Babandingan software GIS pikeun surveying

Saha anu henteu hoyong ngagaduhan méja anu ngabandingkeun sababaraha jinis perangkat lunak GIS sareng fungsionalitas kanggo survey pikeun nyandak kaputusan ngeunaan pameseran. Pikeun hal sapertos anu aya di Point of AwalKaasup pabrik tina pamakéan populér salaku AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, kitu ogé pabrik alat-alat Topcom, ngabuburit na Trimble.

Ogé kalebet program anu jarang di lingkungan urang atanapi anu gaduh pangalaman anyar sapertos Surfer sareng Manifold. Pikeun ngabandingkeun, anjeun kedah milih program anu anjeun pikahoyong, teras pencét tombol "ngabandingkeun modél" sareng tabel bakal ditingalikeun sareng inpormasi dina kriteria anu sami.

Di handap ieu mangrupakeun program kaasup di ngabandingkeun dina:

pabrik

program kaasup

Autodesk, Inc.Gambar (2) Autodesk Raster Desain
Autodesk Peta 3D
Autodesk 3D Sipil
Desktop Land Autodesk
Survey Autodesk
gambar ESRI ArcEditor
ArcView
ArcPad
IntergraphGambar (5) G / Téhnologi
GeoMedia
MapInfo Corporationdownloadfile.php (1) MapInfo Profesional
Manifold Net Ltd.downloadfile.php System manifold
ADW Software3130 Pythagoras GIS + CAD
Caliper Corporationcaliper TransCAD
Maptitude
TransModeler
CARIScaris CARIS Piagam
Carlson SoftwareCarlson Logo Carlson GIS
CEDRA Corporation
cedwrld
CEDRA AVland
CEDRA AVsand
CEDRA AVparcel
CEDRA AVwater
Pinuh Circle Panyiaran Nyarita
homepage_sliced_02
VectorEyes (R)
Golden Software, Inc.
header_left
Surfer
MapViewer
Didger
Ngabuburit Geosystems Geospatial Imagingngabuburit Ngabuburit Virtual Explorer
ERDAS ngabayangkeun
Ngabuburit Photogrammetry Suite
Analisis gambar pikeun ArcGIS
Maptek / KRJA Systems Inc.logo VULCAN
Scanpoint Geomatics Ltdscanpointgeomatics IGIs Integrated GIS na Gambar Processing Software
SiteComp, Inc.Gambar (4) SiteComp Survey / GIS
SokkiaGambar (3) IMAP
Topcon Positioning Systems Inc.downloadfile.php (2) Pakakas lapangan pikeun ArcPad (R)
TopSURV GIS
Pakakas lapangan pikeun ArcPad
Topcon Pakakas GIS
TrimbleGambar (1) -Trimble extension GPS analis pikeun software ESRI ArcGIS Desktop
software -GPS Pathfinder Kantor
software -TerraSync
extension GPScorrect -Trimble pikeun software ESRI ArcPad
Systems Data tripodTDS_RedP_logo ngan

 

Hasil mintonkeun data ti produsén, telepon anjeun, harga na tanggal ti lamun aya software, lajeng ngabandingkeun antara ciri nyaeta:

sistem operasi sarta rojongan jaringan
   Klién - dhukungan pangladén
   sistem operasi server
   sistem operasi klien
   jasa rojongan ngaliwatan internét
aplikasi dirojong
   Ieu ngarojong aplikasi pihak-katilu
   bungkusan total solusi sadia
manajemén data GIS
   édisi multi pamaké
   Ieu ngarojong versioning
   Pangropéa of metadata
manajemén databés
   boga DBMS
   Sistim database relational nu ngarojong
   RDBMS gudang data spasial
Struktur asli tur data format
   Vektor-spaghetti
   Vektor-topologies
   parametrik
   3-D
   timah
   grid
   gambar Raster
Puseurna pikeun data impor sarta ékspor GIS
   Masalah langsung format
   format ékspor langsung
Maca format tanpa importing data
   urusan
   ékspor
Éntri Data tur ngedit GIS
   digitizer
   Eta ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun data akurat
   Impor data tina alat-alat éléktronik
   Huluna-up didigitalkeun
   vectorization
   peta Rectification
   Cék na corrects kasalahan
   widang entri data
peta Jurnalisme sarta komposisi
   peta interaktif komposisi
   Annotation ti atribut
   Ngarobah simbol global
   peta tematik
queries geografis jeung fungsi
   Konsultasi jeung Pilihan atribut
   Ngukur tina peta
   Manajemén jeung geocode alamat
   Buffers generasi
   Analisis Point / garis-di-polygon
   analisis spasial
   analisis jaringan
   Konsultasi jeung aksés ka dokumén raster
   wasa langsung ka data GIS séjén
Ngolah jeung analisis model rupa bumi
   generasi DEM
   generasi kontur
   propil deployment 3D
   peta draping
   analisis pending
kamampuhan manajemén Data raster
   koreksi geometric
   generasi Orthophoto
   transformasi gambar
   klasifikasi spéktral
basa ngembangkeun
   basa ngembangkeun proprietary
   lingkungan ngembangkeun komérsial ngarojong

Sokkia Trimble surveying parabot ngabandingkeun topcomHiji proyek agung nunjuk of Awal Di dieu anjeun bisa nempo tabél. Karunya program sapertos Topocad atanapi Geopak, anu teu pasti dikirim data bisa kaasup.

Ieu oge aya pikeun sawatara nagara atanapi calon majalah nasabah, nu mungkin  ngalanggan sarta tampa petunjuk eta haratis.

Hanjakal, dina sataun kaca 2010 anu dimekarkeun ngabandingkeun dieureunkeun operasi.

2 Balesan "Babandingan perangkat lunak GIS pikeun survey"

  1. pantun. Kuring ngabuburit modél stasiun tcr803 kakuatan total.
    tapi boga sotfware di instalasi, abdi teu tiasa manggihan eta dina jaringan.
    lamun batur bisa ngirim kuring link pikeun ngundeur instalasi software pikeun descagar data lapangan optenidos, abdi ngirim seueur hatur nuhun sateuacanna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.