GPS Mobile Mapper 6, data postprocessing

Sababaraha poé katukang urang nempo tur newak data Mobile Mapper kalawan 6, ayeuna hayu urang coba mun ngalakukeun postprocessing. Ieu merlukeun sanggeus dipasang dina Mapper Kantor Mobile, dina hal ieu kuring keur ngagunakeun versi nu asalna 2.0 di purchasing parabot.

Ngundeur data.

Cara paling praktis pikeun ieu nganggo Prolink, sanajan data keur disimpen di memori éksternal, beuki hanca meunang kaluar kartu SD sarta nyandak éta payil ti dinya.

mapper postprocessing kantor mobile

Muka Data mun Mobile Mapper Kantor.

Saméméhna dipedar pungsionalitas format béda, sadaya data anu diteundeun dina .shp tapi file .map aya peti lapisan, jadi lamun payil kana folder sarua turun, muka .map urang bakal mun boga lapisan nu kungsi nyetél. (Ku kituna salaku teu a .gvp gvSIG)

mapper postprocessing kantor mobile Pikeun muka éta Mapper Kantor Mobile, geus dipilih ti tombol biru.

Mun anjeun teu hoyong undeur proyék, Anjeun bisa nyieun nu anyar jeung "anyar"Terus muka éta lapisan.

mapper postprocessing kantor mobile

Saperti katempo dina bagan di luhur, dina jandela kénca anjeun bisa mareuman atanapi dina lapisan .shp, bari mun katuhu kuring bisa ngarobah kapamilikan atawa eusian garis warna.

data Postprocessing.

mapper postprocessing kantor mobilePikeun muka data postprocesartombol anu dipaké Tambahkeun data atah JauhKalawan nu bisa milih .grw nu disimpen data GPS. Ieu nu reflected di handap panel, boh waktu awal jeung tungtung.

Pikeun muka data rujukan, tombol hareup, nu ngamungkinkeun dina hiji sisi, unggah data sadia sakumaha dipaké:

  • format data atah Ashtech (b *. *)
  • data atah RINEX

Pilihan séjén nyaéta pikeun ngundeur data ti web, lamun gaduh sambungan Internet. Di dieu anjeun bisa nyetél sababaraha stasiun atawa ogé kilométer sabudeureun; lajeng Sistim dimimitian neangan stasion nu gaduh data disadiakeun pikeun maranéhanana jam nalika urang direbut informasi.

Aya anjeunna mana, pilari di ftp tina RINEX data CORS NOAA jelas yen mahluk di Amérika atawa Spanyol bakal ngalakukeun keajaiban, sabab boga stasiun pangcaketna porsi informasi dina Internet.

mapper postprocessing kantor mobile

Tempo cara masihan stasiun pilihan tina 7 kuring IGS server nangtukeun Tasikmalaya Salvador, abdi nebak éta nu CNR mun 168 kilométer. dua server di Guatemala na dua ogé muncul dina Nikaragua, jeung bédana yen jalma anu 242 na 368 kilométer. Kabéh 30 nyokot data unggal detik, eta jelas yén euweuh jarak ieu bisa ditarima pikeun digawé serius, a ngadeukeutan data base anu diperlukeun.

mapper postprocessing kantor mobile

Sakali anjeun milih nu bakal diundeur, teras pilih eta na mencet tombol download. Aya bisa ditempo salaku data Kala cocok sakali ieu dipigawé ngan pikeun mencet tombol ngamimitian prosésTur ngadagoan tungtung perlakuan.

mapper postprocessing kantor mobile

Accuracies.

Tempo conto ieu parkir hiji diukur opat kali, anu garis biru pakait jeung survey maké jacks unggal 1 kadua. Triangles pakait jeung inpormasi sabenerna, dicandak ku alat-alat presisi millimetric Promark, katuhu dina periode waktu nu sarua.

mapper postprocessing kantor mobile

Nalika ngajalankeun postprocessing, tingali kumaha kajadian, koreksi ieu nyaluyukeun objek disimpen di lapisan GIS, atawa file bentuk, modifying data geometri na, tapi teu data tabular maranéhna diteundeun dina dbf nu.

Éta metot yén jarak relatif tanpa postprocessing walk dina waktu kurang ti metro, upami dicokot dina kali sarua. Tapi éta kasalahan mutlak antara 3 na 5 anda méter, nalika nyieun postprocessing ieu ragrag di handap méter.

mapper postprocessing kantor mobile

Lumayan pikeun tim anu walks turun AS $ 1,500 (The Mobile Mapper 6) The conto kadua dicokot ti hiji latihan discharged Kaca Magellan. Klarifikasi, pas télépon dibeuli mangrupa komputer ieu, anjeun kudu ménta postprocessing nu diaktipkeun, mangka mayar nyalira.

