Daptar eusi

Kaca ieu sahandapeun konstruksi, pilari nu diurutkeun dipaké dina jejer Blog; najan di posting bisa ningali mangrupa daptar sadaya program anu geus ngomong maneh egeomates.

AUTOCAD200 arcgis200
  • download AutoCAD
  • blok AutoCAD
  • AutoCAD 3D Sipil
  • trik AutoCAD
  • Integrasi jeung Excel
  • Integrasi jeung GIS
  • Latihan jeung manual
  • produk lianna AutoDesk
  • AutoCAD

Témbongkeun eusi

  • Kumaha ngalakukeun kalawan ArcGIS
  • ekstensi ArcView
  • Dibandingkeun lianna
  • manual ArcGIS
  • ngeunaan ESRI
  • Integrasi jeung CAD
  • Integrasi jeung Google

Témbongkeun eusi

googleearth200 microstation200
  • download gambar
  • gambar georeferenced
  • Integral tina kalawan GIS
  • Terpadu kalayan CAD
  • Precision Google Earth
  • program nu sarupa
  • aplikasi
  • apdet gambar

Témbongkeun eusi

  • Trik keur Cadastre
  • trik Microstation
  • Integrasi jeung Excel
  • Integrasi jeung GIS
  • Latihan jeung manual
  • produk lianna Bentley
  • ngeunaan Microstation
  • Konferensi sarta acara

Témbongkeun eusi

manifold200 gis200
  • Data konstruksi
  • Dibandingkeun lianna
  • Kumaha atuh eta
  • ieu publikasi Data
  • Ngeunaan GIS Manifold
  • Latihan jeung manual
  • Artikel nu nyebutkeun

Témbongkeun eusi

gvsig200 cartografia200
  • Kumaha ngalakukeun kalawan gvSIG
  • Dibandingkeun lianna
  • gvSIG
  • Latihan jeung seminar
  • Artikel nu nyebutkeun
  • Mangpaat gvSIG

Témbongkeun eusi

catastro200 ingenieria200
  • téknologi trik
  • téhnik Cadastral
  • Latihan jeung manual
  • jejer umum
  • Jeung alat ngangkat

Témbongkeun eusi

innovaciones200 internet200
topografia200 GPS jeung alat-alat
  • Topografi maké AutoCAD
  • Surveying maké Microstation
  • Surveying na GIS
  • Google Earth
  • Surveying manual sarta kursus

Témbongkeun eusi

  • ulasan GPS
  • total stasiun
  • tim Babandingan
  • Ngagunakeun GPS on mobile
  • Manual sarta kursus
  • Item nu speaks of GPS

Témbongkeun eusi

15 balesan keur "daptar eusi"

  1. Alus wengi, aranjeunna bisa ngawartosan abdi dimana abdi tiasa lapisan Hondurasque walungan jeung jalan. Atawa aya kaca tapi oge ICF na geoportal.

    Wasalam

  2. ASK, keur kuring lakukeun murid jeung prakték GEOMATICA, kuring geus disadiakeun foto hawa dicokot tina GOOGLE Bumi, tapi nyaho lokasi Anjeun, nu salian Mexico, AS anjeun bisa manggihan lokasi Anjeun?

  3. Abdi hoyong hayu anjeun terang nu geus salah dicokot salaku petikan swasta publik lokasina di Calle Pedro Echague Oeste No. 149 tur berkomunikasi sareng Sarmiento Norte dimana aya hiji privasi Gerbang, situs ieu lokasina di kota San Juan - Capital tina Province of San Juan, Argentina. Kanyataan teu ngabogaan Gerbang ku jalan arteri Pedro Echagüe teu nunjukkeun eta umum. Kitu paménta kempelan kudu dicokot pangheulana manggihan lamun comment anu bener tur lamun kitu pamundut nu erased Gambar ngalir ku.

  4. Kumaha carana ngarobah daptar koordinat geografis ka utm decimal

  5. Anjeun kudu leuwih husus.
    Umumna anjeun kudu napelkeun Sistim koordinat,
    mangka anjeun kudu mindahkeun ka titik rujukan dipikawanoh tur muterkeun deui lamun diperlukeun.

