Ngundeur total data stasiun

Samemehna urang nempo Buku pikeun pamakéan total stasiun di darat, motret inpo ieu nembongan.

Ayeuna kami baris nempo kumaha ngundeur data jeung komputer, nganggo salah sahiji Panungtun anu dijadikeun salah sahiji technicians abdi. Hiji proyek hébat ku jalan. Kuring maké pikeun ieu:

Total Station Sokkia Siapkeun 520

Sambungan kabel USB Data Transfer

Prolink 1.15

1. The diklik sateuacan

Kanggo sababaraha alesan aneh, stasiun total munggaran kuring, sambungan kabel mindahkeun sababaraha kali ruksak. Sanajan budak téh ati-atiUrang teu bisa manggihan justifications, tinimbang kamungkinan anu teu ngabogaan sabuk nu buntut amarrarle sapi aranjeunna geus dipaké pikeun nu ... kalawan hasil nu sarupa.kabel

🙂

Kuring geus katempo kabel mindahkeun (ditémbongkeun saperti dina gambar di) ngabogaan bombita dimana chip nu diselapkeun, tungtungna, anu leuwih efisien ti boga pusat. Ieu lumangsung ka abdi yén dina éta xder tina desperation aranjeunna diasupkeun tur dicokot kaluar ka nu jahat, jeung nu dijieunna chip nu kabeuleum.

2. Nyiapkeun pikeun stasiun mindahkeun

Sanggeus disambungkeun sambungan kabel mindahkeun (USB pikeun serial converter) Ieu nunjukkeun yén naon urang ngaharepkeun nyaéta pikeun ngirimkeun data, sarta naon gawéna:

MEM> pakasaban> lajeng urang asup.

Dina panel hareup dipilih Comms Kaluaran lajeng asup.

Sokkia 1

Teras pilih pakasaban bisa dibikeun. Catetan yen lamun dipilih, muncul tinimbang jumlah titik direbut, ngarobah téks outNu hartina aya siap jadi dibikeun.

Sokkia 2

Naon kieu ieu ngan pilih pilihan OK, formatna SDR33Lajeng pesen nunjukkeun yén keur dibikeun, sarta jumlah titik dina prosés nembongan. Panon, ieu geus rengse nepika geus nyetél éta sambungan ti Prolink, anu dipedar di handap.

3. Konfigurasi Prolink

Proyek. Keur kitu, urang File> New Project, jeung napelkeun nami file anu bakal disimpen dina format nu SPP. Ieu bisa dibuka dina mangsa nu bakal datang, lamun urang tutup program jeung kudu balik deui ka proyék sarua. Hiji proyék anyar geus rengse unggal tugasMun teu ... na cacah kuring.

prolnk1

Sambungan. Ayeuna urang mencet ikon panarimaan, atawa kalayan Berkas> Kirim-nampi. Teras we ngundeur panel, dimana urang bakal nangtukeun sababaraha parameter baris némbongan:

prolink2

En setélanUrang bakal ngeset port ngagunakeun teh COM4, Laju pangiriman (baud laju) milih 1200, parity teu sahiji bae, Data bit 8 jeung ngeureunkeun bit 1. Hal ieu dilakukeun ngan sakali, sarta sakapeung maneh kudu nyobaan leuwih ti hiji port.ProLink 3

Kalawan tombol nyambungansambungan teh geus diuji, sarta lamun kapanggih, stasiun ditingali muncul kalawan nami:

Powerset SDR File.

Oge parobahan tombol nyambungan pilihan nu mutuskeun.

Mindahkeun. Sakali dipilih, ku tombol mindahkeun (puseur panah), nyaeta prolink4ngaktifkeun undeuran.

Panon, ulubiung kedah ngaktipkeun kiriman ti total stasiun, disebutkeun di ahir paragraf 2.

Tungtungna, éta handover pesen lengkep kedah némbongan. kabagjaan nu, sapi teu ngaruksak kabel.

