#GIS - Advanced ArcGIS Pro Kursus

Diajar kumaha ngagunakeun fitur canggih parangkat lunak ArcGIS Pro - GIS anu ngagentos ArcMap

Diajar tingkat canggih ArcGIS Pro.

Kursus ieu ngalangkungan aspék canggih ArcGIS Pro:

  • Manajemén Gambar Satelit (Peringatan),
  • Database spatial (Geodatabse),
  • Manajemén awan titik LiDAR,
  • Publikasi eusi nganggo ArcGIS Online,
  • Aplikasi pikeun néwak sélulér sareng tampilan (Appstudio),
  • Nyiptakeun eusi interaktif (Peta carita),
  • Nyiptakeun eusi ahir (Susunan).

Kursus ngalangkungan database, lapisan sareng gambar anu dianggo dina kursus pikeun ngalakukeun naon anu ditampilkeun dina pidéo.

Sakabéh kursus diterapkeun dina kontéks tunggal dumasar kana metodologi AulaGEO.

inpo leuwih

Kursus ogé aya dina basa Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.