Boot CAD / program GIS komparatif

Ieu hiji latihan dina kondisi sarua, pikeun ngukur waktu nu diperlukeun pikeun ngamimitian program ti ngaklik ikon dugi waktos ieu ngajalankeun.

la_tortuga_y_la_liebre Pikeun tujuan ngabandingkeun, kuring parantos nganggo anu dimimitian dina waktos anu kirang, teras indikasi (buleud) kali dina hubungan ieu. Éta henteu dimaksadkeun narik kasimpulan, sabab mesin anu goréng kuring pisan dieusian ku program, tapi enya, éta sadayana diukur dina kaayaan anu sami.

Windows XP Profesional, Intel Core duo 2 kalawan 2.19 1 GHz sarta GB RAM.

Pasti aya detil khusus anu bakal menerkeun reureuh sababaraha, tapi kuring pasrahkeun ka anjeun bebas. Aranjeunna ditingalkeun tina ArcGIS sareng TatukGIS anu kuring hoyong kalebetkeun, tapi henteu dipasang.

program

Waktu pikeun ngamimitian

kali ngamimitian laun

Kurang disebutkeun GIS 7x detik 8 1
Arc Témbongkeun 3.3 detik 10 kali 1.25
Microstation V8.5 detik 12 kali 1.5
Microstation Géografi V8.5 detik 18 kali 2
Microstation V8i detik 26 kali 3
Google Earth 5.1 detik 37 kali 5
GIS kuantum detik 43 kali 5
AutoCAD 2009 detik 44 kali 5
Bentley Peta V8i detik 66 kali 8
gvSIG 1.9 detik 72 kali 9
AutoDesk Sipil 3D 2008 detik 84 kali 10

Pendapat?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.