76 balesan pikeun "GPS Mobile Mapper 6, data postprocessing"

  1. mənim adım Polandadan olan monika lezka. Kredit almağımda kömək edən cənab muller Philipə təşəkkür edirəm. Artıq üç aydır ki, borclarımı ödəmək üçün kiridit axtarıram. Görüşdüyüm hər kəs aldadıldı və nəhayət cənab mullerlə tanış buah qədər pulumu götürdülər. 20 min dollar kiridit kiridit bilərdi. O da sizə kömək edə bilər. Bir neçə həmkarımın da köməyinə çatdı. Maddi yardıma ehtiyacınız varsa, xahiş edirəm şirkətinə e-poçt göndərin: (muller_philip@aol.com) Düşünürəm ki, atanapi sizə kömək edə bilər. Mənə kömək etdiyi üçün kömək üçün onunla əlaqə saxlayın. Mənə qarşı xoş niyyətini yaymaqla bunu etdiyimi bilmir, amma aldatmacalardan yaxa qurtara biləcəyimə, təqlid edənlərdən ehtiyatlanmağıma və düzgün kredit şirkəti ilə ərıı Budur, qanuni və vicdanlı bir şəxsi borc istəyənlərə həvəsləndirici sözləri.

  2. Babaturan kuring, sobat Mobile Mapper mobile abdi teu ngagaduhan "MobileMapper Lapang", sabab salah sahiji batur sapagawean kuring tétéla ngaleungitkeun parangkat lunak tina alat éta. Dina hal ieu kuring bisa ngalakukeun supaya tim kuring ngarékam koordinat sareng ngabentuk poligon.

  3. hi bisa mantuan sakumaha pikeun ngonpigurasikeun abdi koordinat pesawat MM6

  4. pantun bisa nulungan kuring salaku I diatur MM6 kuring keur koordinat UTM sarta pikeun nembongkeun peta

  5. sobat dinten alus, anjeunna téh jenis cukup pikeun mantuan kuring jeung postprocessing of a promark 200 ??
    sabab payil nu dihasilkeun téh .csv jeung Abdi teu tiasa nganggo solusi GNSS ...

  6. Patarosan:
    Ieu data anjeun direbut ku mampper mobile 6?
    data ieu teu kaci pos-olahan, nurutkeun ngartos lantaran alat anu teu dicandak ku nu postprocessing merlukeun atah.

  7. Hai wilujeng énjing Kuring keur ngalakukeun postprocessing ku ngundeur file dina format rimex tina internet sareng nalika kuring ngetikkeun aranjeunna dina program maper mobile kuring, 6 nyarioskeun ka kuring: «nalika ngolah file GRW, henteu ngagaduhan vektor anu cocog sareng file bentuk peta» sanaos kuring Pita waktos cocog.
    Patarosan anu sanésna nyaéta nalika kuring ngagunakeun program 6 maper mobile kuring, sareng kuring nyarios "nambihan data referensi atah" upami kuring tiasa ngarobih stasiun anu katingali ku kuring sacara standar ku ngaklik "tina wéb".
    Hatur nuhun pisan.

  8. Ieu henteu gampang uninga. Mimitian ku pariksa tanggalna alat parantos sareng tanggal PC

  9. cuti MM10 kuring teu manggihan dadasar pikeun pos-processing.
    The MM ofice, nurunkeun .map payil, ngundeur file atah tapi teu bisa manggihan basa.
    Naon bisa jadi masalah?

  10. Hello Dina kota kuring perlu sangkan sensus tangkal urban di sensus ieu nyieun tabel pikeun tiap item individu kalawan 47, diantara nu aya. gambar (poto), georeferenciacion, jangkungna, jeung nu lianna nu karakter leuweung, nu instrumen bisa nyarankeun kuring keur proyék ieu, éta jelas yen informasi ieu bakal dipasang dina gambar satelit. hatur nuhun kanggo reply Anjeun.

  11. Hai Darío. Salam ka Kolombia.
    A Map Mapper 10 Mobile tanpa postprocessing sapertos panyungsi, kalayan precision sakitar 2 méter. Kalayan antena anjeun moal perbaikan.

