#GIS - QGIS 3 tangtos léngkah ti mimiti

Kursus QGIS 3, urang mimitiankeun enol, urang langsung ka tempat dugi dugi ka tingkat panengah, dina tungtungna sertipikasi dilélér.

Sistem Inpormasi Geografi QGIS, mangrupikeun kursus anu dirancang ampir sadayana dina cara praktis. Éta ogé ngagabungkeun bagian téoritis anu minimum anu ngamungkinkeun para siswa ngadamel kanyaho dina GIS, sabab éta henteu ngabiaran pikeun ngajarkeun mékanis, tapi langkung komprehensif.

Kursus ieu mangrupikeun 100% anu disiapkeun ku panyipta «Blog franz - GeoGeek», ngalaksanakeun latihan prakték di unggal kelas anu merit.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.