XYZtoCAD, koordinat gawé kalawan AutoCAD

AutoCAD nyalira teu mawa loba fitur pikeun ngatur atawa nyieun tabel koordinat tina titik. 3D sipil teu, tapi versi dasar henteu, sarta jadi lamun urang buka dianggo koordinat dihasilkeun ku lengkep, GPS atanapi ngalakukeun stasiun stakeout kedah Resort ka macros watered aya.

Tapi XYZtoCAD sanes a makro basajan, éta alat diwangun dina karya logika, kalawan hiji pilihan pikeun ngamutahirkeun online. Naon kajadian éta jalma bisa jadi bébas underestimate poténsi maranéhanana, dina kali ieu opensource anu masih hadé batan posisi brand éta waragad.

install XYZtoCAD

The programacionautocad.com laksana ka handap, lajeng ngalir tur wizard kieu. Dina tungtungna menta urang tentang kumaha urang ngaktipkeun instalasi AutoCAD. Dina sababaraha kasus, hambalan ahir henteu lumangsung, sarta biasana ku gaduh lisénsi goréng instantiated dina Sistim log -atawa diajakan, rék nelepon-

autocad xyztocad 2012

Ngabalukarkeun masalah lamun instalasi, babaturan CADnet geus ngusulkeun di handap:

1. AutoCAD kabuka

2. Ketik di garis paréntah: netload lajeng anjeun ngasupkeun

AutoCAD 2010 -2011 Anjeun milih file

c: \ cadnet \ xyztocad \ aplikasi \ R18 \ xyztocad.dll

2007-2008 pikeun AutoCAD -2009 Anjeun milih file

c: \ cadnet \ xyztocad \ aplikasi \ R17 \ xyztocad.dll

Salaku urang tingali, alat ieu dijalankeun dina versi ti 2007 mun 2011 AutoCAD jeung keur diwangun kalayan .NET bisa mertimbangkeun nu ogé ngajalankeun on AutoCAD 2012 dina sababaraha bulan bakal dileupaskeun.

Kuring butuh kasempetan ieu ngabejaan Anjeun yen Anjeun tiasa ngundeur haratis AutoCAD 2012 tina link ieuPikeun ayeuna mah di nguji béta ku tungtung, Anjeun ngan kudu ngadaptar.

Aktipkeun menu nu XYZtoCAD

autocad xyztocad 2012 Sakali dipasang, éta diaktipkeun dina garis paréntah ku cara nuliskeun

zxc

Iraha asupkeun, Anjeun kudu muncul dina bar luhureun hiji menu anyar ditémbongkeun saperti dina gambar.

Mun urang hayang aya deui tingali menu, quenched kalayan paréntah

zxdel

Ieu dipikaresep install versi anyar geus aya, Anjeun bisa diropéa migunakeun paréntah

zxu

autocad xyztocad 2012 Excel Impor titik

Dina aplikasi ieu hancana keajaiban dina panel tunggal. file txt dipilih, anu urutan nu data anu, lamun rék nempatkeun titik atawa blok. Ukuran titik, lapisan tempat anu disimpen sarta siap.

hormat kuring keur CADnet.es babaturan kalawan kaulinan ieu aranjeunna geus raffled.

Aya tombol nu aya teu sigana resep ningali data anu ngamungkinkeun pre visualizing tabél keur diimpor. Ogé pilihan tina milih titik format tina hiji hiji aya.

Sarta sakaligus nu gaduh titik digambar, tombol a diaktipkeun keur ngahasilkeun tabél. Merlukeun ngabejaan Anjeun lokasi belah kénca juru luhur, narima gaya tabel dibangkitkeun sababaraha bisi aranjeunna loba (100 titik per kaca) jeung klik dibangkitkeun méja kaasup ID teh, easting, northing, élévasi sarta sudut titik salajengna. Gede pikeun stakeout, sanajan kuring boga reservations kuring ngeunaan usefulness tina sudut data sapertos.

autocad xyztocad 2012

Ékspor titik mun txt

autocad xyztocad 2012 Sabalikna, éta sami. Anjeun tiasa dipilih ti blok atawa titik-titik, ti lapisan atawa seleksi badan. Satuluyna anjeun perlu ngabejaan manehna kumaha urang rék daptar, sajumlah tempat decimal, di mana file txt disimpen na siap.

