Quantity take off BIM 5D course using Revit, Navisworks and Dynamo

Dina kursus ieu kami bakal fokus kana nimba jumlah langsung tina modél BIM kami. Urang bakal ngabahas sababaraha cara pikeun nimba jumlah nganggo Revit sareng Naviswork. Ékstraksi itungan métrik mangrupikeun tugas penting anu dicampur dina sababaraha tahapan proyék sareng ngagaduhan peran penting dina sadaya dimensi BIM. Salila kursus ieu anjeun bakal diajar ngaotomatisasi ékstraksi jumlah ku ngawasaan nyiptakeun tabél. Kami bakal ngenalkeun anjeun ka Dynamo salaku alat otomatis dina Revit sareng nunjukkeun anjeun kumaha cara sacara visual nyiptakeun prosedur dina Dynamo.

Naon anu bakal aranjeunna pelajari?

  • Ekstrak perhitungan métrik tina tahap desain konsép nepi ka desain lengkep.
  • Ngawasa alat Tabél Jadwal Revit
  • Anggo Dynamo pikeun ngajadikeun otomatis ékstraksi itungan métrik sareng ngekspor hasilna.
  • Link Revit sareng Naviswork pikeun ngalakukeun manajemén anu leres pikeun kéngingkeun jumlah

Syarat atanapi prasyarat?

  • Anjeun kedah gaduh domain Revit dasar
  • Anjeun ogé peryogi versi Revit 2020 atanapi langkung luhur pikeun muka file latihan.

Saha éta?

  • Arquitectos
  • Insinyur Sipil
  • Komputer
  • Téknik gaul desain sareng palaksanaan karya

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.