Impor / Ékspor. Sajauh, naon kami geus dipigawé nyaéta pikeun ngirimkeun data set. Pikeun ngimpor panel, urang File> Impor, Pilih paket diundeur lajeng bisa ningali data atah.

prolink5

Naon asalna nyaéta pikeun ngékspor titik DXF. Pikeun éta file > ExoprtJeung titik alternatif kalawan annotations dipilih.

prolink6

37 balesan pikeun "Ngundeur total data stasiun"

  1. salah pregunta..se tiasa unggah data ka total stasiun Sokkia cx-105 ku bluetooh

  2. babaturan boga stasiun maple 822l dimana abdi tiasa ngundeur program pikeun estacion..gracias ieu

  3. Hello Selamat pagi:
    Kuring keur gawé bareng stasiun total nikon dtm 531 jeung Abdi teu tiasa meunang stasiun data ka pc abdi, abdi nganggap yén software nu ruksak, éta bakal mungkin pikeun mantuan kuring leungit data ka PC abdi. atawa anjeun bisa meunangkeun software anyar pikeun reinstall eta. hatur nuhun

  4. punten upami aya anu tiasa ngabantosan kuring sareng stasion sokkia nyetél 630rk masalah anu kuring gaduh nyaéta stasiun ieu disimpen pikeun waktos anu saé sareng dina waktos ngagunakeun layar henteu muncul gambar tina prisma atanapi kartu atanapi laser sanés tiasa Ngalakukeun henteu aya refleksi konci sft henteu ngajantenkeun pilihan ieu muncul anu aya kajadian anu lumangsung mangga kuring ngahargaan pisan hatur nuhun.

  5. Sayang abdi gaduh sokkia set550rx sareng nalika kuring nyandak puntso kalayan prisma kuring meunang laser tanpa kuring anu gaduh pilihan laser atanapi mumbul? Éta normal atanapi ngan ukur konfigurasi punten anu tiasa ngabantosan kuring bakal dihargaan pisan.

  6. Sobat di comment saméméhna anjeun mere solusi ngan boga q ngarobah tanggal, bisa jadi éta 2011 jeung cabut sincronisar waktu katempo na siap via internét

  7. Babaturan, kuring bakal nganuhunkeun upami anjeun tiasa ngirim pituduh gancang tina total stasiun sokkia kakuatan set 2000 pikeun ngalakukeun survey ku koordinat, Conto, taman, panduan, dimensi teras tingali éta dina layar, sabab kuring diunduh manual sareng henteu nyarioskeun nanaon . Hatur nuhun sateuacanna, kuring nyerat ti banten, San Juan de los Morros, Propinsi Guarico.

  8. Hello Lenin
    Hampura teu bisa ngabantu anjeun kalawan eta, sabab aturan situs ieu teu ngidinan sosialisasi ngeunaan eusi éta infringes hak cipta.

    Hiji salam.

  9. Sampurasun sadayana, kuring salam ka anjeun ti Guatemala ... anu pro-link atanapi topconlink sae pisan pikeun diunduh data tina total stasion, ayeuna urang nganggo sokkia 330r sareng stasiun séri X tapi prihatin kuring atanapi rada nyuhunkeun upami abdi tiasa Pas atanapi nyaritakeun kuring dimana handapeun peradaban 2013 tapi kalayan retakan kusabab éta mangrupikeun alat kuring, ayeuna kuring damel sareng peradaban 2008 tapi kuring parantos badé ngomean, punten ngantosan jawaban anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kuring dina email kuring ...

  10. Hatur nuhun solusi Koswara. Jigana bakal mangpaat, jeung poé dengekeun nanyakeun ngeunaan masalah ieu.

  11. Salam, pasti DATA ditembrakkeun ngan aneh sababaraha AND leungit, pikeun ngabenerkeun ieu tiasa ngalakukeun dua hal:
    1) Selapkeun sakaligus (kosong) dina unggal jejer data, ieu bakal jadi kosong AND FILA jeung data AND oge jeung ALL payil Anjeun
    2) Upami Anjeun gaduh data dina Excel (jeung ku kituna PASAS A txt) lajeng kudu nyelapkeun tanda ayat (asupkeun) di katuhu kode sél saterusna, SO pormat Anjeun kudu ogé:
    ID NEZ «ENTER» CODE (DENGAN DATA DI KAWASAN)

