Cina 2019 Spasi Konférénsi - suksés ngagelarkeun salila Spasi-Day Cina

Salaku acara paling nulis jeung aerospace tinggi-profil Cina, anu Cina Spasi Konférénsi of 2019 hasil dicekel teh 23 mun 25 April di Changsha, Cina, salaku bagian ti acara di imah Spasi Poé Cina . Ieu fungsi minangka jandela pikeun publik Cina jeung dunya mun hadé ngartos kamajuan Cina Aerospace.

Kumaha di Cina Spasi Konférénsi of 2019 relates to acara Spasi Spasi Poé-Day?

Kusabab 2016, 24 Cina geus diatur April salaku nagara Spasi Day.

dipandu ku Kaayaan Administrasi of Élmu, Téhnologi jeung Industri pikeun Pertahanan Nasional, Nasional Spasi Administrasi Cina (CNSA) jeung Asosiasi Cina keur Sains jeung Téhnologi dikelompokeun ku Cina Society of Astronomi jeung Cina Spasi Wikimedia, konferensi teh mangrupa bagian tina acara di ngarep Spasi Poé di Cina, acara lianna kayaning Upacara Bubuka spasi Poé di Cina, PBB / Cina Forum on spasi Leyuran - Palaksanaan Goals Development sustainable, Pamekaran Symposium on spasi Industri 20 Hunan sarta acara lianna.

Leuwih ti 1600 wawakil milu dina acara lokal, kaasup akademisi, personalities jeung institusi di pamaréntah puseur, wawakil swasta, tamu asing leuwih organisasi internasional 10 tur leuwih ti 50 agénsi spasi nasional.

Zhang Kejian, diréktur CNSA, delivering pidato dina upacara bubuka

Naon anu highlights tina Cina Spasi Konférénsi of 2019?

A pilarian topik Spasi Dream keur gawé babarengan win-win - Ngudag spasi Dream pikeun Kerjasama Win-WinKonférénsi nu pinuh mendemonstrasikan téknologi aerospace canggih, explores visi spasial di jero na promotes kerjasama jero dina widang spasi, dumasar tilu dimensi elmu spasi, téhnologi jeung aplikasi, jeung opat kagiatan: akademik, aktivitas industri, panyingkepan ilmiah jeung budaya.

Forum utama:

  • Panaratas dina aerospace tur mancanagara ditilik dina podium nampilkeun nu prestasi anyar jeung kamajuan proyék utama spaceflight Cina, salaku Exploration Program Syamsiah Cina, System Napigasi Satelit Beidou, anu proyek Cina Program Spasi Manned na Gaofen. na ngabahas status ngembangkeun salajengna jeung masalah utama di sakuliah dunya.
  • Wu Weiren, Kapala Insinyur Program Éksplorasi Lunar Cina sareng Akadémik Akademi Teknik Cina, ningali prestasi prestasi Program Éksplorasi Lunar Tiongkok sareng ngarep ka hareup. "Chang'e-5 bakal diluncurkeun sareng balik lengkep sampel lunar anu bakal dihontal dina caketna."
  • Lumpat Chengqi, Diréktur Kantor Administrasi Napigasi Satelit System Cina sarta nimbalan Diréktur System of Beidou Napigasi System Satelit, anjeunna dibere teh prestasi panganyarna na kamajuan program Beidou. Taun ieu, Beidou 3 ngajalankeun tujuh ka salapan satelit. 2020 sabudeureun jeung parantosan sakabéh konstruksi tina jaringan Beidou 3, anjeun tiasa nyadiakeun navigasi dasar, béntang ningkat dumasar, komunikasi pesen pondok, sungsi global jeung nyalametkeun, positioning precision sarta jasa lianna keur dunya.

