#GIS - Modeling sareng nganalisis banjir - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS

Manggihan poténsial Hec-RAS sareng Hec-GeoRAS pikeun modeling saluran sareng analisa banjir #hecras

Kursus praktis ieu dimimitian ti awal sareng dirancang ku léngkah-léngkah, kalayan latihan praktis, anu ngamungkinkeun anjeun terang dasar penting dina ngokolakeun Hec-RAS.

Kalayan Hec-RAS anjeun bakal ngagaduhan kamampuan ngalaksanakeun kajian banjir sareng nangtoskeun daérah banjir, ngahijikeunana nganggo perencanaan urban sareng perencanaan tanah.

Dibandingkeun kursus-kursus sanés anu museurkeun ngan ukur ngajelaskeun pengetahuan téknis, kursus ieu ogé masihan gambaran lengkep sareng saderhana pikeun léngkah-léngkah anu dituturkeun tina nalika urang hoyong ngamimitian diajar banjir dugi ka paméran paméran, ngamangpaatkeun pangalaman anu akumulasi saatosna langkung ti 10 taun ngalaksanakeun penelitian sapertos kanggo administrasi, promotor swasta atanapi proyek riset.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ngalakukeun studi hidraulik saluran alami atanapi jieunan.
  • Evaluasi daérah banjir walungan.
  • Rencanana wilayahna dumasar kana daérah banjir atanapi domain publik umum hidrolik.
  • Laksanakeun simulasi saluran atanapi struktur hidrolik.
  • Ngagabungkeun panggunaan Sistem Informasi Geografis (GIS) pikeun ngagampangkeun sareng ningkatkeun studi hidrolik.

Syarat Kursus

  • Teu aya pengetahuan téknis atanapi software saméméhna anu diperyogikeun, sanaos tiasa ngagampangkeun pangembangan gancang dina kursus anu nganggo saméméhna ArcGIS atanapi GIS anu sanés.
  • Sateuacan ngawitan, anjeun kedah dipasang ArcGIS 10, sareng penganalisa Spatial sareng 3D Analyst diaktipkeun.
  • Disiplin sareng hayang pisan diajar.

Saha waé pikeun?

  • Lulusan atanapi mahasiswa dina derajat anu aya hubunganna sareng ngokolakeun wilayah atanapi lingkungan, sapertos Insinyur, Geographers, Arsiték, Geologi, Ilmu Lingkungan, jsb.
  • Konsultan atanapi profésional anu kabetot dina manajemén wilayah, bahya alami atanapi manajemén hidraulik.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Hiji Waleran ka "#GIS - Modél banjir sareng kursus analisis - nganggo HEC-RAS sareng ArcGIS"

  1. გამარჯობა, მაინტერესებს ამ ეტაპზე თუ არის შესაძლებელი პროგრამის შესწავლა?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.