Rékayasa proyék kalawan AutoCAD 3D Sipil

autocad sipil download 3d Oneta salah sahiji sumber anu paling lengkep dina basa Spanyol anu kuring katingalina ngeunaan 3D Sipil, kuring nyarios deui ngaliwatan Forum Cartesia sarta sigana kuring anu sajaba na sumberdaya AUGI Ieu ampir cukup pikeun neuleuman 3D Sipil.

Eta geus diwanohkeun ku ApliCAD anu tétéla maranéhna gawé bareng dina tarjamah nu dokumen pinuh aranjeunna diwangun ku input ti Neus naros (Insinyur Geodesy nu Polytechnic University of Valencia). Pikeun meunang eta nu peryogi ngadaptar dina website ApliCADJeung geura a ngaran pamaké sarta sandi jeung nu bisa ngundeur teu ukur dokumen ieu tapi batur nu disadiakeun ku parusahaan ieu narima.

eusi nu ieu:

1.- Perkenalan mun Autocad 3D Sipil

Dina awal bahan fokus dijelaskeun Umum sakeudeung, lacks hiji induksi ka sakabéh dokumen anjeun bakal lantaran aya sigana jadi beunghar latihan jeung conto dipedar di alus Spanyol.

download 3d Manual autocad sipil

download 3d Manual autocad sipil 2.- Impor sarta manajemén file titik

bab ngawengku titik panempatan, Watesan Grup titik, ngedit jeung titik manajemén tabel.

modul parcelario 3.-.

bagian ieu nu manajemen plot ti objék AutoCAD, kitu ogé laporan wangunan arah buleud jeung gambar wewengkon.

4.- MDT Generation: Analisis pagunungan, lamping sarta watersheds.

download 3d Manual autocad sipilKreasi model rupa bumi digital, MDT, grid, timah, Contours, Breaklines, surfaces nanganan, peta lamping sarta raster draping bray dina modél digital.

5.- Desain Platform

Ieu propil surah sarta wangunan setting anu diatur.

download 3d Manual autocad sipillineups design 6.-

Desain geometric jalan, alignments, ngagambarkeun kurva horizontal

Generasi propil longitudinal 7.-

propil tatangkalan, ngagambarkeun kurva nangtung di jalan, bagian has,

8.- cross bagian Generation

cross bagian, garis sampling koridor

9.- koridor. Jenis sarta renda bagian.

bagian has jalan, bagian koridor, embankments, tampilan jalan jeung splices

download 3d Manual autocad sipil wangunan 10.-.

itungan kekembangan, cubing bagian cross, motong sarta eusian, sanyawaan jilid

Meunang laporan volume 11.-

download 3d Manual autocad sipilbahan nu Hal ieu dumasar kana manual dina basa Inggris 3D SipilCai mibanda sababaraha latihan sarupa anu brings nu Manual of 3D Sipil di Inggris, tapi geus lengkep diwangun ku ApliCAD ku pangajaran pisan ramah, anu workflows pohara alus anu sababaraha bab nerangkeun sakabeh proses prosedur ngarah panjang. Sajaba file anu dipaké pikeun ngalakonan latihan, ngan hébat.

37 balesan pikeun "Projects Téknik kalawan AutoCAD 3D Sipil"

  1. Hello na hatur nuhun kanggo informasi dina blog ieu. masalahna abdi anu ku nyieun koridor na acara cross bagian ulah muncul cornering lengkep contona lamun hiji bagian cross mangrupakeun kutang mana kurva horizontal mangrupakeun kaluaran salaku duplikat atawa naha aya dua bagian dina bagian ieu, ieu kajadian dina munggaran bagian mana kurva dimimitian mangka hareup disalurkeun langsung ka bagian penultimate tina kurva, ieu ogé geus duplicated lajeng diliwatan langsung ka bagian tina racta koridor. contona lamun bagian anu program unggal 20 méter di lempeng tur unggal 10 méter dina ngagambarkeun kurva sarta lamun kurva dimimitian dina kutang 1 + 820 bagian ieu nembongan tapi jadi gaduh panulisan di handap bakal 1 + 830, ieu teu némbongan, boh kursus salajengna mung bagian ahir kurva mucunghul contona 1 + 930 tapi ogé duplicated tapi teu bagian tukang anu mangrupa dina kurva mucunghul na disalurkeun langsung ka bagian on jalur, mangga wae nasihat kusabab kasalahan ieu séjén séjén 3d sipil I kapanggih nyobian pikeun neuleuman program ieu.