    ID Point identifier
    N - maréntahkeun OR koordinat Y
    E - ABSCISSA OR koordinat X
    Z - ngangkat O COTA
    Code - code OR pedaran
    Lebetkeun - ayat tanda O asupkeun

    DIA ADA PENTING HENTEUN UNTUK ENTER THE "ENTER" CUKAI, ING DENGAN KANGGURAN DI KELUAR, POSITIONING DIRI IN BARAT FORMULA AND KANGGO [ALT] + [ENTER], DENGAN MUNGKIN INGIN INGIN INGIN AYA KANGGO BUKU UNTUK KUMAHA DENGAN, DAWA INGIN INGIN UNTUK Txt AND READY FORMAT
    Miharep bakal mangpaat

  12. Kuring resep méakkeun data txt sdr pikeun esacion naon Kaula I lakukeun ku txt dipisahkeun ku tabualaciones tapi ProLink ukur nempokeun kuring nu nomer INPARES tur pasang teu digawe tapi euweuh urusan. lamun saha weruh dimana kasalahan ieu mangga mantuan !! 1

  13. Abdi hoyong terang dimana kuring tiasa nampi kabel tina total stasiun foif rts 538 saprak kabel éta leungit sareng kuring kedah ngaunduh data anu ngabantosan abdi

  14. Sokkia numbu program dieureunkeun di Dupi dianggo pikeun sarerea, tapi kapanggih solusi anu samentara pikeun ayeuna.

    Kudu reureuh tanggal komputer pikeun Januari atanapi Pébruari tur siap.

  15. AYA AKU TINDAKI KAHLUKAN »PERLU BUKU» DUKA SOKKIA?

  16. Abdi di kasulitan Abdi 530r sokkia September 1 widang na I teu boga sambungan kabel jeung Bluetooth leungitna data sabab sokkia link menta kuring jeung kuring teu bisa ningkatkeun. hatur nuhun

  17. pantun! kajadian nu teu ngabales ningkatkeun <, sakumaha urang ngomean link Sokkia? ku fa Abdi peryogi ya esolver ::

  18. Link sokkia I ogé dieureunkeun gawe na ceunah kudu ningkatkeun, sabab kuring ulah nepi ka ngajalankeun program ???

  19. Ieu ogé AMI kuring PASA

    Sokkia pamakéan mantuan link pikeun ngundeur titik abdi, tapi ayeuna teu ngalebetkeun program ceunah kudu ningkatkeun, sabab kuring ningkatkeun atawa ngajalankeun program

  20. Sokkia pamakéan mantuan link pikeun ngundeur titik abdi, tapi ayeuna teu ngalebetkeun program ceunah kudu ningkatkeun, sabab kuring ningkatkeun atawa ngajalankeun program

  21. roberto .... Modernisasikeun komputer tur carnalillo

  22. Kacuali file dibuka sakumaha dibaca wungkul, éta tiasa anjeun ngagaduhan dua kali, coba "simpen salaku" sareng simpen salaku dwg ku nami sanés. Éta kedahkeun anjeun ngarobih éta tanpa kasulitan.

  23. Hai good morning Teu heran lamun batur bisa urang candak panangan dijieun survéy topographic tur lulus data ti stasiun ka PC na sarta robah nepi format DXF tapi teu bisa dirobah dina AutoCAD tur mangrupakeun nu munggaran waktu nu realiso operasi ieu lamun batur bisa ngabantu kuring bakal ngahargaan eta ......

  24. Bebeneran kuring ngaleungitkeun data kuring. Kuring ngagaduhan prolink autocad 2011 sareng civilcad, tapi kuring henteu terang naon anu aya dina léngkah terakhir, kuring didamel makina kuring nyaéta angin 7 bakal ngagaduhan anu ningali?

  25. Éta gumantung kana naon jinis pakakas anu anjeun anggo. Kuring parantos dianggo Prokink kalayan hasil anu saé.

