# LAND - Google Earth Kursus - ti mimiti

Janten ahli Google Earth Pro anu leres sareng mangpaatkeun kanyataan yén program ieu ayeuna gratuito.

Pikeun individu, profésional, guru, akademisi, mahasiswa, jsb. Sadayana tiasa nganggo parangkat lunak ieu sareng nganggo dina widang anu pas.

------------------------------

Google Earth mangrupikeun perangkat lunak anu ngamungkinkeun pikeun ngalacak pintonan satelit, tapi ogé ngalangkungan 'tempoan jalan', Planét Bumi kami. Ayeuna versi keur sagemblengna bebas sareng ngamungkinkeun aksés ka sadaya fitur canggih.

Naha anjeun hiji husus yén anjeun ngan ukur hoyong 'ngarambat' di sapanjang dunya, saolah-olah anjeun tanaga ahli anu anjeun bakal pake pikeun nempatkeun inpormasi sareng ngahasilkeun peta, kursus ieu bakal mangpaat.

Program ieu ogé mangrupikeun alat anu pikaresepeun pikeun dunya atikan, kusabab kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalengkepan subjek sareng kagiatan anu aya dina Google Earth (contona ningali formasi géologis, ngalaksanakeun géografi, sajarah, sareng sajabana…)

Kursus anu terstruktur dina Bagian 4:

  • perkenalan: Aranjeunna bakal diajar milarian tempat, lebetkeun koordinat sareng ngatur bagian anu béda tina antar muka Google Earth Pro.
  • Tambihkeun inpormasi: Anjeun bakal diajar nambihan pananda, jalur sareng poligon. Muat inpormasi dina format anu béda sareng impor data tina GPS.
  • Émbaran Émbaran: Anjeun bakal diajar pikeun ngatur lapisan anjeun sareng ngadamel file kmz. Anjeun bakal ngekspor gambar sareng nyiptakeun tur.
  • Pilihan canggih: Anjeun bakal diajar ngagunakeun pupuhu sareng ngitung daérah sareng perimeter. Anjeun bakal nambihan poto sareng terang sajarah gambar.

Unggal bagian dibarengan ku séri palatihan sareng patarosan pikeun ngalaksanakeun konsep anu katingal, ogé dokuméntasi dina PDF bisa diunduh

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ngatur Google Earth salaku ahli.
  • Nyiptakeun pananda, garis sareng poligon.
  • Ngimpor inpormasi ti sistem inpormasi geografis anu sanés.
  • Ékspor gambar résolusi anu luhur.
  • Nyiptakeun sareng ékspor tur.
  • Overlay gambar sareng ningali sajarah gambar

Syarat Kursus

  • Anjeun peryogi parangkat lunak Google Earth Pro. Kami bakal ngajarkeun prosésna dina kursus.
  • Tingkat dasar dina komputer sareng panggunaan mouse bakal cekap.

Saha waé pikeun?

  • Saha waé anu hoyong terang tempat anyar dina pangeusina.
  • Guru anu badé ngalaksanakeun cara ngajar anu anyar. Géografi pangajaran sigana jelas, tapi anjeun ogé tiasa ngalakukeun kagiatan dina kelas sajarah contona, diajarkeun gedong Mesir.
  • Profesional tina widang naon waé anu meryogikeun ngahasilkeun inpormasi georeferenced tanpa pajeulitna ngagunakeun Sistem Inpormasi Geografis.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.