#BIM - Lengkep pastologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Kaasup modul prakték dimana anjeun bakal ngerjakeun proyék nyata nganggo program Autodesk pikeun nyiptakeun modél anu saé mangpaat, ngalaksanakeun simulasi 4D, ngadamel usul desain konseptual, ngahasilkeun itungan mérek kanggo perkiraan biaya sareng nganggo Revit kalayan database éksternal pikeun Manajemén tina fasilitas.

Kursus ieu sarimbag sareng sababaraha Masters of BIM Project Management, anu hargana sakitar kira-kira USD3000 ka USD5000, tapi, tibatan investasi jumlah anu sapertos kitu, anjeun tiasa nampi pengetahuan anu sami pikeun sababaraha bagian tina biaya. Kalayan kursus Revit and Robot kuring anu sanés anjeun bakal gaduh tampilan lengkep pikeun BIM. Émut yén BIM sanés mangrupikeun program, éta mangrupikeun padamelan dumasar kana téknologi anyar. Henteu aya anu nyarioskeun ka anjeun yén janten anjeun tiasa mikir yén terang BIM anjeun ngan ukur kedah terang kumaha modél di Revit. Tapi ieu salah, sareng sabab éta seueur anu henteu kéngingkeun hasilna anu diarepkeun sanaos investasi rébuan dolar dina palatihan sareng software.

Kalayan kursus ieu anjeun bakal diajar ngagunakeun BIM sapanjang siklus kahirupan proyék, bari anjeun tiasa ngerjakeun latihan anu praktis sareng dipandu dina program éta.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Nerapkeun metodologi BIM dina proyék sareng organisasi
  • Anggo program BIM pikeun manajemén proyék konstruksi
  • Jieun modél realistis anu ngagambarkeun kaayaan konstruktip
  • Ngahasilkeun simulasi dina 4D tina prosés konstruksi
  • Nyiptakeun usulan konseptual ti mimiti hambalan proyék
  • Damel pangitungan métrik tina usulan konseptual
  • Damel pangitungan métrik tina model BIM
  • Anggo Revit pikeun manajemén fasilitas sareng kontrol pangropéa pencegahan
  • Sambungkeun Revit sareng basis data éksternal

Prerequisites

  • Dasar dasar Revit
  • Hiji komputer nganggo Revit sareng Naviswork

Saha ieu kursus pikeun?

  • Illustrator BIM sareng Model
  • Manajer Proyek
  • Arquitectos
  • insinyur

Datang pas dina basa Inggris ngalangkungan AulaGEO

Pikeun ayeuna, ngan sayogi dina basa Spanyol.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.