    Sumuhun, anjeun tiasa nganggo basa Promark 3, sarta kalawan postprocesar ieu MM10 data.
    Abdi teu bisa ngabejaan lamun kalawan accuracies this'd hadé, dina pamanggih kuring aya, anu accuracies anu sarimbag tapi Promark3 Mobile Mapper 100.

    Éta gumantung kana kapentingan anjeun, sanés antena MM10 + kuring bakal nyarankeun anjeun milarian Mobile Mapper 100, anu ngahasilkeun kabeneran sahandapeun séntiméter 50 tanpa postprocessing sabab parantos ngalaksanakeun antena kaasup kana internal. Kalayan postprocessing anjeun nuju ampir akurasi.

    Kuring nebak Anjeun nempo artikel ieu, tapi kuring bakal inuman.

    http://geofumadas.com/mobile-mapper-10-primera-impresin/

  12. G. wengi alus pikeun nyieun A leutik Konsultasi sakali disarankan kuring meuli alus pikeun ngahontal PROMARK 3 informasi (GPS tadi ngan hiji POST AND kana basa sareng 😯 KMS) Jadi kuring tuh na ngahontal hasil anu alus dina survey MY. Da kumaha atuh meuli MM LEI 10 AND DO postprocessing kalawan MY Base PROMARK 3? Kuring hayang nyepetkeun MY dianggo (kalawan PROMARK 3 kudu titik minimal 2,5 menit) oge teu boga gangguan kalayan kabel (A panyiksaan IF kaganggu) Kuring meunangkeun informasi sami sareng MM 10 TANPA éksternal anteneu sarta delaying gawena kurang waktu titik? AND lakukeun ku PM 3 postprocessing? Hatur nuhun kerjasama Anjeun.

  13. kumaha maranéhna bisa ngabantu atuh nyandak data lapangan pikeun postprocessing lajeng dina data RINEX pikeun ngolah pos Abdi teu tiasa mess kalayan lapisan bisa ngakibatkeun abdi ka ngajelaskeun kumaha eta geus rengse nuhun

  14. Kota pangdeukeutna ka stasiun Guanajuato nyaeta Universitas Guanajuato, di handap mangrupa 144 km ti INEGI Aguascalientes

    program nu nutup nalika anjeun ngamuat koropak pikeun versi Windows anjeun gaduh lamun ngarobah langsung Vista, 7 ngalir mode kasaluyuan Windows.

    Hiji-hijina jalan pikeun ngukur jarak dina mobilemmaper nyaéta nangtung dina salah sahiji poin anu nyusun garis sareng naroskeun anjeunna "angkat" ka tempat sanés anu ku urang hoyong terang jarakna. Éta henteu gaduh mode ODOMETER.

    Pikeun ngabasmi jalur, tuluy ngagambar garis tur éta anjeun jalur na Sigana di google ku kanyataan basajan diékspor dina format KML

  15. sakumaha abdi tiasa ngabasmi ruteu kalawan 6 mapper mobile.
    -to bisa make peta google, abdi téh necesrio yén GPS disambungkeun ka internet?

  16. Simkuring teu ngarti sual anjeun, lamun ngajelaskeun hadé ...

  17. lamun batur bisa ngawartosan digawekeun ku peta, program kedah install disk jeung masang program dina em mapper mobile. tapi coba mun nganggo peta teu némbongan.

    Wasalam

  18. Alludarme bisa salam kalawan mobile mapper 6 tukang Kumaha Anjeun nyetél mesin anjeun ukur lla méteran nu ukur méré kuring coordenas na nesesito ulisar metoda odometro graisas

  19. HI, naha hoyong undeur kasar program DATA méré kasalahan pos-processing na quits?

  20. Salaku abdi tiasa nedunan pos-processing dumasar kana data disadiakeun ku RGNA of Mexico.

  21. Salam hayang hiji mamang nu bakal mupus kuring ieu.
    Kuring lokasi aya dina Guanajuato, Méksiko, geus dilakukeun survéy jeung mapper mobile 6 masalah éta postprocessing nu coba pikeun manggihan stasion caket dieu di web tur anu ngeunaan 300 km ti pangcaketna kumaha oge dina ramatloka tina RGNA tina data INEGI ti unggal stasiun di nagara nu keur disadiakeun na coba ngagunakeun data ieu di software postprocessing ngabejaan kuring yén format file, abdi kedah ngalakukeun dina hal ieu ngagunakeun data RGNA henteu dipikawanoh? Tur abdi tiasa numbu ieu sarua jeung survey abdi?
    o Kudu nampung format file diundeur jeung RGNA?

