Boot CAD / program GIS komparatif

Ieu hiji latihan dina kondisi sarua, pikeun ngukur waktu nu diperlukeun pikeun ngamimitian program ti ngaklik ikon dugi waktos ieu ngajalankeun.

la_tortuga_y_la_liebre Pikeun babandingan, abdi dipaké hiji anu dimimitian dina kirang waktos, lajeng a (rounded) indikasi ngeunaan waktu ieu. Ieu teu dimaksudkeun ngagambar conclusions, sabab mesin abdi goréng téh beurat dimuat kalawan program, tapi kabeh nu diukur dina kaayaan anu sarua.

Windows XP Profesional, Intel Core duo 2 kalawan 2.19 1 GHz sarta GB RAM.

Pasti aya rinci husus nu menerkeun reureuh tina sababaraha tapi kuring ninggalkeun ka alat sorangan. ArcGIS na TatukGIS bakal geus hayang ninggalkeun kaluar kaasup tapi teu dipasang.

program

Waktu pikeun ngamimitian

kali ngamimitian laun

Kurang disebutkeun GIS 7x detik 8 1
Arc Témbongkeun 3.3 detik 10 kali 1.25
Microstation V8.5 detik 12 kali 1.5
Microstation Géografi V8.5 detik 18 kali 2
Microstation V8i detik 26 kali 3
Google Earth 5.1 detik 37 kali 5
GIS kuantum detik 43 kali 5
AutoCAD 2009 detik 44 kali 5
Bentley Peta V8i detik 66 kali 8
gvSIG 1.9 detik 72 kali 9
AutoDesk Sipil 3D 2008 detik 84 kali 10

Pendapat?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.