    Nulis pikeun pangropéa (di) anjeun egeomates. com tur Abdi gé ngajelaskeun leuwih di jéntré.

  6. Abdi tiasa refernciar salaku file DXF nu teu sorangan koordinat dina pigura koordinat? Jigana kalawan MicroStation téh beuki fácil..pero teu resep ..

  7. Kuring gaduh pamundut a, kumaha kuring ngadeteksi dimension salah peunteun relatif ka nilai kontur.

  8. Anjeun kudu ngawangkong ngeunaan panerapan Honduran:

    -Supongan survéy cadastral urban dimimitian dina dua taun:? Naon peunteun panawaran, upami aranjeunna gaduh nilai na teu menyimpulkan, tangtu kudu nerapkeun 100%.

    Naon kudu ngurus teh objections mungkin tina punjul Pangadilan of Auditors, upami anjeun teu némbongkeun bukti tina nilai anu menyimpulkan, bakal merlukeun éta pikeun ngumpulkeun nilai alatan 100%.
    Concertation muterkeun peran hiji, supaya dampak nu teu pisan luhur, nalika lahan téh technifies.

    Aspék séjén nyaéta jenis katalog ngeunaan nilai anu meunangkeun mun gaduh?. Mangrupa wangunan, jeung harga? Teu nilai tanah pakotaan? Teu nilai taneuh désa jeung palawija permanén?

    Upami éta nembé siap katalog, kalayan nilai anu diropéa. Nerapkeun aranjeunna ka 100% bakal gaduh dampak anu negatif, sabab jalma, upami aranjeunna biasa mayar ku affidavit, atanapi nembé pernah mayar, bakal ngaraosan jotosan anu kuat. Ieu gaganti nguntungkeun, bakal ningkatkeun standarna, sabab jalma-jalma ukur bakal sumping ka kotamadya pikeun ningali iraha aranjeunna kedah mayar, sareng nalika aranjeunna terang nilai éta ngan ukur bakal dikurilingan.

    Janten, naon anu ditataan téh diperyogikeun. Duanana pikeun ngadukung TSC sateuacan kalakuan dewan terbuka, tiasa ogé bantosan dampak tina teknisasi.

    Salam.

  9. Di sababaraha Perbandaran, urang gaduh katalog nilai lima taun 2015-2019, sanaos teu aya survey cadastral Urban, bakal leres pikeun Jurusan Cadastre ngalaksanakeun prosés pikeun nyusun nilai-nilai ieu atanapi naon anu bakal janten léngkah anu paling hadé pikeun dilaksanakeun, di Luar Bandar aya 30% survey teknis, naon anu kudu dilakukeun dina kaayaan sapertos kitu.

  10. Wilujeng enjing, perusahaan dimana kuring damel, museurkeun nyandak drone, kalayan kaméra multisékral sareng fotogrammetri, kalebet perangkat lunak pikeun perencanaan penerbangan sareng analisa gambar, anu ngamungkinkeun pamariksaan pepelakan sareng peternakan ngalangkungan panggunaan UAV Éta terang dina waktos nyata status peternakan anu béda pikeun ningkatkeun efisiensina, ngaevaluasi kontrol hama sareng spésiés sareng kualitas irigasi.

    Abdi hoyong gaduh usul anjeun

  11. Aranjeunna boga rutin anu nangtukeun hiji CAD teken garis polylines NANGTANG atanapi AutoCAD atanapi MicroStation boh.
    hatur nuhun

  12. halo
    Kuring ngahasilkeun file google hearth kml sareng koordinat utm (titik 20) sareng hiji idéntifikasi pikeun tiap koordinat, ID8L980G 20.408165 -99.36207333 (identifier, latitude, longitude), file kml dihasilkeun dina utm 8L980G zona 14 Q 462223.62 m E 2256691.52 Tapi nalika parobihan kana dwg autocad éta masihan kuring dua data anu béda dina hiji-sisi anu lain pengenal sareng di sisi sanésna éta anu masihan ka kuring, naon anu lumangsung ??????

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.