Contours ti Google Earth - léngkah 3 di

Artikel ieu ngécéskeun kumaha carana ngahasilkeun contours tina model digital tina Google Earth. Urang baris ngagunakeun plugin for AutoCAD.

Lengkah 1. Bentang wewengkon mana Kami rek ménta model digital tina Google Earth.

Lengkah 2. Diimpor model digital.

Ngagunakeun AutoCAD, sanggeus dipasang di Tambah-in Plex.Earth. Sacara prinsip, Anjeun kudu login.

Teras we pilih dina tab Terrain, pilihan "By GE View", maka kami ngonfirmasi yén titik 1,304 bakal diimpor; mangka baris ménta urang pikeun mastikeun lamun hayang aya garis kontur. Jeung siap; Kurva tingkat Google Earth di AutoCAD.

Lengkah 3. Ékspor ka Google Earth

Sanggeus dipilih obyék, milih pilihan KML Export, lajeng nunjukkeun yén modél disaluyukeun ka taneuh sarta tungtungna mun muka dina Google Earth.

Jeung katuhu aya urang gaduh hasilna.

De Anjeun tiasa ngundeur file KMZ kami geus dipaké dina conto ieu.

Ti dieu bisa ngundeur Plex.Earth plugin pikeun AutoCAD.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.