#CODE - Kursus Pengantar Program

Diajar pikeun program, dasar tina program, flowcharts sareng pseudocode, program ti mimiti

syarat:
  • Kahayang diajar
  • Nyaho kumaha masang program dina komputer
  • Pasang program PseInt (Aya pelajaran anu ngajelaskeun kumaha atuh)
  • Pasang program DFD kanggo nyiptakeun alur (aya pelajaran khusus anu ngajelaskeun kumaha atuh)
  • Komputer pikeun ngalaksanakeun sagala prakték.

Descripción

Diajar dasar program kalayan ieu kursus bubuka ti mimiti pikeun anu hoyong diajar ti ngagoréng konsep dasar pamrograman sareng ngalaksanakeunana.

Dina kursus ieu Pambuka Programming anjeun bakal terang Dasar tina pamrograman Anjeun bakal diajar ngadamel Flowcharts sareng Pseudocodes dina cara anu lengkep sareng lengkep.

✔ Aksés wéb kuring.

************************************************** ********************************
Sababaraha penilaian murid urang anu parantos nyandak éta:

  • Juan de Souza -> Béntang 5

Ieu mangrupikeun kursus anu sampurna pikeun anu henteu acan gaduh hubungan sareng program. Ngalamar eusi ieu sateuacan nyobian kana program bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Mudah-mudahan kuring mendakan ieu kursus sataun katukang. Ieu hiji-hijina perkenalan kana kursus program anu ngajarkeun pseudocode sareng flowcharts anu ku kuring mendakan. Saé pisan

  • Eliane Yamila Masuí Bautista -> Béntang 5

Pangalamanna saé pisan sabab éta guaran pisan detil sareng dijelaskeun ku mentor. Kasuksésan hiji!

  • Jesús Ariel Parra Vega -> Béntang 5

Kuring mendakan éta alus teuing !!

Guru ngalaan jalan anu jelas pisan sareng tepat, pangertosan dasar pikeun program. Salaku tambahan, éta ngajarkeun cara ngagunakeun dua program anu ngajantenkeun diajar ku cara diajarkeun deui. Nerangkeun konsep sareng pasihan conto ngagunakeunana alat-alat anu diusulkeun dina awal kursus.

  • Santiago Beiró -> Béntang 4.5

Jelas pisan pikeun ngajelaskeun sareng ngirimkeun pangaweruh. Abdi nyarankeun kursus.

  • Alicia Ilundain Etchandy -> Béntang 1.5

Sigana pikasieuneun anu kuring terus nambihan bahan sahingga unggal waktos uih deui ka situs web Udemy sigana kuring yén kuring masih gaduh hal anu parantos réngsé.

************************************************** ********************************

Anjeun bakal terang sadayana dasar, ka diajar program, Kalayan kanyaho anu anjeun perolehi dina kursus ieu anjeun bakal ngagaduhan dasar anu dipikabutuh pikeun maham basa pangatur anu anjeun pikahoyong.

Dina mangsa pamekaran kursus, latihan bakal dimekarkeun dina Pseudocode y Flowchart

Kursus dibagi kana sababaraha Bagian:

  • Konsep pamrograman
  • Dasar tina pamrograman
  • Struktur algoritma selektif
  • Struktur Algoritma Ngulang deui
  • Susunan sareng Matrice

Y aya deui bagian anu bakal nambihan kana kursus terus upami anjeun henteu ngantosan deui sareng upami anjeun teu puas artos anjeun wangsul.

Ka saha waé anu ditunjukkeun:
  • Sadayana jalma-jalma anu hoyong diajar program
  • Murid anu ngamimitian dina dunya pamrograman
  • Murid Téknik Sistem
  • Siswa anu hoyong diajar tina dasar dugi ka tiasa ngawasaan konsep konseptualisasi.

Bantahan: Kursus ieu mimitina dikembangkeun pikeun masarakat dina basa Spanyol. Nanggepan pamundut para pangguna basa Inggris, pikeun kualitas sareng gunana pedagogi na, kami investasi waktos dina vérsi ieu. Audio sareng penjelasanna aya dina basa Inggris, sanaos antarmuka parangkat lunak anu dianggo sareng sababaraha téks tina latihan latihan diropéa dina basa Spanyol supados henteu kalebet katampi.

Informationmbaran leuwih lengkep

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.