Yakin, hiji file txt bisa dibuka jeung Excel, euweuh tapi teu ti browser, tapi ngasupkeun Excel sarta milih kabeh payel. Lajeng wizard dina miheulaan maneh step by step nepika dipintonkeun sakumaha méja. Kawas méja bisa disimpen salaku koma-dipisahkeun atawa tab, jeung perawatan nu dina lambaran mimiti sarta teu mibanda sél dihijikeun kapayun hal téks sedeng langka.

Kuring ieu struck ku tombol pikeun ngeureunkeun prosés, aksi bisa jadi diperlukeun lamun eta bakal bisa dipaké jeung jumlah anu kacida gedéna titik atanapi lamun hangs rutin.

Muhun, aya éta. Tina pangalusna Kuring geus kasampak dina aplikasi haratis pikeun surveying maké AutoCAD.

Di dieu anjeun bisa nempo hiji video diunggah dina Youtube jalan.

8 balesan pikeun "XYZtoCAD, koordinat gawé kalawan AutoCAD"

  1. Kuring geus dipasang AutoCAD Sipil 3D 2013, abdi dituturkeun tutorial tapi teu meunang hasil anu alus. Kuring agradeceríia ngawartosan kumaha abdi tiasa ngadamel XyzToCad ka jalan. hatur nuhun

  2. alus malem
    Program unggulan kartu sae pisan mangrupakeun pakakas mangpaat pisan, tapi kuring boga masalah jeung blok Sababaraha hoyong ekspor AND atribut kuring narima kasalahan ieu argumen dieusian éta kaluar tina lingkup nilai valid, sakumaha bisa ngalereskeun ieu
    Hatur nuhun sumbangan

  3. Hello babaturan / saperti

    Ayeuna tiasa ngundeur versi anyar tina XyzToCad v.2a

    Daptar perbaikan

    01-aplikasi ékspor data ka file Excel, .txt, .xml, .html.

    02-aplikasi impor data ti file di Excel atanapi Txt.

    03-Anjeun teu kedah geus Excel dipasang dina mesin pamaké.

    04-Ékspor sadayana blok kalawan daptar nya ku atribut.

    05-Impor ngamungkinkeun gede núnero atribut (ID, pedaran, Z, jsb ..)

    06-Laporan Skala Lapang Pilihan Blok.

    07-Genera Table staking jeung blok gambar.

    + info

    http://www.programacionautocad.com/pXyztocad.aspx

    http://www.blog.programacionautocad.com/post/Exportar-Coordenadas-Excel-Autocad-Importar-Exportar-Coordenadas.aspx

    + Pidio XyztoCad v.2a

    http://www.youtube.com/user/CadNet2010#p/c/29DEE2AD079FA88D

    salam

  4. Kacida. Hatur nuhun kanggo klarifikasi ngeunaan pamasangan.

    Jigana kontribusi gede perbaikan hareup.

    Éta moal janten goréng upami aranjeunna dianggap pilihan ngawangun poligonal. Éta hartosna nambihan paréntah parawatan, anu nyiptakeun polyline dina tatanan titik. Anu peryogi pisan karasa, sanaos éta henteu dilarapkeun nalika naon anjeun gaduh mangrupikeun awan tina titik internal tapi enya, dina panggunaan anu bakal masihan sababaraha jalma pikeun aplikasi ieu pikeun ngagambar perimeter tina hiji poligonal.

  5. halo

    Mun aya masalah jeung wizard instalasi, Anjeun sacara manual bisa migawé di pos hareup dituduhkeun salaku

    http://www.blog.programacionautocad.com/post/Exportar-Coordenadas-Excel-Autocad-Importar-Exportar-Coordenadas.aspx

    Ngeunaan Manglé, dina tabél diatur kaluar titik, éta leres
    nu perlu, data nu geus sah pikeun blok. (Hal ieu dirobah dina versi hareup).

    Ngeunaan kamajuan pikeun versi hareup nyaéta kieu.

    data -Import tina lambaran Excel langsung (tanpa kudu geus Excel dipasang dina komputer)

    -export mun Excel na HTML

    formulir -Improved Data Impor.

    Salam na hatur nuhun !!! ku artikel.

    CADnet

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.