#BIM - Kursus Desain Struktural nganggo Struktur Robot AutoDesk

Pitunjuk lengkep pikeun ngagunakeun Struktural Struktural Robot pikeun modél, perhitungan sareng desain struktur beton sareng baja

Kursus ieu bakal nyertakeun panggunaan program Profesional Robot Struktural Analisis pikeun modél, perhitungan sareng desain elemen struktural dina struktur beton bertulang jeung gedong industri baja.

Dina kursus anu disasarkeun pikeun arsiték, insinyur sipil sareng teknisi di daérah anu hoyong mendakan panggunaan Robot pikeun ngitung struktur sipil dumasar kana aturan anu paling diakui di dunya sareng dina basa anu dipilih.

Urang bakal bahas alat nyiptakeun struktur (balok, kolom, papak, tembok, sareng anu sanésna). Urang bakal ningali kumaha ngalaksanakeun pangitungan kasus beban modéren sareng seismik, ogé ngagunakeun standar anu tiasa dianggo pikeun beban seismik sareng spéktra desain khusus. Urang bakal diajar sacara umum alur kerja pikeun mendesain unsur beton bertulang, mastikeun verifikasi anu diperyogikeun ku itungan dina kolom, balok sareng papak lantai. Dina cara anu sami, urang bakal tiasa caket pisan sareng perkakas RSA anu kuat pikeun ngémutan unsur-unsur struktural tina beton bertulang atanapi dikombinasikeun. Urang bakal marios kumaha ngenalkeun parameter normatif dina rencana panempatan terperinci tina baja tulingan kolom, balok, papak, témbok sareng yayasan langsung papisah, digabungkeun atanapi lalumpatan.

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar ngagunakeun alat RSA pikeun desain sambungan logam, nyiptakeun pandangan skématik, ngahasilkeun catetan perhitungan sareng hasil luyu jeung standar internasional.

Kursus ieu direncanakeun kanggo réngsé dina sakitar saminggu, dedikasikeun sakitar dua jam sadinten pikeun sadar latihan anu urang bakal ngembangkeun babarengan sapanjang kursus, tapi anjeun tiasa leumpang dina kacepetan anu anjeun karasaeun.

Sapanjang kursus urang bakal ngembangkeun dua conto praktis anu bakal ngabantosan urang dina unggal hal pikeun ningali modeling sareng desain desain beton sareng baja masing-masing.

Upami anjeun ngadaptarkeun kursus ieu, kami ngajamin yén anjeun bakal langkung épéktip sareng tepat nalika ngalaksanakeun proyék struktural, ogé ngalebetkeun panggunaan alat desain kalayan seueur fitur, anu kacida profesional sareng efisien.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Model sareng desain beton bertulang sareng beton baja di RSA
  • Jieun modél géométri dina program éta
  • Jieun modél analitis struktur
  • Damel tulangan baja anu rinci
  • Ngitung sareng ngarancang sambungan logam luyu pikeun peraturan

Syarat Kursus

  • Anjeun kedah parantos kenal sareng aspék teoritis tina itungan struktur
  • Disarankeun yén program dipasang atanapi gagal masang versi percobaan

Saha waé pikeun?

  • Kursus RSA ieu ditujukeun pikeun arsiték, insinyur sipil sareng saha waé anu aya hubunganana sareng itungan sareng desain struktur

inpormasi lengkep.

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.