    Wasalam

  22. Patarosan anu alus.
    Teu saha boga jawaban perkiraan?

  23. Salam, hatur nuhun pikeun babagi inpormasi ieu ...

    Kuring boga pamundut di MM nalika kuring nyieun pakasaban anyar

    Kuring meunang pilihan 2 salah ieu bisa dipake saperti peta jeung lianna salaku dxf

    Via informasi peta dikumpulkeun teu masihan kuring élévasi,
    tapi lamun format DXF,

    Salaku I ngartos kitu maca bahan ieu dina proses pos ukur lumaku pikeun format peta?

    Abdi tiasa data ti ngangkat file peta?

    Jeung cobaan exporting data DXF ti mapper global teu masihan kuring inpo ieu (z)

    Jadi akurasi kuring ngan bakal yen maledog kuring ngagunakeun anteneu panarima lamun pagawean kuring initializes salaku dxf.

    Hatur nuhun pikeun komentar Anjeun sateuacanna.

  24. MobileMapper 10 henteu tiasa dasar. Tapi éta tiasa janten rover, data anu disimpen ku MM10 mangrupikeun format pormat, dikandung dina file .map anu nyauran salaku rujukan; ieu diunduh sareng ditundingkeun ngeunaan jalma anu dicandak ku MobileMapper 100, Promark atanapi anu di luhur.

    GPS data anu dumasar nyokot format baku (.grw)

    apdet panganyarna Kantor mobile Mapper jeung ngarojong data postprocesar ti MM10

  25. MM10 fungsi minangka dasarna?
    file salaku lemah sareng nu extención keur tim Rovert sangkan prosés pos?

  26. Kuring geus henteu progam séjén dipasang
    The port program GPS nyaeta COM0
    port hardware COM1

  27. Kuring naros, naha anjeun gaduh program aksés Gps anu sanés sapertos MobileMapping atanapi ArcPad dipasang? Kumaha uji upami masalah umum

    port anu ngonpigurasi?
    Anjeun teu boga pilihan Nyetél hiji alat éksternal?

  28. Don egeomates bisa nulungan kuring kalayan hal punten.
    Kuring ngagaduhan MM6. Kuring ngagaduhan kompas anu ditentukur sareng sinyal satelit anu saé tapi nalika kuring ngamimitian program MobileMapper Lapang hiji jandela némbongan yén kuring moal tiasa nyambung kana GPS. Kumaha kuring ngabenerkeun kasalahan ieu?

  29. Nya, sesah terang. Perlu dipikabutuh pikeun mastikeun yén dua tim ngumpulkeun data sakaligus, waktosna dina kaayaan anu sami, yén proyéksi sami, yén basa éta leres-leres nampi resepsi.

  30. Mangga, abdi hoyong postprocessing jeung kuring narima kasalahan nyebutkeun:

    «Nalika ngolah file xxxxxxxx.grw, henteu ngagaduhan vektor anu cocog sareng file bentuk peta.»

    Kuring geus sabenerna dicokot kabeh pertimbangan janten pikeun ngangkat sarta yén henteu goréng. kadali kualitas ninggalkeun tanpa nilai. Tapi sakumaha kuring ulah nepi ka boga akurasi sub-méteran.

    query sejen, upami abdi hoyong ngangkat jalan, jalur pikeun speed max kudu balik, supaya akurasi nyaeta pangalusna.

  31. Hello sarerea, tingali mun abdi tiasa nulungan, meuli 6 mibile mapper tapi teu gaduh kode kuring, Ashtech pisan miscommunication moal solves kuring, Anjeun tina sababaraha dealer nyaho didieu di Monterrey anu tiasa nulungan kuring atawa tina estedes

  32. The Mobile Mapper Pro geus euweuh keur diobral, tapi ngagunakeun sambungan kabel sarua yén sanajan CX geus disebarkeun di toko mana wae Magellan / Ashtech / Topcom, anjeun manggihan Ashtech dealer di nagara Anjeun.

  33. g! Anjeun tiasa ngawartosan naon jinis konektor kabel pikeun panyambung map mobile anu dianggo saprak panyambung kabel antena promark3 langkung ageung sareng henteu pas. Sareng dimana abdi tiasa kéngingkeun éta upami anjeun gaduh inpormasi.

  34. Kuring ngarti yén bantosan nampi ku rover, ti saprak anténeu nyaéta ningkatkeun kualitas panarimaan dina nyanghareupan halangan, sedengkeun dasarna henteu ngagaduhan masalah éta kusabab anjeun ngantunkeun dina tempat anu rada jelas; salian pikeun statik kualitas resepsi na nyaéta mertahankeun sareng ngumpulkeun nalika ngarobih satelit. Sakedik bantosan tambahan ditampi ti antena.

