai nginum.

Lajeng dina Saptu anjeunna bakal latihan widang dina dinten kadua, angkat bagian tina jalan na dina dinten katilu pipa a. Salaku alat scanning bakal dipaké Mapper global keur kaperluan nempokeun lampu modeling na CAD Sipil Dina dinten katilu, tapi ngan dina ngagambarkeun kurva tingkat nivel.Con waktos, commonwealths tiasa nyimpen loba duit, nu mindeng informasi penyisihan jeung babak counterparty pikeun Nyiapkeun propil proyék kalawan cooperating agénsi dina konteks ieu. Ogé pangaweruh akumulasi di poé ieu nu sumberdaya ieu bakal muka pikiran anjeun pikeun kasempetan nu ngan aranjeunna tiasa muka dina vida.Lugar: Tempat leungit -teu jadi loba- di Honduras.

Pr leres, tungtungna kuring bisa deshacme laptop jeung nanganan eta ngan ku Blogsy

9 balesan pikeun "Kursus surveying total stasiun"

  1. Misalna dimekarkeun Tangtu ieu 2017

  2. Salam Hadé anu kuring resep kana kursus ieu, éta bakal aya dina 2017 anu bakal diajar deui
    dimana, jadwal, isu, sarta biaya.

  3. Hello good morning abdi hoyong terang ngeunaan kursus waktu TOPOGRAFIA, ongkos, sarta tungtungna Kuring keur ahli bisa dilaksanakeun Hatur MERCANTILE

  4. Super teh topografi saperti pangropéa parabot téh sokkia lengkep set musiman 630

  5. Kumaha lamun batur boga pangaweruh topografi na hoyong anu urang ogé bisa tukeur pamanggih Kami hiji murid ti SMK of surveying rékayasa na surveying tina Highland universitas nasional lokasina di wewengkon Puno nagara Peru ieu email abdi galeos_waldo@hotmail.com dejenme pesen

  6. ahhhh ... na pasti di 630 RX teu perlu pajoang jeung transferencia..que sambungan kabel kadang anjeun ngakuan eta sarta kadangkala henteu.
    Modél ieu opment sejen

  7. dinten interesante.la nu pasti teu ningali bal

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.