  2. Hello deui, dimana kuring narima hiji manual 3D Autocad Sipil dina basa Inggris.

  3. Teu gancang sobat kuring, kuring nyarankeun anjeun naroskeun dina panglawungan sapertos Cartesia sareng Gabriel Ortiz atanapi dina manual AutoCAD Map, margi kuring nyangka sanés henteu mungkin. Hanjakalna, kuring teu tiasa ngajawab leres pisan kusabab kuring henteu ngagaduhan program éta.

  4. badarat mangka anjeun moal bisa unggah peta langsung ka Google CAD.

  5. Kuring sakuduna, hanjakalna teu gaduh pilihan éta. Kuring ningali Civil3D 3008, dina Peta / Alat / Ékspor tapi teu gaduh pilihan pikeun ngirim ka kml, sigana aya plugin.

  6. Patarosan Autocad Peta boga pilihan nu? atawa ngan boga Bentley Peta.

  7. Anjeun kudu ekspor ka kml pikeun nempo poto eta sareng Google Earth

  8. Hai g! sakumaha abdi tiasa ngekspor file CAD ka format XML keur tampilan on Google sakumaha atuh keur Microstation.
    Kuring keur ngagunakeun AutoCad Peta sarta ékspor 2008 ngabejaan kuring yen ngadeteksi elemen 95 tapi teu ngahemat nanaon. happened'm lakukeun salah.
    hatur nuhun

  9. ngahormat abdi sobat atawa sorangan sempet gotten kuring barang éta.

  10. Muhun abdi dijieun lmbrt.g66 ngédit éta file mibanda parameter ieu
    Bagian # 1: id / Validasi / Asalna Data
    #
    # GcE_RAD (sumbu semimajor) Clarke 1866
    # GcP_RAD (sumbu semi-minor) Clarke 1866
    #

    gcPRJ_KNM: LM1SP
    gcZONE_KNM:
    gcGRP_KNM:
    gcPRJ_NM: SVL
    gcCOORDSYS: 16
    gcSHIFTMETHOD: 4 NAD27
    gcE_RAD: 6378206.40000000
    gcP_RAD: 6356583.80000000
    gcDELTA_X: -8.00000000
    gcDELTA_Y: 160.00000000
    gcDELTA_Z: 176.00000000
    gcROT_X: 0.00000000
    gcROT_Y: 0.00000000
    gcROT_Z: 0.00000000
    gcBWSCALE: 0.00000000
    gcGLOBORG_X: 0.00000000
    gcGLOBORG_Y: 0.00000000
    gcGLOBORG_Z: 0.00000000
    gcDGNMASUNIT_NM:
    gcSUBPERMAST: 0
    gcUORPERSUB: 0
    gcMASTNAME:
    gcSUBNAME:
    gcCS_KNM:
    gcDAT_NM: North Amérika Datum of 1927 (US48, AK, HI, sarta Kanada)
    gcELL_NM: Clarke - 1866
    gcSOURCE: setélan Dialog
    gcDESC_NM:
    #
    # -------------------------
    #
    # # Bagean 2: Henteu diturunkeun, Data Spésifik Koordinat Sistem
    #
    # -------------------------
    #
    gcORG_LNG: -89: 00: 00.0000
    gcORG_LAT: 13: 47: 03.500
    gcSCL_RED: 1.0000000
    gcMIN_LNG: 0: 00: 00.0000
    gcMIN_LAT: 0: 00: 00.0000
    gcMAX_LNG: 0: 00: 00.0000
    gcMAX_LAT: 0: 00: 00.0000
    gcMIN_X: 0.0000
    gcMIN_Y: 0.0000
    gcMAX_X: 0.0000
    gcMAX_Y: 0.0000
    gcPAPER_SCL: 1.00000000
    gcQUAD: 1
    gcX_OFF: 500000.0000
    gcY_OFF: 295809.1840
    gcUNIT_NM: METER
    gcDAT_KNM: NAD27
    gcELL_KNM: CLRK66
    # -------------------------
    gcPROTEK: 0

