Bentley Systems ngumumkeun yén kiwari sadia OpenSite desainer

Ieu integrates modeling exceptionally kanyataanana, optimasi na deliverables otomatis pikeun ngagancangkeun kamajuan dina désainer kembar digital pikeun karya sipil

Bentley Systems, Incorporated, anu panyadia global ngarah tina solusi na jasa ngamajukeun operasi design kembar digital, konstruksi jeung infrastruktur software komprehensif, dinten ngumumkeun ketersediaan OpenSite desainer, Aplikasi Integrated pikeun siklus tugas karya sipil tur ngembangkeun urban salila fase desain konseptual, penyisihan jeung babak lengkep. OpenSite desainer promotes BIM ngagunakeun desain situs 3D pinuh, nutupan kaayaanana situs modeling 3D realistis tina gambar tina drones na neang, analisis géotéhnik, modeling rupa bumi, Mapping situs jeung optimizing leveling, modeling jeung analisis stormwater drainase, modeling of Utiliti bawah tanah, produksi gambar nu lengkep tur visualizations animasi.

OpenSite desainer nyandak design konseptual gancang sarta repetitive, nyandak kaunggulan tina informasi kontekstual diala ngaliwatan titik awan, meshes 3D realistis, GIS jeung sumber sejenna pikeun hadé ngarti kaayaan di lokasi. Interoperability kalawan solusi rékayasa géotéhnik PLAXIS na SoilVision Bentley mantuan pikeun ngaronjatkeun rencana loka kalawan informasi anyar dina sipat taneuh aktif, kaasup pangrojong, usaha jeung kapasitas kapindahan.

con OpenSite desainerPamaké bisa nyieun model calakan ngandung 3D informasi loka, data rupa bumi, parkir, slabs pikeun gedong, entrances, trotoar, desain plot jeung item nu patali jeung karya. Salila rarancang awal, insinyur nu bisa ngalengkepan karya jeung subjectively ningkatkeun perenah, sedengkeun leveraging optimizations otomatis nu ngabales parobahan teknis. Pikeun ngalengkepan siklus usaha proyék digital, OpenSite desainer pinuh ngarojong gawé rarancang lengkep insinyur urang, kaasup produksi sadayana deliverables proyék.

Pikeun loba gawé insinyur, OpenSite desainer baris ngajalankeun desain karya sipil bade ti propil tradisional datar tur 2D lingkungan modeling 3D, mastikeun leuwih efisien data geospatial analisis hidrolik, géotéhnik sarta wangunan. OpenSite desainerIncorporating optimasi téhnologi analitik SITEOPS Bentley teh panerusna tina kamampuhan karya disain PowerCivil, topograph, GEOPAK loka, InRoads Loka y MXSite Bentley.

"Sifat kolaborasi siklus usaha anu ngahiji analisis digital sarta modeling simulasi jeung desain anu reflected di anyar kami OpenSite desainer. Urang gumbira kanggo kahiji kalinya solusi lengkep kanggo desain karya sareng pangwangunan urban pikeun ngagancangkeun digitization insinyur konstruksi. Dustin Parkman, Wapres, integrasi rarancang infrastruktur sipil di Bentley Systems.

"Dina Langan, urang téh salawasna pilari kasempetan pikeun kalan Sunan Gunung Djati ti hatur nuhun kompetisi ka kaunggulan teknis urang jeung pangalaman. Salila tahap perencanaan kami geus dipaké SITEOPS pikeun optimasi loka, analisis wangunan jeung waragad identifying. Ayeuna kami mudahan ngagunakeun OpenSite desainer pikeun ogé ngahasilkeun desain sareng dokuméntasi anu lengkep kami. " Michael Semeraro, JR, pe, PP, Ngatur pasangan, EVP, Langan International.

Dina kecap Nagrég Bentley, CEO Bentley Systems: "Ieu metot nu sanggeus tilu puluhan kamajuan dina software rékayasa sipil ngarah, geus ngahontal culmination nu OpenSite desainer, aplikasi pisan diasupan sarta diperlukeun ngagabungkeun hiji patandingan sampurna udagan kalawan betah pamakéan sarta nyoko unprecedented. Mémang éta nyadiakeun naon kami yakin nu ciri penting kembar infrastruktur digital: nu realisme sahiji gambar, akurasi tina simulasi jeung optimasi na kasatiaan mendesain hajat sapanjang révisi. kapuasan pakasaban tina insinyur karya jeung desain karyana baris greatly kauntungan tina kamajuan utama diwanohkeun ku OpenSite desainer. Ulah ragu coba eta !. "

Inpo nu langkung lengkep ihwal OpenSite desainer.

Ngeunaan Bentley Systems

Bentley Systems teh panyadia global ngarah tina solusi software komprehensif pikeun insinyur, arsiték, professional geospatial, konstruktor, sareng boga-operator, sarta boga tujuan pikeun ngamajukeun desain, konstruksi jeung infrastruktur operasi. BIM tur rékayasa aplikasi dumasar MicroStation ti Bentley, sarta jasa kembar digital dina awan nu, palaksanaan proyék drive (ProjectWise) jeung balik on aset (AssetWise) angkutan jeung karya umum lianna, Utiliti , industri jeung sumber na badan bisnis jeung tutuwuhan institusional.

Bentley boga leuwih ti 3.500 pagawé, dibangkitkeun leuwih ti 700 juta di sharing taunan di nagara 170 ti 2014, éta geus invested leuwih ti 1.000 juta dina panalungtikan, ngembangkeun jeung acquisitions. Kusabab lahirna dina 1984, parusahaan geus tetep dina leungeun lima pendiri na, anu sadulur Bentley. lampah Bentley ku uleman beroperasi di pasar pribadi NASDAQ. www.bentley.com

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.