Kursus Nastran Panemu

Autodesk Inventor Nastran mangrupikeun program simulasi numeris anu kuat sareng kuat pikeun masalah rékayasa. Nastran mangrupikeun mesin solusi pikeun metode elemen terbatas, diaku dina mékanika struktural. Sareng tanpa ngomong kumaha kuatna Panemu pikeun desain mékanis.

Salami kursus ieu anjeun bakal diajar alur kerja anu khas pikeun desain sareng simulasi bagian mékanis. Kami bakal salawasna masihan perkenalan saderhana sareng komprési kana aspek teoritis tina simulasi. Ku cara ieu anjeun tiasa ngembangkeun kriteria sareng ngartos alesan pikeun parameter anu anjeun bakal mendakan dina program.

Urang bakal ngalih ti paling saderhana dugi ka paling rumit, dimimitian ku analisis elastis sareng linier bagian mékanis. Saatos ngungkulan dasar-dasarna, urang bakal lebet kana dunya analisis teu linier, dimana seueur masalah praktis anu kedah direngsekeun. Teras, urang bakal ngalih kana analisis dinamis, dimana urang bakal ngabahas sababaraha jinis studi anu dianggo dina prakték, kalebet analisis kacapean. Sareng pamustunganana, urang bakal ningali dina panilitian transfer panas gandeng. 

Éta mangrupikeun kursus anu lengkep anu bakal nempatkeun yayasan sareng ngamungkinkeun urang ngawangun dina dasarna.

Naon anu bakal aranjeunna pelajari?

  • Nyiptakeun simulasi kinerja bagian mékanis
  • Ngartos konsép anu aya hubunganana sareng simulasi angka nganggo unsur terhingga.
  • Ngartos alur kerja dina Autodesk Inventor Nastran
  • Nyiptakeun simulasi statik ngeunaan masalah mékanis
  • Nyiptakeun analisis kabiasaan nonlinear dina mékanika.
  • Ngartos sababaraha jinis non-linearitas.
  • Ngadamel analisis dinamis sareng geter dina bagian mékanis
  • Ngalaksanakeun studi kacapean
  • Ngalaksanakeun studi mindahkeun panas dina bagian mékanis.

 Syarat atanapi prasyarat?

  • Penguasaan sateuacanna pikeun lingkungan Autodesk Inventor

 Saha éta?

  • Profésional anu aya hubunganana sareng nyiptakeun bagian sareng purwa
  • Désainer bagian mékanis
  • Insinyur mékanis
  • Pangguna Autodesk Inventor anu badé ngalegaan domainna dina simulasi dina parangkat lunak

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.