arsip pikeun

topografia

Topografia. peta topographic

Warta téknologi dina Geo-rékayasa - Juni 2019

  Kadaster sareng KU Leuven bakal kolaborasi dina pamekaran INDE di Saint Lucia Bahkan saatos seueur usaha, dina sektor publik, panggunaan inpormasi geospasial anu langkung jembar / bijaksana dina tata pamaréntahan sapopoé, kabijakan publik sareng prosés nyandak kaputusan. parantos tetep kawatesanan. Dina upaya ngabantosan ...

Nguji akurasi data élévasi Google - Reuwas!

Google Earth nyayogikeun aksés kana data élévasi anjeun nganggo konci Google Elevation API gratis. Desain Situs Sipil, ngamangpaatkeun poténsial ieu kalayan satelit anu anyar pikeun fungsionalitas Surface. Fungsi ieu ngamungkinkeun anjeun milih daérah sareng jarak antara titik-titik grid, éta mulihkeun permukaan kalayan garis kontur anu dihijikeun sareng ...

Garis kontur ti Google Earth - dina 3 léngkah

Tulisan ieu ngajelaskeun kumaha carana ngahasilkeun garis kontur tina modél digital Google Earth. Pikeun ieu kami bakal nganggo plugin pikeun AutoCAD. Léngkah 1. Tingalikeun daérah anu urang hoyong kéngingkeun modél digital Google Earth. Léngkah 2. Impor modél digital. Ngagunakeun AutoCAD, saatos masang Plex.Earth Add-in. Mimitina,…

Kades anu leres, gumantung kana tujuan - trend, sinergi, téhnik, atanapi omong kosong?

Deui dina 2009 kuring ngajelaskeun sistematisasi épolusi Cadastre hiji kotamadya, anu dina logika alami na nyarankeun kamajuan antara alesan kunaon éta aslina ngadopsi kadés pikeun tujuan pajeg, sareng kumaha éta kedah sacara bertahap ngahijikeun data, palaku sareng téknologi dilaksanakeun ku integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

Léngkah keur ngahasilkeun peta maké drones

Generasi peta anu ngagunakeun téknik ieu tiasa janten masalah ageung, salah sahiji masalah éta penting pisan ku akibat kaleungitan mangpirang-pirang damel anu manpaat nalika anjeun henteu ngagaduhan pangalaman sateuacanna dina ieu tugas. Pendiri Sistem Pemetaan Aerotas nyarios ka kami dina tulisan POB ...

1 sirkular: 2016 Kongrés TOPCART

  The Illustrious Official College of Geomatics and Topographic Engineering ngumumkeun Kongrés Internasional XI ngeunaan Geomatik sareng Bumi Élmu, anu bakal diayakeun di Palacio del Congreso de Toledo (El Greco), ti 26 dugi ka 30 Oktober 2016. Acara penting ieu tujuan pikeun nyebarkeun kamajuan ilmiah sareng téknis ...

Keur topographer, éta mangrupa pangalaman pikeun kahirupan

Ngarobah Koordinat UTM, Google Earth coordenadas- Topografia
Katresnan topografi Ken Allred henteu terang bates, sareng sumangetna, pikeun panilitian anu katingalina ku énggal salaku persamaan matematika, tepa. Pensiunan St. Albert MLA henteu mikir dua kali ngeunaan nunjukkeun juru ukur ukur nalika aranjeunna ngadamel tonggak saderhana dina ...

MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalayan langkung ti 15,000 pangguna di 50 nagara sareng sayogi dina basa Spanyol, Inggris, Perancis sareng Portugis di antara basa-basa sanés, MDT mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu asal ti Spanyol nyarios paling diapresiasi ku perusahaan anu didédikasikeun pikeun geoengineering. APLITOP ngagaduhan dina portopolio na opat kulawarga aplikasi: proyék topografi, aplikasi lapangan kalayan total stasiun ...