  35. egeomates Hola.
    Kuring boga dua GPS mobile mapper pro sual kuring téh nya éta mantuan Anjeun duanana di precision anteneu éksternal.
    lamun kuring sono hiji dadasar bisa ditinggalkeun tanpa anteneu éksternal tapi kumaha akurat nyaéta correcion ngajadikeun data atah GPS nu digawé minangka Rover. Atawa lamun imprecimdible nyambungkeun anteneu éksternal ka base GPS sésana.

  36. Hatur nuhun Juan Carlos. Kontribusi anjeun kacida berharga.

    Ucapan.

  37. munggaran sadaya congratulate anjeun dina blog anjeun nu masihan nasehat mangpaat, tapi Abdi hoyong sababaraha klarifikasi.
    di Mexico dua jenis mobilemapper6 kalawan jeung tanpa pos-processing keur dipasarkan, anu pos-processing konci lamun kaala engké ngabentuk meuli peralatan boga ongkos a, salaku USD 500.
    anjeun nyebutkeun salah mm6 teu bisa dumasar di Mexico Anjeun numbu ka RGNA INEGI, maké tombol pikeun ménta data rujukan ti ramatloka, tapi pabrik nu sami (magellan) ulah nyarankeun yen angkat anjeun postprocessing jadi leuwih jauh ti 200km, abdi hirup di Xalapa, Veracruz sarta stasiun pangcaketna téh di kota mexico di 227km bandara jadi kota abdi kaluar ti jangkauan.
    anteneu di ngaronjatkeun panarimaan (nu mantuan Jumlah satelit sarta pisan alus keur loka dipasrahkeun), tapi teu merta kana katepatan di tempat kabuka, abdi ngabejaan Anjeun ieu kusabab di Mexico, nu bodo dina internét sells anteneu pikeun map60cx tina garmin sarta nyebutkeun yen browser ieu nu anteneu tanpa submeter pos-processing atawa reséptor 2, sahingga sahingga OmniSTAR dina pasaran, abdi heran.
    baé sejenna Oaxaca ati naon ngabejaan manehna, mimitina kalayan GPS teu diperlukeun POLYGONAL anu stasiun bantu anu nempatkeun total stasiun jeung nu situs to radiate kalawan total stasiun, tapi ogé tétéla nyangka ngagabungkeun, panon! eta teu Dianjurkeun yén hiji submeter GPS anu digabungkeun jeung total stasiun millimetric, suffice ka ngelingan ogé yén kasalahan tina GPS di élévasi, nyaeta 1.5 mun 2 kali XY.
    Tungtungna baé rék ngalakukeun stakeout a, anu mm6 téh ngan submeter pos-processing, ngajalankeun stakeout a Angers SBAS precision, nyaéta méter.

    hatur nuhun pikeun nengetan
    salam ti mexico Veracruz Xalapa.

  38. Hai Pablo, Kuring parantos ngintun serat ka wakil Ashtech / Magellan di Amérika Tengah anu bakal nyobian ngabantosan anjeun. Anjeun bakal dipasihan jumlah serial alat.

  39. Alus, bisa anjeun kersa ngawartosan abdi dimana pikeun meunangkeun pemetaan lemes sareng kode pos-processing keur MM6 abdi. eta teu geus mungkin didieu di Kolombia. Aranjeunna ngawartosan aya pikeun ngirim tim ka imah Magellan. Abdi teu tiasa urutan aranjeunna tur masang aranjeunna sorangan?. AS boga sababaraha kontak nu bisa nulungan kuring?

    Hatur nuhun pikeun gawé babarengan anjeun.

  40. Cik tingali, kuring rada bingung. Dina total anjeun gaduh 2? Salah sahijina jalanna alus sareng anu sanés salahna, sakumaha kuring ngartos.

    6 mapper mobile henteu tiasa ningkatkeun akurasi sorangan. Éta peryogi anu dasar, sareng dasar henteu tiasa janten mapper mobile 6, tapi anu sanés anu kuring didaptarkeun sateuacanna.

    Cara séjén sangkan postprocessing, ti ngalawan hiji anu hade data base ngagunakeun basa Rinex atawa manggihan di Internet, sakumaha dipedar di postingt. Éta bakal gumantung kana daérah dimana anjeun sareng upami Geographic Institute nagara anjeun ngagaduhan data ngalawan naon anu kudu ditunda.