    Kuring gé coba sareng informasi anu rojongan hast dikirim kuring Bentley na I perhatikeun lamun abdi tiasa ngalakukeun eta.
    Gracias

  11. Hatur nuhun g! logreeeeeeeeeeeeee eta.
    sobat pohara rupa

  12. Bisa Anjeun pituduh kuring nu parameter bakal kudu ngaropéa sabab 100 méter kalér mah kudu mindahkeun peta kuring. eta bakal alus mun cobian ku informasi aranjeunna masihan anjeun ngadukung.
    Hatur nuhun.

  13. Leres, Geographics langkung gampang dina ieu bagian. Tanggapan dukungan sumping ka kuring, tapi jujur ​​éta satengah rumit.

  14. Kuring ampir geus kahontal hiji lag of 100 méter, tetep nyobian tapi tuh kalawan Geographic, sarta kuring henteu manggihan data peta Bentley.
    hatur nuhun ,,

  15. Muhun, deui topik anu ngaropea proyéksi dina:

    Abdi ningali yén dina Géograpi ieu langkung gampang, anjeun angkat ka Alat / koordinat sistem / sareng anjeun milih Master, teras Conic sareng lambert conformal conic. Sareng ti dinya anjeun tiasa ngarobih data sapertos anjeun pasang kana suratna. Dina hal kustomisasi, anjeun damel salinan file .g66 teras pilih "master / baca ASCII g66", dirobih deui sareng voila.

    Abdi henteu ningali cara anu aya dina Peta Bentley, kuring parantos ngadamel pamundut pikeun ngadukung, tapi ngan ukur pilihan anu sami anu kuring tingali nyaéta: Alat / geografis / pilih sistem koordinat, maka di dieu anjeun milih "ti pustaka" teras anjeun milari dina "digambarkeun" pustaka. Amérika Kalér, Conic Equantistant Amérika Kalér. Anu kuring teu ningali di dieu nyaéta cara ngédit éta.

    Jigana maneh kudu ngedit file walk: Anjeun buka alamat ieu:

    C: Payil programaBentleyGeospatialExtensioncoordinateparam

    di dieu anjeun milarian unjuran anu cocog, sareng anjeun damel salinan éta. Cék, pikir éta tiasa:

    lmbrt.g66

    Anjeun muka deui kalawan Notepad, sarta bakal muncul hal kawas:

    gcPRJ_KNM: LM
    gcZONE_KNM:
    gcGRP_KNM:
    gcPRJ_NM: Lambert Conformal Conic proyéksi
    gcCOORDSYS: 13
    gcSHIFTMETHOD: 6
    gcE_RAD: 6378137.00000000
    gcP_RAD: 6356752.31420000
    gcDELTA_X: 0.00000000
    gcDELTA_Y: 0.00000000
    gcDELTA_Z: 0.00000000
    gcROT_X: 0.00000000
    gcROT_Y: 0.00000000
    gcROT_Z: 0.00000000
    gcBWSCALE: 0.00000000
    gcGLOBORG_X: 0.00000000
    gcGLOBORG_Y: 0.00000000
    gcGLOBORG_Z: 0.00000000
    gcDGNMASUNIT_NM:
    gcMASTUNITS: 429496729
    gcSUBPERMAST: 10
    gcUORPERSUB: 1
    gcMASTNAME: m
    gcSUBNAME:
    gcCS_KNM:
    gcDAT_NM: Dunya Geodetic System of 1984
    gcELL_NM: Dunya Geodetic System of 1984
    gcSOURCE: GeoCoordinator Dialog
    gcDESC_NM:

    anjeun kedah adaptasi data, upami anjeun gaduh ragu ngeunaan naon maksudna, anjeun ngabantosan Peta Bentley, sareng anjeun milarian definisi masing-masing dina «ASCII System Keyword», anu anjeun milarian anu milari ku cara nempatkeun salah sahiji nami, éta bakal katingali.

    Sakali anjeun geus dijieun adjustment, eta beban:

    Puseurna / koordinat System / maca ASCII .g66

    Coba eta na hayu atuh nyaho lamun hal sapuluh halangan.