Dina sesi paralel 10:

  • Topik dibahas téh tina rupa hébat sarta calon, sabab peluncuran pinter, téhnologi tata misi pesawat ruang angkasa dina kaayaan anyar, manufaktur aerospace jeung bahan canggih, aerospace standarisasi, jsb

Di Pameran tina prestasi:

  • pameran dibagi kana opat wilayah: Cina jeung pausahaan asing Industri spasi komérsial, prestasi spasi, popularization ilmiah sarta Fotografi spasial. Sajaba Cina Aerospace Élmu jeung Téhnologi Corporation (CASC) Jeung Élmu sarta Industri Corporation, Cina Aerospace (CASIC), Pausahaan aerospace Anyar kayaning ZeroG Spasi, Min Spasi, Galactic Energy sarta SPACETY ogé pausahaan dina widang informasi geospatial, kayaning ESRI, GeoVIS na SatImage Téhnologi Émbaran dijieun ayana, nyadiakeun tempoan lengkep ranté nu industri aerospace Cina urang, integrasi industri aerospace sarta hasil aplikasi maranéhanana.
  • Kami ngahormatan yén Agénsi Spasi Éropa jeung (Pamaréntahan Spasi Agénsi Perancis) CNES dibere prestasi maranéhanana dieu salaku nagara tamu.
  • Xu Dazhe, gubernur Hunan, Zhang Kejian, diréktur CNSA jeung pajabat pamaréntahan lianna inspected pameran.

Xu Dazhe, gubernur Hunan na Zhang Kejian, diréktur CNSA inspecting pameran ngeunaan prestasi aerospace

Kagiatan dina elmu:

  • Tujuh ahli dina widang spasi dilongok tujuh sakola dina lima poé, spoke ngeunaan prestasi ruang, nyebarkeun pangaweruh jeung budaya rupa pikeun nyanghareupan jeung siswa.
  • The Ny Simonetta Di Pippo, Diréktur Kantor PBB pikeun Outer Spasi Urusan, masihan palajaran dina popularization mahasiswa elmu spasi leuwih ti 300 Menengah No. 1 di kota Changsha kalawan poko Spasi Exploration jeung Téhnologi PBB

Whdria ngawartosan urang ngeunaan highlights kajadian sejenna Spasi Day?

Upacara pamukaan (April 24)

  • CNSA dikaluarkeun hiji pernyataan dina ngembangkeun aerospace Goals Development sustainable Cina urang tina 2030 PBB.

Upacara pamukaan 2019 tina Cina Spasi Poé

Forum tina PBB / Wagub Cina on Spasi Leyuran - Palaksanaan Goals Development sustainable (nu 24 27 nepi ka April)

  • Xu Dazhe, Gubernur Hunan, Zhang Kejian, Diréktur CNSA sarta Ny Simonetta Di Pippo, Diréktur Kantor PBB Urusan Spasi luar Aranjeunna dihadiran upacara muka sarta dikirimkeun hiji ucapan inspirational
  • CNSA ditandatanganan pasatujuan dina kerjasama spasi misah jeung Kantor pikeun Outer Spasi Urusan di PBB, Turki, Étiopia jeung Pakistan.

Hunan symposium dina ngembangkeun industri aerospace

  • Hasil ditandatanganan belas pasatujuan kerjasama 23 proyék antara pausahaan / instansi sareng total investasi di RMB20 milyar.

Iraha jeung di mana bakal dilaksanakeun dina Cina Spasi Konférénsi of 2020 na saha atuh wartosan upami Abdi hoyong ngiringan?

Salaku hiji acara taunan, Konferénsi bakal lumangsung salila acara Cina Spasi Day (April 24) dina 2020. lokasi kudu dikonfirmasi. Ningali ngembangkeun gancang industri aerospace komérsial nasional jeung internasional, Jigana éta Cina Spasi Konférénsi of 2020 kudu beuki nawarkeun stakeholder relevan.

Taibo nu bakal di kabaran lamun hoyong meunang aub. Taibo geus dibere salaku Industri pasangan media (Klik di dieu pikeun inpo wincik tentang konférénsi) Salaku Investment Rakan rekrutmen Pameran Cina 2019 Spasi Konférénsi nutupan acara jeung recruit mitra, sponsor sarta exhibitors.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka http://www.taibo.cn/ atanapi kontak may.xu@taibo.cn. Anjeun oge bisa manggihan urang dina Twitter: TaiboLinkedIn

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.