  41. Hatur nuhun pikeun comment G anjeun!, Anu GPS sejenna sarua (sakuduna dituju) A 6 mapper mobile tapi ulah sabagian ngangkat Cuango teu masihan kuring ukuran wae, tah eta anu jadi gunana. Abdi tiasa ngalakukeun garis poligonos tapi kalawan sababaraha darajat kasalahan, kayaning ngaronjat akurasi ?? Kuring ukur kudu program pemetaan qunque mobile teu nu mana nuju. bakal Abdi peryogi program lawanna ?? . hatur nuhun kanggo komen

  42. 6 GPS mapper GPS henteu tiasa fungsina salaku dasar postprocessing, sapertos rover. Janten pikeun ningkatkeun katepatan, anjeun kedah ngagaduhan anu ngadukung sakumaha damel:

    Ieu tiasa dianggo salaku dasar: Mobile Mapper Pro, Mobile Maper CX, Promark 100, Promark 200, Promark 100, Mapper Mobile 10 atanapi Map Mapper 200.

    Janten naon anu anjeun laksanakeun, nyaéta alat anu bakal dianggo salaku dasar, anjeun ngonpigurasikeun anu bakal beroperasi sapertos kitu. Aranjeunna kedah sareng waktos sareng tanggal anu sami, sareng mimiti moto data dina waktos anu sareng; Dasar kedah di tempat anu tetep, sareng disarankeun pikeun ninggalkeun data motret ngeunaan 20 menit sateuacan sareng 20 menit saatos survey rover.

    Ieu mapper 6 mobile bisa ngawula maneh sakumaha Rover a, jadi sakali Anjeun salse motret data, pikeun ngundeur tur postprocesas jadi dicokot ku mm6 ngalawan base tetep, maké Mobile Mapper Kantor.

    Anjeun nyebut anjeun boga sejen sarua, sarua jeung naon? Naon brand? Anjeunna dipedar kumaha éta anu henteu masihan ukuran sarta lamun nuju ngawangkong ngeunaan tim sejen atawa iraha wae a mm6.

  43. Kuring ngagaduhan dua mapper mobile 6, éta tim anu alus teuing. Hiji patarosan nalika kuring ngalakukeun survey kumaha kuring ningkatkeun tekanan éta? Kuring gaduh GPS anu sanés, tapi anu henteu masihan ukuran kuring ngan ukur koordinat géografis. Abdi hoyong ngahargaan sababaraha koméntar

  44. sae pisan mr dinten geo, punten abdi tiasa ngajelaskeun prosés kumaha lampahkeun panyabutan mol .. a mm6 Kuring henteu weruh salaku manual ukur brings dasar hayang nyitak titik, nyaéta azimuth unggal tangtu sarta konvergénsi, abdi hatur nuhun maju attentions na .... Tabasco mexico ..................

  45. Firstly Hatur nuhun dianggo alus Anjeun
    'Hampura Kumaha carana abdi tiasa ngadamel reframing hiji, sanggeus digarap jeung ngangkat AND COORDENADAS.'

    Kumaha ngitung kontur bisa kalayan mobile MAPER 6

  46. sabab di Kolombia I masihan pilihan stasiun milarian tur teu pilari bisa ngonpigurasi pilihan nanaon.

  47. Hello Irving di eta kota jeung nagara Méksiko anu lokasina.

  48. Hello I asa aya alusna manggihan kuring geus ningali Forum Anjeun tur BUENISIMO boga MOVILEMAPPER 6 sarta ngarasa batur kalungguhan ieu maen jeung AND THE Ngonci gudang tulang nunda nyontek AND I moal bisa asup tim hayang neangan pitulung ka jalma tapi kuring dijual deui euweuh deui kapanggih jeung hayang ngahontal MAGELLAN ngarojong tapi henteu Sakur kontak Méksiko pasamoan batur mantuan kuring jeung CARA pikeun muka konci bisa MY MOVILMAPPER OR keur unggal telepon ngarojong Mexico ... hatur nuhun sateuacanna

  49. Raul, lamun meuli parabot anyar, aya asalna mangrupa DVD nu brings hambalan video ku prosedur hambalan.

  50. pantun mr. Anjeun egeomates

    mimitina hayu atuh congratulate Anjeun tur hatur nuhun kanggo informasi eta nyadiakeun. Kuring boga Magellan GPS promark3 jeung software pikeun pos-processing teh GNSS solusi, lamun bageur nawaran reureuh di ngawartosan naon prosedur pikeun pos-ngolah data dikumpulkeun di lapangan.