  16. Pasihan abdi kasempetan pikeun datangna deui ka peradaban, Aku on wisata.

  17. diperkirakeun jeung payel nu dikirim, abdi miharep kuring nandaan cara nyieun éta tata sarta exporting mun klm.
    pisan rupa. Jose

  18. kirimkeun atuh file pikeun nyimpen hiji panon

    redaktur (di) egeomates. com

  19. Kuring bisa ngirim data sarta program Anjeun bisa nyieun proyéksi kitu. mun kintun Anjeun bisa ngirim data atawa I masihan aranjeunna didieu di forum. pisan bersyukur.

  20. Hatur nuhun Jigana mah boga data nu nyebut eta, abdi bakal butuh pitulung anjeun pikeun nyieun proyéksi nu nyebut eta, éta tempat kuring musna.

  21. Anjeun kudu meunang data ti datum nu disaluyukeun lokal, dina kaayaan kawas éta, abdi nebak ka wétan palsu na offset nilai nu robah.
    Anjeun lajeng bakal nyieun proyéksi jeung setelan, teras napelkeun proyéksi ieu lajeng ngekspor ka kml.

  22. Hatur nuhun di forum sejen hayu perhatian kieu; Hai g!, Anjeun prune mantuan kuring ngekspor file ka kml, coba ngalakukeun hal eta ku cara ngarobah sistem koordinat kalawan Bentley Peta tapi di nagara kuring Él Salvador aya dina kuadran 16 tapi kumaha leutik, gawé bareng division tina quadrants sorangan, sakumaha abdi tiasa ngalakukeun dina hal ieu alatan kuring turun lamun exporting file di sagara Pasifik salaku kilométer satengah di kidul. hatur nuhun

  23. bahan autocad sipil 3d 2009 pisan alus, éta bakal mungkin pikeun meunangkeun 2010.
    hatur nuhun

  24. Taya download link funcionaa !!!!! aranjeunna tiasa ngalereskeun ??? _ Hatur nuhun.

  25. bahan nu kakeunaan nyaéta mantuan pikeun maranéhanana anu dianggo kalayan program disiapkeun kacida alusna jeung latihan praktis. Hatur nuhun. Gening nepi ka ApliCAD. jeung anjeun egeomates méré pangaweruh ngeunaan hiji manual sapertos hébat.

  26. Hatur nuhun, hatur nuhun kanggo manual, jadi ngabayangkeun kumaha lila urang ahorrran pikeun neuleuman program ieu.

  27. Teu terang kumaha carana hatur bantuan maranéhna masihan ka kontribusi ieu !!!

  28. Hatur nuhun pisan, informasi nyaéta invaluable. agradeceria bakal nyebarkeun item warta leuwih lengkep patali.
    Atte. Pablo Hass
    Guatemala

  29. Hatur nuhun kana klarifikasi Vicente, kuring parantos ngabandingkeun, sareng aya sababaraha kamiripan dina latihan anu disarengan ku tutorial Civil3D, tapi dina pangaruh, éta mangrupikeun tugas anu saé parantos dilakukeun. Abdi parantos ngajelaskeun klarifikasi dina kiriman.

    Salam jeung ucapan salamet

  30. Ngaran abdi Vicente Alarcon sarta Kami teh Dtor. Departemen. GIS tur rékayasa ApliCAD sipil. Kami delighted yén kami geus dimekarkeun dokuméntasi ieu bakal mangpaat. Kuring ngan hayang nyieun hiji komentar kana presentasi tina haceis buku. manual ieu teu adaptasi nunguna tina basa Inggris, sabalikna geus ditulis sagemblengna ku salah sahiji insinyur aplikasi kami: Neus naros (Geodesy Insinyur ti Polytechnic University of Valencia).
    Ku jalan kitu, lamun museurkeun jejer GIS ogé kuring ngajak anjeun link web urang pikeun ngundeur Manual Project GIS kalawan Autocad Peta, Rafael Serrano na Vicente Alarcon.
    Salam ka sadaya.

  31. Hello dimana abdi tiasa manual anu? Hatur nuhun !!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.