Sakabéh ngeunaan topografi

 Halaman ieu mangrupikeun kasimpulan kasar tina topik dina situs ieu ngeunaan Survei. Éta henteu ngandung apdet anu pangénggalna. Upami anjeun henteu mendakan naon anu dipilari, anjeun tiasa parios anu pang anyarna dina katégori

topografi

topografia2001

Deui ka indéks

CAD / GIS surveying aplikasi

curvasdenivelautocadcivil3d.jpg

Topografi maké Microstationmodelotinenmicrostationsite.jpg
Topografi maké program séjén CAD / GISdesktop-box.jpg
Antara Topografi sarta Google Earth
Trik jeung Excel sarta program séjén deadly  arah-na-jarak-cuadro.jpg
Sumber, manual, latihan jeung acara.
total stasion, GPS jeung alat-alat sejenstasiun-total.jpg
artikel sejenna nu nyebut Topografi 
Deui ka indéks

3 Balesan kana "Sadayana perkawis topografi"

  1. Abdi jadi senang ningali kabeh aranjeunna nawiskeun, sarta kuring teu tiasa ngiringan di sakabéh tingkat, ku cara maké kaayaan ekonomi mah, sabab ku kabéh parabot ieu, abdi bakal nyampurnakeun kuring loba

  2. lei sabudeureun batur anu ngaklaim yén .sp3 (esfemeris tepat) file bisa dibikeun ka Rinex travez BERNESE sofware. patarosan éta mungkin? sarta lamun dimungkinkeun pikeun tempat Anjeun undeur software nu. Kuring diasupkeun kaca asu ieu link:

    http://www.bernese.unibe.ch/ Tapi Kuring geus teu kapendak installer nu. Batur bisa ngabantu kuring netelakeun naha ieu mungkin atanapi No.- beforehand hatur nuhun sadayana.

  3. Alus poé. tiasa batur ngawartosan kumaha abdi tiasa ngamutahirkeun link sokkia atawa program dianjurkeun pikeun stasiun Sokkia set530r
    Gracias

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.