Geoinformatics 1: Jauh sensing

Jauh sensing na Geoinformatics langkung Geoinformatics asalna édisi mimiti 2010, ku tekenan kuat dina sensing jauh. Bari sataun nyaeta ngora, sigana yen edisi kahareup bakal mertahankeun garis ieu, waktos ieu kaasup dua tina panggedena sektor non-gratis: ERDAS na ENVI.

Lamun hal anu kawas kuring Kuring nebak, dina edisi nu bakal datang bakal nyieun parabot révisi, dina subyek sensing tema jauh yen sektor bébas aya alusna maju. Jigana nganggap perpustakaan SEXTANTE di handapeun pendekatan integrasi jeung parabot pamakéan bébas (gvSIG, uDig, Jukut, jsb)

Kuring nganjurkeun maca, didieu kuring nyimpulkeun aranjeunna sababaraha tips:

Sabot sensing jauh jeung GIS téh.

Ieu wawancara metot kalawan Rolf Schaeppi, Wapres Operasi Éropa ITT urang. Wawancara anu dilakukeun ku Eric Van Rees dirina, anu mimitina nyaéta panggero pikeun sajarah ringkes ENVI, tapi sabab mindahkeun jejer nu ditutupan patarosan sapertos:

  • integrasi ENVI EX kalawan ArcGIS nu facilitates interaksi antara dua peron bisa ngamangpaatkeun specialties tanpa kaleungitan hal sapanjang jalan, sabab gaya jeung simbol.

Lajeng tutup kalayan view na antara GIS na Jauh sensing, jejer anu laun geus merging, mun extent anu gambar geus datang ka boga resolusi luhur.

Jauh sensing na Geoinformatics langkung ERDAS, dina naon nunjuk anjeun 2010.

wawancara Mladen Stojic urang, Erdas Marketing dumasar kana tren nu keur dianggap dina bisnis eta produk ieu geus diposisikan kacida alusna.

Diantara isu, nu 5D disebutkeun kriteria nu sistem tohan, kaasup X, Y, Z ilahar ditarima, ditambahkeun waktos tur data pakait. Lajeng ngan leuwih bla, bla kalawan manajemén data siklus di na digital Bumi.

wawancara janten beurat saeutik, sabab sababaraha patarosan pisan lega tapi teu meunang hiji deui kaluar tina naon maranéhna tempo standar sarta pendekatan awan.

jejer lianna.

Jack Dangermond terus hasil wawancara ngeunaan salah sahiji murid na teh édisi saméméhnaTalks ngeunaan Geodiseño sarta kudu mikir ngeunaan georeferencing unggal waktos urang nuju bade ngalakukeun hal. Sae pisan mang 2011 masalah mun urang boga entertained, sakumaha konsép BIM keur dianggap tiap dinten jeung prioritas pangluhurna, sarta genius tina lampu ieu promotes eta kalawan tekenan ieu alus keur sarerea.

Pikeun ditempo naha maranéhna tingal kumaha nyebutkeun umum, atanapi gagasan na standar dumasar kana "ngalakukeun salaku ESRI"Tapi kuring teu ngabejaan aranjeunna kumaha gawéna.

Aya artikel pisan topics on sistem pemetaan mobile, pisan fashionable lately, sababaraha acara, kayaning Internasional Kongrés of Surveyors Gbr-2010, sarta ngabuburit HDS ngan diliwatan ogé kaasup. Iklan: saréat, didieu aya sampel.

Jauh sensing na Geoinformatics langkung

View Post

Hiji Balesan to "Geoinformatics 1: Jauh sensing"

  1. Ieu waktu, sobat, mencionaras, upami anjeun hoyong askance, kecap Jauh sensing ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.