Babandingan software GIS pikeun surveying

Anu moal bakal boga méja nu compares aranjeunna tipena béda software GIS kalawan fitur keur surveying dina urutan nyieun kaputusan dina meuli. Pikeun hal saperti a aya dina Point of AwalKaasup pabrik tina pamakéan populér salaku AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, kitu ogé pabrik alat-alat Topcom, ngabuburit na Trimble.

program jarang aya ogé kaasup di lingkungan urang atawa sajarah panganyarna sakumaha Surfer na Manifold. Nyieun perbandingan, Anjeun kudu milih program rék, teras pencet kenop "ngabandingkeun model" na tabél bakal dipintonkeun kalawan informasi dina kriteria sarupa.

Di handap ieu mangrupakeun program kaasup di ngabandingkeun dina:

pabrik

program kaasup

Autodesk, Inc.Gambar (2) Autodesk Raster Desain
Autodesk Peta 3D
Autodesk 3D Sipil
Desktop Land Autodesk
Survey Autodesk
gambar ESRI ArcEditor
ArcView
ArcPad
IntergraphGambar (5) G / Téhnologi
GeoMedia
MapInfo Corporationdownloadfile.php (1) MapInfo Profesional
Manifold Net Ltd.downloadfile.php System manifold
ADW Software3130 Pythagoras GIS + CAD
Caliper Corporationcaliper TransCAD
Maptitude
TransModeler
CARIScaris CARIS Piagam
Carlson SoftwareCarlson Logo Carlson GIS
CEDRA Corporation
cedwrld
CEDRA AVland
CEDRA AVsand
CEDRA AVparcel
CEDRA AVwater
Pinuh Circle Panyiaran Nyarita
homepage_sliced_02
VectorEyes (R)
Golden Software, Inc.
header_left
Surfer
MapViewer
Didger
Ngabuburit Geosystems Geospatial Imagingngabuburit Ngabuburit Virtual Explorer
ERDAS ngabayangkeun
Ngabuburit Photogrammetry Suite
Analisis gambar pikeun ArcGIS
Maptek / KRJA Systems Inc.logo VULCAN
Scanpoint Geomatics Ltdscanpointgeomatics IGIs Integrated GIS na Gambar Processing Software
SiteComp, Inc.Gambar (4) SiteComp Survey / GIS
SokkiaGambar (3) IMAP
Topcon Positioning Systems Inc.downloadfile.php (2) Pakakas lapangan pikeun ArcPad (R)
TopSURV GIS
Pakakas lapangan pikeun ArcPad
Topcon Pakakas GIS
TrimbleGambar (1) -Trimble extension GPS analis pikeun software ESRI ArcGIS Desktop
software -GPS Pathfinder Kantor
software -TerraSync
extension GPScorrect -Trimble pikeun software ESRI ArcPad
Systems Data tripodTDS_RedP_logo ngan

Hasil mintonkeun data ti produsén, telepon anjeun, harga na tanggal ti lamun aya software, lajeng ngabandingkeun antara ciri nyaeta:

sistem operasi sarta rojongan jaringan
rojongan customer - server
sistem operasi server
sistem operasi klien
jasa rojongan ngaliwatan internét
aplikasi dirojong
Ieu ngarojong aplikasi pihak-katilu
bungkusan total solusi sadia
manajemén data GIS
édisi multi pamaké
Ieu ngarojong versioning
Pangropéa of metadata
manajemén databés
boga DBMS
Sistim database relational nu ngarojong
RDBMS gudang data spasial
Struktur asli tur data format
Vektor-spaghetti
Vektor-topologies
parametrik
3-D
timah
grid
gambar Raster
Puseurna pikeun data impor sarta ékspor GIS
Masalah langsung format
format ékspor langsung
Maca format tanpa importing data
urusan
ékspor
Éntri Data tur ngedit GIS
digitizer
Eta ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun data akurat
Impor data tina alat-alat éléktronik
Huluna-up didigitalkeun
vectorization
peta Rectification
Cék na corrects kasalahan
widang entri data
peta Jurnalisme sarta komposisi
peta interaktif komposisi
Annotation ti atribut
Ngarobah simbol global
peta tematik
queries geografis jeung fungsi
Konsultasi jeung Pilihan atribut
Ngukur tina peta
Manajemén jeung geocode alamat
Buffers generasi
Analisis Point / garis-di-polygon
analisis spasial
analisis jaringan
Konsultasi jeung aksés ka dokumén raster
wasa langsung ka data GIS séjén
Ngolah jeung analisis model rupa bumi
generasi DEM
generasi kontur
propil deployment 3D
peta draping
analisis pending
kamampuhan manajemén Data raster
koreksi geometric
generasi Orthophoto
transformasi gambar
klasifikasi spéktral
basa ngembangkeun
basa ngembangkeun proprietary
lingkungan ngembangkeun komérsial ngarojong

Sokkia Trimble surveying parabot ngabandingkeun topcomHiji proyek agung nunjuk of Awal Di dieu anjeun bisa nempo tabél. A karunya nu aya program anu kaasup salaku Topocad atanapi Geopak, anu teu pasti dikirim data bisa kaasup.

Ieu oge aya pikeun sawatara nagara atanapi calon majalah nasabah, nu mungkin ngalanggan sarta tampa petunjuk eta haratis.

Hanjakal, dina sataun kaca 2010 anu dimekarkeun ngabandingkeun dieureunkeun operasi.

2 balesan pikeun "Babandingan software GIS pikeun topografi"

  1. pantun. Kuring ngabuburit modél stasiun tcr803 kakuatan total.
    tapi boga sotfware di instalasi, abdi teu tiasa manggihan eta dina jaringan.
    lamun batur bisa ngirim kuring link pikeun ngundeur instalasi software pikeun descagar data lapangan optenidos, abdi ngirim seueur hatur nuhun sateuacanna.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.