Revit Kursus MEP - Pamasangan Mékanis HVAC

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana panggunaan alat Revit anu ngabantosan kami dina ngalaksanakeun analisis énergi gedong. Kami bakal ningali kumaha ngalebetkeun inpormasi énergi dina modél kami sareng kumaha ékspor inpormasi ieu pikeun pangobatan di luar Revit.

Dina bagian pamungkas, urang bakal merhatoskeun pikeun nyiptakeun sistem pipa sareng logika pipa, nyiptakeun unsur-unsur sapertos kitu, sareng nganggo mesin Revit pikeun ngararancang ukuran sareng mastikeun kinerja.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ngadamel témplat sareng setelan anu cocog pikeun desain mékanis
  • Ngalaksanakeun analisis énergi dumasar kana data ngawangun
  • Nyiptakeun laporan beban termal
  • Ékspor ka parangkat lunak simulasi éksternal nganggo gbXML
  • Nyiptakeun sistem mékanis dina Revit
  • Nyiptakeun sistem pipa pikeun pamasangan mékanis
  • Desain saluran sareng ukuran pipa tina modél BIM

Syarat na

  • Mangpaat pikeun akrab sareng lingkungan Revit
  • Perlu aya Revit 2020 atanapi saluhureuna pikeun muka file latihan

Saha waé pikeun?

  • Gerentes BIM
  • Modél BIM
  • Insinyur mékanis
  • Profesional anu aya hubunganana sareng desain sareng palaksanaan AC industri

Buka Kursus

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.