Kursus Geologi Struktural

AulaGEO mangrupikeun usul anu parantos didamel mangtaun-taun, nawiskeun sababaraha rupa kursus latihan anu aya hubunganana sareng topik sapertos: Geografi, Geomatik, Téknik, Konstruksi, Arsitéktur sareng anu sanés anu ditujukeun dina bidang seni digital.

Taun ayeuna, kursus Struktural Geology dasar bakal dibuka dimana sumber, kakuatan sareng kakuatan utama anu ngalaksanakeun pembentukan struktur géologis tiasa dipelajari. Kitu ogé, sadaya prosés géologis internal sareng prosés géologis éksternal anu tiasa memicu bahaya géologis dibahas. Kursus ieu kanggo anu resep kana élmu bumi, sareng sadayana anu peryogi kéngingkeun inpormasi anu tepat sareng singget ngeunaan struktur géologis anu paling penting: sapertos Sesar, Sendi, atanapi Lipat.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • MODUL 1: Géologi Struktural
  • MODUL 2: Setrés sareng deformasi
  • MODUL 3: Struktur géologis
  • MODUL 4: Bahaya Geologis
  • MODUL 5: Parangkat Lunak Géologi

Prerequisites

Henteu diperyogikeun persiapan sateuacanna. Sanaos mangrupikeun kursus teoritis dasar, lumayan lengkep, saderhana, inpormasi disintésis sareng kalebet sadaya eusi anu diperyogikeun pikeun maham prosés deformasi kerak bumi. Kami arepkeun anjeun tiasa ngamangpaatkeun kursus ieu. klik di dieu pikeun ningali sadaya eusi kursus.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.