  51. Salam sinambung, anjeun tiasa ngawartosan cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeun MobileMapper Pro kuring, pikeun ngalakukeun REPLANTING jaringan listrik ?. (Trik atanapi teknik, rekomendasi) Kuring parantos ngagaduhan sadayana dina keretas (datar koordinat poin-poin) sareng kuring kedah mendakanana di lapangan.

    Hatur nuhun pikeun gawé babarengan anjeun

  52. Mah nuju nembe lumpat hiji MM6 tapi trababa kalawan software MobileMapper na restarted acak sanggeus kuring dipasang dina ArcPad 7.1.1 sarta dituluykeun ngalakonan hal aneh .... batur kajadian sami? Na kirimkeun ka ngajamin panyadia ...

  53. salam, mangga batur anu bisa nulungan kuring

    Nalika ngamimitian koréksi pasca prosés, éta nunjukkeun kasalahan anu nunjukkeun yén vektor anu cocog sareng file bentukna teu acan kapendak sareng koréksi henteu dilakukeun

    gagal estot yén

    Kuring miharep ka meunang sababaraha pitulung, hatur nuhun

  54. Anjeun kudu ngahubungan wakil resmi Ashtech Magellan atanapi nagara anjeun, sarta nepi ka bisa mantuan.

    Ku jalan kitu, nagara naon anjeun? Amérika Kidul?

  55. sobat buaya I nempatkeun hiji sandi, GPS jeung alus henteu e utilisado sakumaha 3 bulan na nalika ngagunakeun eta kuring teu inget sandi jeung buku kecap akses nu Kuring geus leungit, anu GPS meuli pakét tur mibanda sagala dokumén purchasing , henteu sakumaha desboquiar mudahan anjeun bisa nulungan kuring

  56. Muhun, kuring teu apal ngabogaan kasalahan ieu.
    Patarosan tambahan, bisa deui jadi nu aya repeating nu nomer titik dina sesi béda?

    Ngusahakeun pikeun ngundeur data sesi misah ningali lamun éta masalah.

  57. Saé Mr. Geofumadas, tétéla éta nalika kuring nuju mindahkeun di MobileMapper Office Software, nyaéta, unduh file ti MobileMapper Pro GPS ka PC, kuring kéngingkeun pesen anu ucapkeun: »MANUSNA KONSEPUTIF KOMPUTUSAN». Kumaha anjeun tiasa ngabenerkeun masalah ieu? Nya, tungtungna nalika anjeun nampi éta, éta nunjukkeun survey tapi tanpa pilihan Postprocess. Atanapi dina hal parna, teu aya anu dialihkeun.

    Bisa jadi jalan ???

    Hatur nuhun pikeun pitulung berharga Anjeun.

  58. Kuring teu ngarti nu meuli anjeun kaasup disk hiji ku kituna anjeun bisa reinstall ActiveSync liwat aplikasi tina Windows Mobile.

  59. Hello sarerea, quisera pikeun mantuan kuring lantaran GPS abdi mapper 6 mobile na ceunah layar pikeun ngeset sandi a na teu terang mana, sabab lalaki mah nempatkeun kecap akses tur apal, nalika Kuring coba nyambung jeung GPS pikeun pc kuring meunang folowing pesen: alat ieu dikonci. nyambung ka komputer ieu, atanapi nyingkronkeun, nedunan tim auténtikasi s.
    lajeng kumaha atuh, sabab kuring pigawé pikeun muka konci atanapi resetiar deui GPS, GPS anu anyar jeung hambalan ieu kursus péngkolan.

  60. pantun egeomates mr

    Kuring boga mm mm 6 pro na nembe kaala rék ngalakukeun postprocessing tapi stasiun rujukan file dibangkitkeun nu pro mm nambahkeun aranjeunna salaku data atah pikeun rujukan teu dirojong, ieu dibangkitkeun payil sareng extension xxx.285 na requesting kuring téh béda lamun kuring nambahan salaku sakabeh file *. * ngabejaan kuring format kanyahoan, abdi bisa mamatahan

  61. réréncangan kuring, abdi nyuhunkeun pituduh anjeun ngeunaan naon alat anu kuring nyarankeun pikeun ngukur dataran datar sareng lungkawing, paling akurat sareng caket kana daérah anu nyata, -measures minimum sareng ukuran maksimum-

  62. Dasar kedah teu ngalih, sareng tiasa waé, dimana waé henteu langsung dina situs survey. Janten anjeun nempatkeun éta dina tempat anu aman sareng jelas.

