AutoCAD Sipil 3D, titik impor ti salah database éksternal

Di posting urang tingali kumaha impor data ti hiji database éksternal, tapi urang kudu mikirkeun sababaraha aspék tambahan dina titik penanganan. Urang baris ngawangun dina conto nu brings a tutorial of 3D Sipil, ngagunakeun titik-1.dwg jeung payel points.mdb dina tungtungna kaciri dina Tumbu pikeun ngundeur éta.

Nyieun Pedaran kenop

Tujuan ieu nyetél sakumaha 3D Sipil cecekelan titik nu urang ngimpor, tempat aranjeunna bakal disimpen na handapeun naon kriteria bakal milih tina pangkalan data. Mun urang muka pangkalan data, da eta koordinat y, x, z tingali widang pedaran (DSC) ngandung tipe titik naon urang hoyong nyaeta mun bisa nyaring titik ieu.

3d sipil autocad

3d sipil autocad Kahiji urang buka file titik-1.dwg nu geus boga lapisan ngonpigurasi keur latihan ieu. Ayeuna di parabot spasi dina tab "setélan", pilih "déskripsi susunan Key" na ngalakukeun tombol katuhu sarta milih "anyar".

Ieu ngabuka panel dimana urang nempatkeun ngaran set, nu bakal masihan nami na pedaran.

Kuring maké salaku ngaran: ". Badai checkpoints" "Storm" na pedaran Teras we "nampi".

Ayeuna hayu urang nangtukeun kumaha anjeun bakal nanganan duanana 3D sipil nu filter pikeun ngimpor data pikeun milih lapisan tempat nu disimpen.

3d sipil autocad Dilegakeun set, ku ngaklik katuhu sarta milih "Edit kenop", nu ngamungkinkeun urang pikeun nempo sipat dina modeu lanskap.

Di dieu urang baris nambahan dua Konci, kahiji mun disebut balong *, didieu pilih Lapisan V-titik-STRM

jeung lianna MHST *, Anjeun ngarobah format badai MH dina kasus kadua, yen bakal hartosna yén ieu bakal labél kahijina tapi diamkan saja sakumaha $ *, supaya pedaran asalna lengkep jeung salawasna dina lapisan sarua.

Ieu bisa jadi tanda yén sagala titik anu pedaran dimimitian kalayan balong atawa MHST, dituturkeun ku karakter wae bakal kaasup di koleksi. Kedah tumut kana akun prosés ieu téh "bisi sénsitip" ngakibatkeun yen aya hal-sensitip.

3d sipil autocad

3d sipil autocadDina duanana kasus, boh gaya jeung gaya labél nu urang mareuman. dina urutan ngadalikeun di tingkat titik group, nu kumaha baris kami ngalakukeun salajengna.

Tungtungna urang pilih panah héjo di pojok katuhu pikeun ngahemat setélan.

2. Jieun Grup titik

3d sipil autocad Ayeuna kumaha kapentingan kami téh yén titik diimpor anu dikelompokkeun dina hal ieu luyu jeung hiji ciri aranjeunna gaduh na pangkalan data. Jang ngalampahkeun ieu, urang buka tab "prospector" na di grup titik do pilihan katuhu, pilih "anyar".

Hayu urang nyieun grup anu bakal nelepon "manholes badai" na bakal ninggalkeun titik gaya salaku Standar na labél munggaran. Mangka filter cocog (atah desc cocog) urang milih MHST *, ieu bakal nyieun sagala titik anjeun boga ieu 3d sipil autocaddina pedaran na maranéhna bakal buka group ieu.

Grup kadua bakal nelepon "Point ditahan" ninggalkeun salaku filter balong *, ninggalkeun Standar dina gaya jeung titik labél najan ieu bisa dipigawé sakali grup disebut "_all nunjuk".

Tangtu, lamun urang ningali tab pamundut Pangwangun némbongan yén kami geus dipilih di SQL, nu hartina batur anu mendominasi kode ieu bisa ngalakukeun hal anu leuwih kompléks.

