#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Pamasangan Saniter.

Wilujeng sumping di kursus ieu Fasilitas Saniter sareng Revit MEP.

kaunggulan:

  • Anjeun bakal ngadominasi antarmuka pikeun nyiptakeun rencana.
  • Anjeun bakal diajar sareng anu paling umum, proyék padumukan nyata tingkat 4.
  • Abdi bakal nungtun anjeun undak-undakan, kuring moal nganggap yén anjeun terang naon waé Revit, atanapi perkawis Saniter.
  • Upami anjeun kuciwa atanapi henteu naon anu anjeun harepan, anjeun tiasa nyuhunkeun uih deui.
  • Éta bakal terus maju dina waktosna, nambahan pamutahiran sareng apdet.

NOTA: eusi YouTubeHal ngajarkeun anjeun cara ngagunakeun program tapi éta henteu teratur sareng teu terang aturan atanapi kriteria desain. Nyaho kumaha make MANGGUH KAJELAS éta henteu acan terang Hydrosanitary, atanapi cabang téknis sanésna sapertos listrik atanapi struktural. Kuring ngajak anjeun mariksa éta sorangan.

Di dieu anjeun bakal diajar ngagunakeun alat anu diperlukeun pikeun nyieun pesawat hydrosanitary pikeun proyek wangunan waé. Eusi kursus ieu tiasa digolongkeun kana bagian-bagian anu béda, dimana masing-masing ngembangkeun tahapan penting desain hidrétériter:

Katerangan Eusi:

Tiis sareng Cai Panas nganggo Revit MEP.

Module Mimiti program BIM kalayan Revit: Pamasangan Sanitér.

Di dieu anjeun bakal diajar ngagunakeun pakakas anu diperyogikeun pikeun ngamimitian proyek di Revitbeban kulawarga kaséhatan sareng nyiptakeun sistem pipa cai panas sareng tiis. Anjeun ogé bakal neuleuman diménsi-sistem ieu sareng alat itungan anu ditawarkeun ku program.

  • Bagéan Pertama - Perkenalan sareng Alat:
    • Diajar beban rencana arsitéktur sareng alat saniter.
  • Bagian Kadua - Sistem Pipa:
    • Diajar muka sareng nyambungkeun pipa sacara manual sareng otomatis.
  • Bagéan katilu - Cai Panas sareng Diaméter:
    • Diajar ngahijikeun cai panas sareng ngitung diaméter sacara otomatis.

Saluran sareng Ventilasi sareng Revit MEP.

Modul Kadua program BIM kalayan Revit: Pamasangan Sanitér.

Di dieu anjeun bakal diajar ngagunakeun alat anu diperlukeun pikeun nyieun sistem pembuangan sareng sistem ventilasi, kalebet komponén penting sapertos sifon. Salaku tambahan, anjeun bakal ngagaduhan kamampuan nyiptakeun réplika desain pikeun damel proyék simetris sareng wangunan gancang.

  • Bagéan Pertama - Solokan:
    • Diajar nempatkeun drains sareng nyieun sistem pembuangan
  • Bagéan Kadua - Sifrons:
    • Diajar ngédit kulawarga sareng hubungan anu leres antara sistem.
  • Bagéan katilu - réplika:
    • Diajar duplikat desain nalika damel sareng wangunan atanapi simetris.
  • Bagéan Kaopat - Ventilasi:
    • Diajar ngadamel vents pikeun nyambungkeunana kana sistem drainase.

Komponén Hydrosaniter sareng Revit MEP.

Modul katilu program BIM kalayan Revit: Pamasangan Sanitér.

Di dieu anjeun bakal diajar beban atanapi modél pompa, autoklaves, bak, log, septic, perangkap grease sareng komponén sanés hydrosanitary kalayan cara anu béda

  • Bagéan Pertama - Komponén Pasokan:
    • Diajar muka bom sareng bak. Ogé diajar modél padi.
  • Bagian Kadua - Komponén Koléksi:
    • Diajar modél rékaman sareng perangkap gris dina sababaraha cara.

Penciptaan Rencana kalayan Revit MEP.

Modul Kaopat program BIM kalayan Revit: Pamasangan Sanitér.

Di dieu anjeun bakal diajar ngadamel labél, sauran, bagian, tabel, rinci sareng unsur anu sanés anu diperyogikeun pikeun presentasi na pesawat hydrosanitary tina proyék wangunan naon waé.

  • Bagéan Pertama - Rencana, Labél sareng Telepon:
    • Diajar labél pipa sareng alat, tambah catetan teknis sareng lebet sareng skala anu béda dina pesawat anu sami.
  • Bagéan Kadua - Tabél, Bagian sareng Rincian:
    • Diajar pikeun ngitung unsur nganggo tabel jumlah sareng impor rinci penting ti sababaraha sumber éksternal.

NOTA: Kursus ieu dikembangkeun sareng versi 2018. 99% eusi masih sami, kumaha waé parios forum diskusi kanggo parobihan anu penting.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Nampi lisénsi murid Revit
  • Nyetél proyék di Revit
  • Nyiptakeun, ngamanipulasi sareng ngarobih sistem hydrosanitary
  • sareng seueur deui!

Syarat Kursus

  • Pangetahuan dasar tentang Revit disarankeun, tapi henteu dipikabutuh.
  • Pangetahuan dasar Pamasangan Sanitasi disarankeun, sanaos teu perlu.

Saha waé pikeun?

  • Teknik atanapi Profesional Arsitéktur
  • Murid atanapi Rékayasa Arsitéktur
  • Tekan Plumbing / Plumbing
  • Padagang sareng Bagian Pabrikan

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.