    Sumuhun eta disarankeun pikeun ngahurungkeun sabudeureun 15 menit sateuacan dimimitian pemberontakan jeung ninggalkeun ngeunaan 15 menit engké, jadi Anjeun bisa ngumpulkeun bacaan.

  63. Hello Bapak egeomates nu ucapan ti cd teh. Oaxaca, abdi hatur nuhun pikeun babagi pangaweruh Anjeun

    pertanyaan ieu ngeunaan kumpulan data dua GPS pikeun aparatur postprocessing angkat database bakal dibereskeun dina polygonal tutup atawa bakal mindahkeun nyandak titik nu tangtu polygon jeung dina kasus hiji polygon kabuka pikeun sistem cai dimana potable bisa ditempatkeun dina unit basa

  64. Pikeun meunang ieu lempeng:

    Anjeun sakuduna dituju gaduh dua tim angkat dina waktos anu sami, salah sahiji anu kedah anjeun ngartikeun salaku dasar, sareng anu sanésna sapertos rover. Ku cara kieu, salah sahijina bakal ngumpulkeun data atah, sareng data dasar anu sanésna.
    Data atah disimpen dina Mobile Mapper Proyék, jadi extension .MMJ bari tim ieu nepi data sakumaha dadasar hiji, anu disimpen kalayan extension sejen tapi ngagunakeun Kantor mobile Mapper Anjeun tiasa muka éta salamina postprocesarlos na nalika aranjeunna coincide dina wanci newak.

    Éta sual anjeun, lamun dicokot sakumaha data atah bisa dirobah jadi basa?

  65. good morning, Mr. egeomates mimiti sagala ucapan salamet on unggulan karya teknis jeung panalungtikan anjeun, sarta berkat nurture sakabéh urang museurkeun geomatics sarta sakabeh hubungan anjeun.

    Abdi hoyong ngajawab pertanyaan, pikeun ngundeur data ti mapper mobile extent pro tujuanana nyaéta .MMJ, ide anu keur ngalakukeun pamrosésan pos, jadi abdi hoyong terang pilihan pikeun format data pikeun ngawanohkeun .grw jauh sakumaha data atah dina waktu postprocessing, Hatur nuhun kanggo Salam atension Anjeun.

  66. alus. Sareng hormat, abdi bisa nulungan kuring sangkan kuring dimana abdi tiasa mésér prosés Pos software sabab MM6 meuli moal datangna jeung kieu oge moal kalawan Mapping. Kuring nyarita tina Konci bisa kaala masang widang lemes. Kuring bener terdampar ... ..
    hatur nuhun

  67. Memang, Mapper Mobile Pro sarta Promark3 tiasa ngalakukeun data postprocessing dicokot ku Mobile Mapper 6.

    MM6 saeutik dibantosan ku anteneu éksternal. Conto dicandak tanpa antena.

  68. Salam ti Michoacán Mexico:
    Antetodo ucapan salamet keur profesionalisme kaca anjeun.
    Kuring sorangan a Pro Mobile Mapper kalawan postprocessing konci na, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo eta dina kombinasi kalayan MM6? Kuring manggihan masalah jeung software antara aranjeunna? jeung sual panungtungan abdi naha latihan nyokot ieu postprocesan data téh mibanda Unit sakumaha asalna atawa lamun éta bakal ngabantu katepatan anteneu éksternal?

    Hatur nuhun kahadean anjeun.

  69. Kuring babaturan dear, sorangan a magellan realisados ​​karya mobile mapper 6 anu dipariksa presicion saméter, mangrupa tim unggulan sarta kiwari ngarasakeun teu mung pemetaan mobile, tapi oge méteran Baduy GPS.

    gening forumers

    bekasi

  70. Leres, waktos panangkep kedah dilakukeun, kitu ogé kaayaan sapertos pisibilitas anu goréng. Sapertos éta mangrupikeun hal anjeun gigireun gedong, gedong kalayan kacamata atanapi treetops.

    Kuring nyarita akurasi saméter ieu postprocessing, henteu data atah.

    Dina tés Kuring geus rengse, kalayan anu nembak ti 30 detik, sarta di perkotaan (euweuh skyscrapers), sarta postprocessing Kuring geus kahontal, antara sentimeter 80 1.20 and error radial.

  71. Nyandak data waktu langsung kana presicion nu infers ti aranjeunna?
    The presicion diucapkeun kirang ti 1m, éta aya dina sakabéh ukuran jeung kondisi naon? atawa ukur dina sababaraha kasus na dina kaayaan alus?
    hatur nuhun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.