3. database Impor titik

3d sipil autocad Hal hardest kami geus rengse, ayeuna lengkah saterusna nyaéta pikeun ngimpor aranjeunna.

Salawasna aya dina tab Prospector, pilih nunjuk kalayan tombol mouse katuhu sarta milih "Jieun".

Ieu deploys panel kalawan pilihan béda, dina hal ieu kami nganggo katuhu ekstrim impor titik. Sakali dipilih menta kami

3d sipil autocad

Urang kudu netelakeun yen dina format nu bisa milih pilihan séjén kayaning importing data dipisahkeun ku koma, spasi na bentuk beda titik urutan koordinat téks x, y, z

3d sipil autocad

Di dieu kami milih importation nyaeta ti hiji database éksternal lajeng pilih jalur tina pangkalan data. Handap alternatif unselected kénca, lajeng ok.

Hasil tungtung bisa ditampilkeun ku ngaklik katuhu dina "titik _all" na milih nu zoom pikeun nempo titik pinuh.

Ku bringing beurit ngaliwatan titik, ujung alat nembongkeun sipat titik, mertimbangkeun yén éta téh perlu katuhu-klik unggal grup titik terus pilih sipat, lamun ikon konéng kalawan titik exclamation kudu dipilih ningkatkeun pilihan.3d sipil autocad

Sangkan latihan tiasa didownload di dieu éta file dwg kalawan titik diimpor.

Bisi rék ngalakukeun deui, anjeun tiasa dihapus kabeh titik impor éta deui di handap léngkah dina latihan ieu ..

13 balesan pikeun "AutoCAD Sipil 3D, impor titik ti database éksternal"

  1. Abdi henteu tiasa ngimpor titik utama. dina sipil autod sareng grafik sareng ngajadikeun padet pikeun milari volume upami anjeun tiasa ngabantosan kuring

  2. Hola, que tal? Abdi tiasa nanya ka format tina database .mdb prakna. Hatur nuhun tur Wasalam.

  3. Hatur nuhun tutorial ka, ayeuna sakumaha Abdi ngimpor blok pikeun tetep di gambar kuring, nyaéta Acad darat kenop Anjeun siven impor block sakumaha tangkal stasiun kutub, tungtungna, ngahargaan kolaborasi di tema.si ieu tiasa sipil 3d do na naon prosedur ..

  4. Mangga upami ngajelaskeun kumaha ninggalkeun LABEL standar gaya, TOCA ku sabab iraha CONFUGURARLOS IMPORTO titik.

    Kuring gé jadi ngantosan Tip.

    Hatur nuhun sateuacanna

  5. g! Hatur nuhun pisan kanggo kontribusi anjeun. Eta geus pohara kapaké

  6. Nya, henteu aya ide naon anu bakal kajantenan. Bisa waé yén formatna sanés janten nomer tapi janten karakter, tapi sanés janten masalah.

  7. Hatur nuhun ILLUSTRATIVE APORTE

  8. hatur nuhun pikeun tutorial anu alus, tapi kuring boga gangguan lamun kuring ngalakukeun sagampil nalika importing titik tina database di Aksés ngabejaan kuring q moal atawa file bisa ruksak, hatur nuhun mantuan kuring lamun Kuring teu ngalakukeun nu salah

  9. Hatur nuhun pikeun aportes¡¡¡ ieu

  10. Teu perlu, nyatana eta Tanah Desktop inherits hal anu SoftDesk yén kudu aya database nu disimpen kriteria na bari aya hiji proyék kabuka ieu teu mungkin keur jalan.

    Dina sipil, sanajan bisa jadi pakait jeung database a dina peta bisa nyimpen fitur sapertos XML.

  11. Mimiti hatur nuhun pikeun ngajar anu anjeun pasihkeun dina halaman anjeun, sareng anu cangcaya anu sipil 3d teu sapertos desktop daratan henteu peryogi ngahubungkeun sareng proyék.

  12. Hatur nuhun Master, abdi dituluykeun kalayan pitulung ieu, sakumaha superfices pefil, jsb

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.