#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS ti mimiti

Analis banjir sareng banjir nganggo perangkat lunak gratis: HEC-RAS

HEC-RAS mangrupikeun program Koréa Angkatan Darat Amérika Serikat, pikeun banjir modeling di walungan alam sareng saluran sanés. Dina kursus perkenalan ieu urang bakal ningali prosés pikeun ngawujudkeun modél hiji-diménsi, sanaos sakumaha versi 5 program, modél aliran diménsi anu parantos dilebetkeun, kitu ogé kamampuan modél pamindahan modél sédimén.

Kursus bakal maju ngaliwatan sadaya prosés ngahasilkeun modél: tina nyiptakeun géométri, asupan data analisa, palaksanaan modél, sareng ékspor data.

Éta mangrupikeun kursus anu épisén praktis kalayan dosis teori anu leres sareng perlu, dimana bahanna disayogikeun pikeun nuturkeun masing-masing pelajaran sacara real waktos.

HecRas mangrupikeun program pikeun perhitungan banjir sareng banjir.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Nyaho panggunaan HEC-RAS di tingkat mimiti
  • Ngartos prinsip dasar hidrologi sareng hidrolik anu dianggo ku program éta
  • Ngahasilkeun model banjir sareng napsirkeun hasil na

Syarat Kursus

  • Komputer
  • Dasar dasar hidrologi
  • Manajemén software dina tingkat inisiasi

Saha waé pikeun?

  • Profesional anu kedah damel modél banjir
  • Museurkeun terang parangkat lunak anu anyar pikeun karir profésional anjeun

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.