  26. salam sapertos ti Guate !!!!!!!

    Compa hoyong terang kumaha ngundeur leuwih sarébu titik tina total stasiun ka komputer Kuring maké program TextPad tapi teu ngidinan kuring pikeun ngundeur leuwih sarébu titik hoyong terang kumaha ngalakukeun atawa program anu ngagunakeun éta kawas lamun kuring tuh ni'mat nu Anjeun agradeceria !!!!!!!!!!

  27. Ogé teu muka payil, anjeun moal ningali data, atanapi ngan nembongan pesen nyebutkeun yen file teu bisa dibuka?

    Urang kedah ningali versi yen anu dihasilkeun, Anjeun bisa make Leres Témbongkeun pikeun ngarobah ka versi nu nuju ngagunakeun.

    Lamun bisa ngirim kuring conto dwg dihasilkeun

    redaktur (di) egeomates (titik) com

    lamun ningali kuring manggihan sababaraha alesan.

  28. pantun,

    Kuring nulis ku sabab Kami kalawan caina nepi ka beuheung-Na. Kuring diajar ngagunakeun total stasiun jeung ngolah data (transit-> topograph98-> autocad14) on PC a. Masalahna nyaeta AutoCAD teu dianggo dina win14 7 tur masang win XP (tim séjén) boh. laptop kuring boga win7 na autocad 2007 na mah aja Habre DXF atawa payil dwg nu dihasilkeun kalawan topograph (ptos, triangulation jeung kontur garis); teu ngalakukeun, Kuring geus diusahakeun sagalana kuring manggihan dina internét (anu bisa dipasang) jeung aya hal ... bakal aya sababaraha solusi pikeun ieu?, mangga meunang abdi sababaraha Rawa data (bisa dipercaya).

    Hatur nuhun.

  29. Kabel ngaleupaskeun sok ngaraos h ... sakit hirupna. Nalika palabuhan éta serial aranjeunna henteu masihan langkung seueur, sareng kuring nyangka Sokkia kedah nyayogikeun langkung tina hiji cara undeuran kalayan seueur pilihan ayeuna. (inféksi, bluetooth, kartu mémori, sareng anu sanés)

  30. program pikeun masang versi prolink 1.15

  31. Hello.

    Koméntar anjeun sareng "tutorials" parantos ngabantosan kuring terang operasi submetric GPSs sareng total stasion, ti saprak di universitas, nalika urang damel di topografi, kami ngan ukur nganggo anodolit éléktronik.

    Lamun henteu teuing nanya, bisa Anjeun masihan continuity kana masalah ngeunaan karya postprocessing ?? Kami bersyukur, sabab ayeuna Kuring pagawean maca karya postprocessing GPS na disada metot.

    Salam ti Guatemala.

    PS: Lamun sumping ka Guate méré sababaraha kursus bisa kuring terang, abdi bakal jadi kabetot pikeun ilubiung jeung preguntarteeeeeee loba hal, hahaha (email abdi pgsilvestre@gmail.com)

  32. Hears subjek ogé, sabtu minggu ieu heciendo a survey topographical ngeunaan Liabilities lingkungan (Fosas ngurangan sumur produksi runtah minyak), dina hal ieu ngadu beberesih nepi handapeun mékanisme bioremediasi, tapi kuring meunang sababaraha kasusah kaleungitan data kuring SOKKIA 630RK sakumaha anjeunna sempet dipigawé kalawan Sokkia Patalina, abdi dianjurkeun make ProLink tur nempo hal anyar keur kuring jeung naon atuh ngajelaskeun dina subjek fungsi kuring hal, ayeuna bakal luyu lamun hiji masalah titik impor sapertos ti 3d sipil atawa lahan autocad sakali geus diprosés data kalayan ProLink ieu diwangun, saperti aya dua cara nu Kami dina pangajaran, nya éta koordinat diukur ku sudut sarta jarak jeung titik sasaran sejen, Jigana nu bakal nulungan loba anu fans blog ieu.

  33. Kuring congratulate bebeneran bakal nulungan teuing Tangtu sorangan vien ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.