Ngabuburit Geosystems presents alat anyar pikeun moto data topographic

Heerbrugg, Swiss, April 10 2019 - ngabuburit Geosystems, bagian tina sagi genep, dinten ngumumkeun peluncuran sahiji alat anyar pikeun moto prosés, modeling jeung desain; Ngabuburit ikon iCT30 nyadiakeun langkung efisiensi keur industri konstruksi.

Ikon alat iCT30, digabungkeun jeung software konstruksi ngabuburit ikon mangrupa gampang ngagunakeun na affordable nambahan produktivitas ku ngaminimalkeun waktos kuli sarta kasalahan, bari facilitating nu milestones konci pikeun émbaran nyukcruk. The iCT30 anyar nyaeta alat fokus kana pamaké ngajalankeun rutinitas stakeout tur newak data dina prosés konstruksi.

"Leica iCON iCT30 dirancang pikeun pangguna anu kedah robih tina topografi konvensional sareng métode konstruksi ka alur kerja otomatis. Parangkat lunak sareng software gampang dianggo, ”saur Shane O'Regan, ahli produk Leica iCON di Leica Geosystems. "Alat anyar mangrupikeun bagian tina portopolio iCON pikeun ngawangun gedong sareng terpadu kana perangkat lunak iCon anu dirarancang khusus pikeun konstruksi, nawiskeun dioptimalkeun panggunaan modél anu tos dirémbérkeun dina format .IFC."

Fitur fokus kana ngaronjat produktivitas.

Lingkup manajemén téh basajan, akurasi sarta operasi dipercaya tina hiji jalma tunggal sababaraha fitur nu ngabedakeun alat iCT30. Ieu alat saum sareng tahan nu bisa beroperasi kalawan kali kamerdikaan énérgi leuwih gede, bisa beroperasi dina kondisi situs hese, kayaning reflections, interruptions tina garis tina tetempoan atawa congestions. Dina iCT30, operator candak leuwih titik per dinten, accelerating prosés konstruksi nu mangrupa gumantung hasil topografi.

The ngabuburit ikon anyar iCT30 jadi dibuka dina BAUMA di Munich, Jérman. Pikeun demonstrasi praktis, didatangan Galéri A2 sagi genep, Booth 137.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina runtuyan anyar parabot rarancang konstruksi, mangga buka https://leica-geosystems.com/en-GB/products/construction-tps-and-gnss/leica-icon-ict-30

Ngabuburit Geosystems - lamun eta geus jadi katuhu

Sagi genep mangrupakeun pamimpin global dina leyuran digital anu nyieun ékosistem timer nyambung (Ace). Sagi genep (NASDAQ Stockholm: HEXA B) nyaeta ngeunaan karyawan 20,000 50 di nagara na jualan net kira 3.8 triliun euro. Diajar di hexagon.com tur turutan kami on @HexagonAB.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep kontak:

Ngabuburit Geosystems AG
Penny Boviatsou
Telepon: + 41 41 727 8960
penny.boviatsou@hexagon.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.