#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 1

Titik, permukaan sareng alignment. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Surveying and Public Works

Ieu teh mimitina tina sakumpulan kursus 4 anu katelah «Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works» anu bakal tiasa diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk anu hébat ieu sareng nerapkeunana pikeun sababaraha proyék sareng situs konstruksi. Janten ahli dina perangkat lunak sareng anjeun tiasa ngahasilkeun karya bumi, ngitung bahan sareng harga konstruksi sareng ngadamel desain hébat pikeun jalan, sasak, jahit.

Kumpulan tina kursus ieu mangrupikeun produk jam jam kumawula, usaha sareng tarékah, ngumpulkeun data pangpentingna dina subjek Teknik Sipil sareng Topografis, nyimpulkeun jumlah téori sareng ngajantenkeunana praktis, ku kituna anjeun tiasa diajar dina cara anu gampang sareng gampang. Gancang sareng kelas pondok tapi khusus pikeun tiap topik sareng prakna sareng sadayana (nyata) data sareng conto anu kami bikeun di dieu.

Upami anjeun badé ngamimitian ngokolakeun software ieu, milu dina kursus ieu bakal nyalametkeun anjeun minggu kerja ku nalungtik sorangan naon anu parantos urang naliti, ngalaksanakeun tes anu parantos dilakukeun, sareng ngalaksanakeun kasalahan anu parantos dilakukeun.

Marilah kami ngenalkeun anjeun ka dunya ieu Autocad Civil3D, anu mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngirangan ageung waktos mendesain sareng ngitung sareng nyayogikeun karya anjeun dina widang profésional.

Saha kanggo?

Kursus ieu ditujukan pikeun teknisi, téknolog sareng profesional sareng pangaweruh dina Ukur, karya sipil atanapi anu aya hubunganana, anu badé ngamimitian di dunya desain jalan, karya linier, karya bumi sareng konstruksi atanapi anu hoyong nguatkeun kaahlianna dina manajemén. Ieu alat anu kuat.

KONTEN KURSUS ASAS (1 / 4)

• BENTUKAN KEPUTUSAN:
- Katerangan ngeunaan panganteur parangkat lunak.
- Ringkesan sareng daptar paréntah sareng fungsina utama.
- Konfigurasi proyék di Civil3D.

Titik
- Impor titik bumi tina file téks.
- Harti gaya tina titik, téks sareng déskriptif.
- Konfigurasi, ngédit sareng manajemén titik rupa bumi.

TAPAK
- Ciptaan sareng watesan permukaan bumi TIN.
- Harti gaya sareng presentasi (kurva tingkat, lereng peta, peta alamat, lanté termal).
- Ngédit sareng konfigurasi permukaan.

• PERHATOSAN HORIZONTAL
- Nyiptakeun sareng konfigurasi alignment horisontal (sumbu via).

• PERHATOSAN PELEKA
- Kacipta sareng konfigurasi tina profil longitudinal rupa bumi (alignment nangtung).
- Desain alignment vertikal (kelas proyek).

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ilubiung dina desain jalan sareng proyék sipil sareng topografis.
  • Nalika ngalaksanakeun survey topografis di lapangan, anjeun tiasa ngimpor titik-titik darat ieu kana Civil3D sareng nyimpen seueur waktos dina gambar.
  • Ngadamel permukaan bumi di 2 sareng 3 dimensi sareng ngahasilkeun itungan sapertos area, volume sareng bumi.
  • Ngawangun alignment horisontal sareng vertikal anu ngamungkinkeun desain linier sapertos jalan, kanal, sasak, karéta api, jalur tegangan tinggi, anu séjén.
  • Nyiapkeun rencana profésional pikeun nampilkeun karya boh dina rencana sareng profil.

Syarat Kursus

  • Komputer kalayan syarat dasar Hard Disk, RAM (minimum 2GB) sareng Processor Intel, AMD
  • Perangkat lunak Autocad Sipil 3D versi naon waé
  • Pangetahuan dasar pisan Panalitian, Sipil atanapi anu aya hubunganana

Saha waé pikeun?

  • Ieu tangtu diwangun pikeun saha waé anu hoyong diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak.
  • Teknisi, Teknologis atanapi Profesional dina Panaliti, Sipil atanapi anu aya hubunganana anu badé ningkatkeun produktivitas sareng kaahlianana nganggo software.
  • Saha waé anu hoyong diajar ngadamel desain linier sareng proyék topografi.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.